Jsem zvrhlá?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
40
1.6.25 11:34

Není to špatné. Nemáš partnera, tak jak to chceš dělat jinak? navíc máme všichni určité fyziologické potřeby a pudy..je to přirozené..
Co se týče toho, že máš ráda spaning možná to je způsobené právě tím, že jsi v dětství a pubertě zažívala, to co uvádíš v příspěvku. To je logické.
Jestli můžu poradit vyhledej si terapeuta a vše s ním prober.
Třeba časem bude pro tebe snažší najít partnera a začít s ním budovat důvěru.
Ale nejprve musíš začít věřit sama sobě a i v tom může pomoci terapie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
393
1.6.25 16:53

Křesťanská tématika je mi blízká. Ale tebe museli v dětství ti krestani hodně zmanipulovat - to je asi o lidech. Já znám křesťany normální. Působiš, jako kdybys vyrůstala v nějaké sekte. Píšeš, že se ti v dětství vysmivali, kluka jsi doteď neměla a dělají ti starosti tvoje zcela normální myšlenky o sexu… To není normální. Takhle chceš žít dál? Jdi to probrat k nějakému odbornikovi, pak si najdi chlapa, ať vidíš, o čem ten sex je. Tady asi není v něčí moci ti pomoci, když už tě zřejmě tvá rodina a okolí tak silně zformovalo, že si nemůžeš najít přítele, na normální věci se zde ptáš, jako bys prováděla nějaké strašné hříchy, máš špatné svědomí…, přece jsi svými myšlenkami nikoho nezabila :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.6.25 19:40

@Tlačenka-fuj Ahoj, nemyslím si že by mě někdo zmanipuloval. Měla jsem spíš jiné představy o životě? V dětství si člověk představuje že se vdá, bude mít děti… A pak nastane nějaký zlom, kdy vlastně zjistím že to není tak jednoduché a že se vlastně nemusí najít muž, který by mě miloval. Uzavřela jsem se do sebe a teď? Navenek působím spokojeně, jsem šťastná za rodinu, zaměstnání a kolektiv v něm a hlavně že mě všichni vnímají takovou, jaká jsem… Ale je tu i to vnitřní já, o kterém nikdo netuší, že v mém životě něco chybí. Hele, myslím si že sex by měl být hlavně o lásce, proto se za sex, který provozuji jen sama se sebou tolik stydím, protože je to jen něco co mě v danou chvíli uspokojí a pak nastane nic.

• Citovat
  • Upravit
393
1.6.25 20:28
@Anonymní píše: Více

Toužíš po lásce… Musíš sebrat zbytek sil a začít řešit své „mouchy“ v hlavě. Ale obávám se, že sama to nevyřešís. Vždy existuje pomoc. Přece nechceš žít celý život takhle? Život se má prožít, když zariskujes a prestanes se bát toho „něčeho“, co tě brzdí, můžeš prožít lásku, vášeň a ostatní emoce… A z toho co děláš o samotě, si fakt nic nedělej, vždyť je to normální, dělají to lidi i zvířata :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.6.25 20:39
@Tlačenka-fuj píše: Více

Toužím po lásce, to ano, ale nemám už odvahu do ní jít, pokud by se naskytla. Prostě začarovaný kruh.

• Citovat
  • Upravit
393
1.6.25 21:55

Jestli toužíš, musíš ten krok udělat. Nikdo jiný nemá sílu změnit tvoje nastavení a osamoceni. Najdi si napřed někoho, s kým můžeš svůj život probrat - psycholožka, nějaký pastor,… někdo empaticky, kdo s tebou bude umět pracovat. Podle mě máš dogmaticky nastavený život - vyrostla jsi a čekala, že hned potkáš muže a založíte rodinu. Většina mladých lidí nechce hned zakládat rodinu, málokdo si vezme svého „prvního“. A když už, tak ten vztah nemusí vyjít. Nebuď tak upjata, svázaná a bojacna. Užívej si setkávání s muži, ať můžeš rozeznat, kdo se k tobě hodí, kdo bude dobrý táta pro tvoje děti atd. Bez zkušeností můžeš skončit s nějakým individuem. Bojíš se toho, že někoho potkáš a nebude to nastálo, nebude to "opravdové ". Ale když s někým jsi, může to být opravdová láska, můžeš si ji vychutnat, ale je třeba do toho jít v klidu s tím, že to nemusí vyjít s tou danou osobou až do konce života. A k lásce patří i rozchody a smutek. Život není přesně nalajnovany a o to tady jde. I těmi rozchody získáš životní zkušenosti a tvoje duše se učí. Také si můžeš najít někoho se stejnými hodnotami, třeba někde v té církvi… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5653
2.6.25 01:19
@Černá Madonna píše: Více

Nojó, máš pravdu. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.6.25 12:38

Tobě nestačí milovat Ježíše? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6259
5.6.25 08:54

Pocita se za sex zezadu, kdyz si tam sama zezadu strci treba salatovku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15762
5.6.25 12:28
@Andelskej_Satan píše: Více

Za mě, nepočítá.
Sex s mužem se nedá ničím nahradit a zrovna u takové polohy už vůbec ne. ;)
Takže bude nejlepší si tu salátovku raději nakrájet pěkně na talíř a pochutnat si úplně jiným tělesným otvorem. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15056
5.6.25 13:05

Ta je lepší na orální sex :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6259
5.6.25 13:22

Ty jsi ale nejaka zkusena, bys tu sexualni vychovu mohla ucit:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15762
5.6.25 22:40
:mrgreen:
Ale vůbec ne. Právě naopak… Řekla bych, že teď po poměrně delší absenci sexuálních hrátek, jsem to všechno „možná“ už i zapomněla. :nevim:
Jinak si ale myslím, že to je asi něco jako alkoholová abstinence.
Když to delší dobu nemáš, tak ti to ani „nechybí“. Přesněji řečeno, zkrátka si postupně odvykneš…
ALE, jak zase jednou ochutnáš nebo konkrétně v tomto případě, okusíš, tak nevíš kdy přestat. :P :pankac:

Příspěvek upraven 05.06.25 v 23:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.6.25 22:49
@boball píše: Více

Slyšela jsem :lol: někde prý 15 dětí z toho, protože právě křesťani

• Citovat
  • Upravit
15762
5.6.25 23:35

Ještě jsem chtěla dodat, že masturbace je prospěšná hlavně v období puberty, kdy se člověk „teprve” poznává.
Ale, jinak je to pouhá fyzická potřeba, asi na stejné úrovni, jako když má člověk žízeň a nemá nic lepšího k pití…Tak mu postačí i obyčejná voda z kohoutku.
Ale ten, kdo si chce dát něco lepšího a lahodnějšího, tak podle mě, sáhne po úplně jiném „moku”. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová