Jsem zlodějka, nebo to přítel hrotí?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
K-Black
5.8.13 22:19
@neumisa píše:
to jsem se koupala pozdě v noci a měli před koupelnou vystrčený nočník :pankac: :mrgreen:

ty jsi vždycky o krok napřed :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
74217
5.8.13 22:28
@Mar__tanka1983 píše:
jako né pravidelně, ale když potřebujem něco probrat, nebo když se vrátí z práce v jedenáct a já vím, že po toaletě zapadne do postele a už z něj nedostanu ani jak se celý den měl, tak jo…bez problémů. KOlikrát se nám stalo, že sme se tam zasekli a kecali třeba půl hodiny :D
Ale to je asi „nevýhoda“ koupelny spojené s toaletou. Když je jeden ve sprše a druhý „musí“, tak prostě jde, přece se nepočůrá. A pak už je k vykecávání jen krůček :P

teda, abych takový rozhovor v dané situaci z mým mužem přežila, musela bych si pořídit plynovou masku jinak to nehrozí, ale už se nám několikrát stalo, že on trůní a já sedím za dveřima a něco probíráme, taky nejčastěji když dojde z práce, dlouho mu vadilo, že když jdu čurat nezavírám dveře, už si zvyknul :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31291
5.8.13 22:39

@Kelsey tak když je to nějaká pumovka, tak taky odkráčím se slovy, že na tohle nemám a vyřešíme to pak. Naštěstí můj chlap páchne na wc minimálně ;)

Jediné, co před ním fakt nedělám je výměna tamponů a vložek :lol: na to se necítím ani po 13ti letech a účasti při porodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
5.8.13 22:44
@Mar__tanka1983 píše:
@Kelsey tak když je to nějaká pumovka, tak taky odkráčím se slovy, že na tohle nemám a vyřešíme to pak. Naštěstí můj chlap páchne na wc minimálně ;)Jediné, co před ním fakt nedělám je výměna tamponů a vložek :lol: na to se necítím ani po 13ti letech a účasti při porodu.

Taky chci mít doma chlapa co voní po fialkách :pankac: :mrgreen:
Tampony před ním neměním, ale občas zepomenu zavřít ty dveře koupelny (taky máme koupeny spojené z wc obě :zed: a v našem novém domě, vypadá, že to tak bude taky :roll: ) nebo na něj volám, že jsem si zapomněla vzít čistý tampon z kosmetické tašky jestli mi ho podá, dřív remcal teď už nic neříká, jen mezi dveřma mi ho hodí a odkráčí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26256
5.8.13 22:48

Vzpomínám, když jsem ho po porodu poslala s lístkem do obchodu… krom běžných věcí tam byly vložky - Always, zelená krychlička, vybarvených 5 kapek. Po 50 minutách se ozval telefon, na druhém konci nas-štvaný manžel - že stojí před regálem, všechny ty balíčky jsou stejné, on v tom rozdíl nevidí. 10 minut telefonát… až jsem ho požádala, aby svůj přístroj předal nějaké prodavačce kolem. S tou jsem se domluvila během 30 vteřin, hodná paní hodila drahému do košíku přesně to, co jsem chtěla a drahý už se v tom obchodě nikdy neukázal. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
6.8.13 07:57
@Mar__tanka1983 píše:
@Kelsey Naštěstí můj chlap páchne na wc minimálně ;)

můžu se zeptat, čím ho krmíš? protože asi někde dělám chybu :think: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
31291
6.8.13 09:59

@Jasněnkaa já ho vlastně moc nekrmim :mrgreen: celej den není schopnej se pořádně najíst (kvůli práci), večer pak spořádá dvě porce běžného, tučného, klasického českého jídla a jde chrnět…
je fakt, že kolikrát u nás bývají kamarádi a to se nedá jít po nich na záchod třeba dvě hodiny, ale on je v pohodě. Nevim jak to dělá, asi se zeptám jeho maminky :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3371
6.8.13 10:47

A řeklas mu to hned jak byla možnost? :nevim: Jestli jo, tak bych v tom problém neviděla, spíš je asi moc přecitlivělej, pokud si mu to zatajila, tak bych asi taky nebyla nadšená ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
6.8.13 11:42
@Jasněnkaa píše:
můžu se zeptat, čím ho krmíš? protože asi někde dělám chybu :think: :mrgreen:

:lol:
to mě rozesmálo, jako domácí mazlíčci :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3441
6.8.13 12:54

Já myslím, že by se měl spíš stydět on :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1091
7.8.13 02:22
@Anonymní píše:
Ahoj Holky,potřebuju znát něčí názor. S partnerem jsme spolu 3 roky, máme spolu roční dceru a náš vztah nám moc neklape. To abych vás uvedla do obrazu :).A teď ten můj problém - nedávno jsem potřebovala s dcerou odjet a neměla jsem u sebe žádné peníze, tak jsem si od přítele z peněženky vzala pár stovek s tím, že mu to později řeknu. V tu chvíli to ani nešlo, byl po tahu a spal. Nějak jsem na to zapomněla a potom mě začali bombardovat smsky o tom jaká jsem zlodějka apod. Teď (asi měsíc po) to opět začal vytahovat, nadává mi do zlodějky, cikánky, že jsem ho okradla, povídá to po přátelích, v hospodě apod. Teď jsem z toho úplně vyřízená a nevím, jestli má přítel pravdu nebo mu trošku hrabe. Já si myslím, že se to ani krádeží nazývat nedá - žijeme spolu, máme spolu dítě a není přece takový hřích, když si od něj vezmu nějaké peníze a ihned mu to nehlásím. Jinak po něm nic nechci, jídlo pro nás + potřeby pro mě a malou si platím z rodičovský. Co myslíte, má přítel pravdu a měla bych se stydět :?? Moc děkuji za všechny názory :)

jako cikán a buran se chová on, a né ty…kdyby narovinu řekl, že jsi ho tím nasrala ale říkat to po cizích lidech?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí