Jsou muži měkčí na vychovu dětí?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
506
19.4.19 21:05

U nás doma jsem já ta přísná, syn zná svoje hranice a většinou je nepřekračuje. Ale manžel je měkký :D teda byl, teď už ne tak jako dřív, ale syn ho neustále zkouší a testuje u něj hranice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
19.4.19 21:17

@kamila44455 případ od případu… my se segrou určitě tatinkovi holčičky nikdy nebyly… řezal nas jak žito a měly jsme z něj velký respekt!! díky tomu jsme te obě tam kde jsme… díky za přísnou vychovu! :) já mám jeho povahu takže jsem stejne přísná i na obě moje deti. Muj přítel je měkký i na syna i na dceru stejně… mlátím je výhradne já :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
19.4.19 21:29

U nás jsem přísnější já, tatinek má víc trpělivosti :D Dcera je sice jeho princezna, nicméně jiný metr na dceru a syna neuplaťnuje ani jeden z nás. Spíš k nim přistupujeme podle jejich povahy. Děti nebijeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6180
19.4.19 21:32

My jsme oba stejní :mrgreen: akorát já se rychlejc vytočím, manžel je trpělivější. Nicméně co dcera smí a nesmí, v tom jsme zajedno. Nebijeme ani jeden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dana112
19.4.19 21:33

Já jsem mela,, dva otce". Rodiče se mi rozvedli, když mi bylo 5 let. A myslím si, že ty nebiologický otcove jsou vždy přísnější, protože nevníma tuo díte jako sve, nemá k nemu tu roičovskou lasku

• Citovat
  • Upravit
122849
20.4.19 21:23

Dítě musí mít vytyčeny hranice - bez toho to nejde. S dcerou jsem po smrti její mámy sám, takže jí i sám vychovávám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí