Jsem zlodějka, nebo to přítel hrotí?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1907
5.8.13 22:04
@Mar__tanka1983 píše:
my spolu na záchod chodíme :lol: on trůní, já sedim na vaně a kecáme :mrgreen:

to jako faaakt??? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
5.8.13 22:05
@neumisa píše:
@Virginia

jsou věci, který fakt nemusím - tajemství manželova mobilu mě nebere, co nevím, to mě nebolí, smrad produkovaný drahým na záchodě se dá považovat za biologickou zbraň, v tomto mám silný pud sebezáchovy - no a jeho peněženka je jeho peněženka. Za celou dobu manželství jsem si fakt neměla potřebu si říkat o peníze.

právě jsem se ptala manžela, jak tu situaci vidí on: rozhodně by mu vadilo, kdybych mu z peněženky něco potáhla bez oznámení/vzkazu a očekával by buď omluvu nebo vrácení hotovosti. Ale nešířil by o mně na veřejnosti nepěkná tvrzení.

no vždyť jo, omluva ale nebude ti sprostě nadávat. A omluvit se je samozřejmost.

• Citovat
  • Upravit
nepř. G12
5.8.13 22:05

@Virginia
ale mi to nepřipadá hysterické. opravdu to mám tak, že nikdy do peněženky nelezu a na telefon bez zeptání nešahám. možná je to tím, že podnikám a mobil, účty, peníze atd. mám pod svou kontrolou kvůli práci a stejně tak respektuju věci partnera.

• Citovat
  • Upravit
K-Black
5.8.13 22:06
@nepř. G12 píše:
@Jasněnkaa
tož já taky neječím, ale nesnesla bych, kdyby mi někdo lezl do věcí. protože třeba potřebuju zaplatit něco akutního a fakt nemám čas letět zrovna do bankomatu.

jasný, to chápu. Já mám u baráku dva bankomaty a dvě velké děti, které mi doběhnou :lol:
Prostě jsou to odlišné situace/vztahy nikde to není stejný.

• Citovat
  • Upravit
nepř. G12
5.8.13 22:07

@Jasněnkaa
jo, ale zlodějka je silné slovo, to si měl odpustit, na tom se shodneme :kytka:

• Citovat
  • Upravit
26251
5.8.13 22:10
@Jasněnkaa píše:
no vždyť jo, omluva ale nebude ti sprostě nadávat. A omluvit se je samozřejmost.

podle mě jsou to dvě rozdílné věci - ona se „provinila“ tím, že sebrala peníze z jeho peněženky a on se chová jako magor, o tom žádná. Celý ten vztah je divný, s takovým tvorem bych nebyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31289
5.8.13 22:10
@alexxa píše:
to jako faaakt??? :-D

jako né pravidelně, ale když potřebujem něco probrat, nebo když se vrátí z práce v jedenáct a já vím, že po toaletě zapadne do postele a už z něj nedostanu ani jak se celý den měl, tak jo…bez problémů. KOlikrát se nám stalo, že sme se tam zasekli a kecali třeba půl hodiny :D
Ale to je asi „nevýhoda“ koupelny spojené s toaletou. Když je jeden ve sprše a druhý „musí“, tak prostě jde, přece se nepočůrá. A pak už je k vykecávání jen krůček :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepř. G12
5.8.13 22:11

@Mar__tanka1983
uááá nikdy bych nechtěla mít záchod společně s koupelnou. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
13714
5.8.13 22:11

Nevím, asi je to odlišnými situacemi. To není žádné říkání o peníze - u nás se peníze sejdou na jednom účtu, jeden z nás, komu se to hodí, občas vybere a pak dá tomu druhému. No a když zapomene, tak se připomeneme, nebo si vezmeme.
Mobil nesleduju nikoli z obavy, že něco najdu, ale protože mu věřím. Když si chci zavolat, řeknu. Na záchod chodím sama, na dveře koupelny klepu. Já ctím a respektuji soukromí druhého. Ale pokud něco potřebuji - zavolat si, vzít si peníze, umýt si ruce, když je ve sprše - udělám to bez nějaké obavy, že budu za zlodějku, slídilku atp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714
5.8.13 22:13

@Mar__tanka1983 ty jo, to bych se zpočátku asi tak x-krát počůrala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26251
5.8.13 22:15

No my máme společnou koupelnu-záchod (ne že bych chtěla, ale není to moje a stavební úpravy mi pan domácí nepovolí) a když se musí, tak ten druhý holt urychleně dokončí lázeň. Zvykli jsme si před důkladným naložením se zeptat se všech, jestli nepotřebují na záchod, že koupelna bude dlouho mimo provoz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1907
5.8.13 22:15

@Mar__tanka1983 my mame taky spolecnou, ja se ho jdu zeptat kdyz je ve sprse ale na wc za nim nechodim, ale on za mnou jo :-) klidne otevre dvere, nakoukne a zepta se, jestli nechci kafe :-) odpovim ano-ne a nikdy nechyby a vypadni uz :-D nebo mi kidne prijde neco vypravet a ja ho opet musim vyhnat :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1907
5.8.13 22:16

@neumisa my u rodicu taky:jdete nekdo na zachod? jdu se koupat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
5.8.13 22:18
@neumisa píše:
No my máme společnou koupelnu-záchod (ne že bych chtěla, ale není to moje a stavební úpravy mi pan domácí nepovolí) a když se musí, tak ten druhý holt urychleně dokončí lázeň. Zvykli jsme si před důkladným naložením se zeptat se všech, jestli nepotřebují na záchod, že koupelna bude dlouho mimo provoz.

takhle jme to měli v minulém bytě, toleruju jen malinké děti, které fakt musí hned :lol:

• Citovat
  • Upravit
26251
5.8.13 22:19
@Jasněnkaa píše:
takhle jme to měli v minulém bytě, toleruju jen malinké děti, které fakt musí hned :lol:

to jsem se koupala pozdě v noci a měli před koupelnou vystrčený nočník :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí