Jsem zlodějka, nebo to přítel hrotí?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13714
5.8.13 21:56

@neumisa Fakt ani na záchodě? :think: Popřemýšlej o tom, zda od něj neodejít, to bych ho teda kopla do pr… :mrgreen: :mrgreen:
Každej jinej, no, u nás teda jedno tělo, jedna duše, jedny prachy, jeden mobil. :mrgreen: Ale bezdůvodně si tam taky nelezeme, není proč, že jo. Jen teda, když je třeba, tak jo a bez nervů či pocitů, že právě otvírám třináctou komnatu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepř. G12
5.8.13 21:56

@Mar__tanka1983
tak já už mlčím radší :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
K-Black
5.8.13 21:57
@nepř. G12 píše:
@Virginia
tak to už pak spolu můžete chodit i na záchod, když půjdeme do extrému, že?

my ne, já potřebuju klid a nikoho v okruhu několika metrů :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1646
5.8.13 21:58

@Jasněnkaa ja bych mu napsala vzkaz k penezence nebo sms…ze jsem si to půjčila, vzala nebo jak to ma kdo nastaveny…ja půjčila…nevím proč mám tu potřebu mu to vždy vrátit ;-D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepř. G12
5.8.13 21:58

@Virginia
ale podle mě se to vůbec nevylučuje, být jedna duše a jedno tělo a přitom si zachovat své soukromí a individualitu. Spíše bych řekla, že to vztahu prospívá- ale to už je mimo peněženku 8)

• Citovat
  • Upravit
22614
5.8.13 21:59
@alexxa píše:
@Regina Hero @Jasněnkaa a taky vam nechavaji v lednici prazdne talire? ten muj sni posledni zakusek, talir tam necha, bracha doji taveny syr krabicku tam necha… :zed:

mj nechává pidi zbytečky, aby nemuiselk ty obaly uklízet :pocitac: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
5.8.13 21:59

@marg já nevím, ale já reagovala hlavně na to, jak jsi napsala, že by tě v takovém případě seřval… já netvrdím a nikdy jsem netvrdila, že si peníze navzájem bereme bez vědomí druhého pořád a pravidelně, ale že bychom se neseřvali a že se někdy stane, že mu nemáš jak říct nebo že se to nestihne říct hned… a že se to stane… holt nejsme dokonalí jako někteří zde…
A ani to teda nerozkřikujeme v hospodě a neděláme takový divadýlko, abychom si zvedli sebevědomí a ukázali, jací jsme chudáci, jako to udělal přítel zakladatelky…
Tak už přestaneme rozebírat nás, ono je to nakonec jedno, jak to máme, hlavní je, že nám to vyhovuje oběma… takže no problem… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
5.8.13 22:00
@nepř. G12 píše:
A vám by nevadilo, kdyby vám z peněženky „zmizely“ peníze, se který mi počítáte, že tam jsou a chcete třeba něco zaplatit?

vadilo, už se mi to taky kolikrát stalo. Samozřejmě se rozčílím, že mi to mohl říct, ale odjíždí brzo ráno, a víc bych byla naštvaná kdyby mě budil, s tím že si bere drobné na pití. Prostě řeknu, ale nenadávám neječím :nevim:

• Citovat
  • Upravit
29350
5.8.13 22:01
@nepř. G12 píše:
@Virginia
tak to už pak spolu můžete chodit i na záchod, když půjdeme do extrému, že?

no jasně, já sedím na bidetu, on na záchodě, držíme se za ruce a zamilovaně si hledíme do očí… vy ne??? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714

G12 - my spolu na záchod nechodíme, nesnáším to, muž klepe, i když jde do koupelny, kde se sprchuju, peníze si vezmeme občas, když potřebujeme ráno a nechceme se budit, obvykle to vyřešíme večer, ale je to zřídka, každý platíme nejčastěji vlastní kartou. Do mobilů si nelezeme, není důvod, ale je normální, že si zavolám z jeho, když můj nemám v dosahu, moc často ho s sebou nenosím.
Nechci mými příspěvky říct, že sledujeme i vlastní vyměšování, jen mě udivují ty až hysterické reakce typu: já bych mu nikdy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26256

@Virginia

jsou věci, který fakt nemusím - tajemství manželova mobilu mě nebere, co nevím, to mě nebolí, smrad produkovaný drahým na záchodě se dá považovat za biologickou zbraň, v tomto mám silný pud sebezáchovy - no a jeho peněženka je jeho peněženka. Za celou dobu manželství jsem si fakt neměla potřebu si říkat o peníze.

právě jsem se ptala manžela, jak tu situaci vidí on: rozhodně by mu vadilo, kdybych mu z peněženky něco potáhla bez oznámení/vzkazu a očekával by buď omluvu nebo vrácení hotovosti. Ale nešířil by o mně na veřejnosti nepěkná tvrzení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
5.8.13 22:02
@gabulesul6 píše:
@Jasněnkaa ja bych mu napsala vzkaz k penezence nebo sms…ze jsem si to půjčila, vzala nebo jak to ma kdo nastaveny…ja půjčila…nevím proč mám tu potřebu mu to vždy vrátit ;-D.

jo, ale tady jde o to že se může stát že zapomeneš, a chlap na tebe bude měsíc řvát zlodějko a ještě to rozhlašovat po hospodách.

Já mu nic nevracím, všechno je moje, jsem starší tak musí poslouchat!!! :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2220
5.8.13 22:02
@Mar__tanka1983 píše:
my spolu na záchod chodíme :lol: on trůní, já sedim na vaně a kecáme :mrgreen:

My taky, já trůním, on se mnou kecá, nebo naopak. Sex máme také bez zábran, ale z peněženky bych mu nic nevzala a do telefonu mu nečumím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepř. G12
5.8.13 22:03

@Jasněnkaa
tož já taky neječím, ale nesnesla bych, kdyby mi někdo lezl do věcí. protože třeba potřebuju zaplatit něco akutního a fakt nemám čas letět zrovna do bankomatu.

• Citovat
  • Upravit
31289
5.8.13 22:03
@nepř. G12 píše:
A vám by nevadilo, kdyby vám z peněženky „zmizely“ peníze, se který mi počítáte, že tam jsou a chcete třeba něco zaplatit?

vadilo, v dané chvíli, a asi i pár minut poté, zatímco bych mu volala, jestli si je vzal, nebo sem je ztratila. Ale určitě bych ještě týdny poté nerozhlašovala veřejně, že je můj chlap zloděj :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí