Jsou vám vaše děti podobné?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
195
1.7.21 16:48

@Parninas Jo to sem si taky říkala, ale z přítele nemá prostě nic. Z milence bohuzel ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34058
1.7.21 16:52
@Alzbeta4 píše:
@Anna766 neznaji, ale kdyz se testy objednavaly tak vedeli, ze predchozi vysledek vysel tak a tak a že se mi to nezdá…laboratore nejsou od statu kontrolovany neni tam zadnej zakon.. Takze v tomhle muže podnikat kde kdo.

Aha, takže oni to v tý laboratoři vlastně udělali naschvál :think: Není to ve finále jedno? Budˇráda, že máš zdravé dítě, tak si ho užívej a nevrtej se v blbinách. Vždytˇsama určitě víš, že testy vyšli správně, ty bys ale chtěla aby to bylo jinak, to se ale bohužel nestane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
1.7.21 17:01

@arinecka ne, nechtěla ;), ale vidim to a ne jen já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5571
1.7.21 17:09
@Alzbeta4 píše:
@arinecka ne, nechtěla ;), ale vidim to a ne jen já.

Proč se v tom pořád hnipeš?? Ty jsi zralá na psychiatra. Promiň, ale jsi fakt magor. Dáváš na net fotky svého dítěte, všem to posíláš. A i kdyby ti všichni napsali, co chceš slyšet, tak co s tím uděláš? A proč pořád chceš, aby byla milence?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.7.21 17:11

U partnera v rodině je taková trochu kuriozita, napíšu to anonymně protože by mě mohl někdo poznat. Jsou velká rodina a všichni potomci pradědy mého partnera mají blond vlasy a hnědé oči, ženy, muži…stejný tvar nosu, obličeje, brada, čelo, všichni jsou jak přes kopírák, jejich děti a i naše generace a děti naší generace jsou všichni stejní. I když se časem podoba mění, třeba jako partnerův starší syn má obličej i povahu po matce pořád má ty otcovy dominantní rysy.
Sranda byla když jsme tady měli děti švagrové a švagra na prázdniny, šli jsme na zmrzlinu, byli jsme my dva a 8 děcek, lidi koukali protože všechny děti jako by partnerovi z oka vypadly. U vedlejšího stolu v cukrárně si šuškali o tom jak je možné že tak mládí a mají 8 děcek :lol:.

Peťa.

• Citovat
  • Upravit
34058
1.7.21 17:35
@Alzbeta4 píše:
@arinecka ne, nechtěla ;), ale vidim to a ne jen já.

A co všichni vidíte? Nosíš sebou všude fotku milence, přítele a dítěte? A všem to ukazuješ? Vždytˇje ještě malá, podobu změní ještě 100×. Klidně může být za měsíc podobná sousedovi, co budeš dělat pak? Pořád mi ale uniká, proč se v tom tak hrabeš :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
1.7.21 18:29

@arinecka ne, ale vsichni pritele znaji a vidi, ze podoba tam neni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tereza_Redakce
1.7.21 19:48

Děti nemám, ale mám dva bráchy a jsme všichni po tátovi :D. Stejný oči, noc, uši, vlasy… Prostě všechno. Mám ale kamarádku, která to má úplně stejně, jak píše zakladatelka. Má tmavé kudrnaté vlasy, sestra je blond s rovnými a třetí je tak nějak mix :). Chtěli byste radši vlastní vzhledovou kopii nebo překvápko? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
34058
1.7.21 20:01
@Alzbeta4 píše:
@arinecka ne, ale vsichni pritele znaji a vidi, ze podoba tam neni.

No a? Vždytˇmu ani nemusí být podobná, a přesto je jeho :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149533
1.7.21 20:23
@Alzbeta4 píše:
@arinecka ne, ale vsichni pritele znaji a vidi, ze podoba tam neni.

Můj taťka pomenší, aspoň na chlapa, tmavé vlnité vlasy, brácha vysoký, rovné blond vlasy, taky to vypadalo jako že jestli je vůbec jeho.Ted když jde brácha do let, obličejem je celý ale úplně celý taťka. Chůzi má jeho. Blonďatý a vysoký je podle rodiny tátovy maminky, naší babičky, její bratři a jejich synové jsou a byli všichni velcí a blond.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Paul Agwa
30.7.21 22:50

Ahoj jmenuji se Paul, je mi 18 let a od svych 2 let jsem nevidel sveho otce… teď po 16 letech jsem se s ním spojil 😄 ale trapí me jedna věc, myslim si ze nejsem podobný ani svemu otci a ani matce jak je to mozné, kdyz jsou oba opravdu moji rodice? pošlu foto

• Citovat
  • Upravit
195
5.9.21 20:45

Znovu ač strašně nerada… Holky, kde Vám příjde podoba?… Testy asi uplně spolehlive nebudou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
5.9.21 21:25
@Alzbeta4 píše:
Znovu ač strašně nerada… Holky, kde Vám příjde podoba?… Testy asi uplně spolehlive nebudou.

Nespala jsi ten den ještě s někým třetím? Podobu nevidím ani u jednoho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
5.9.21 21:27
@Paul Agwa píše:
Ahoj jmenuji se Paul, je mi 18 let a od svych 2 let jsem nevidel sveho otce… teď po 16 letech jsem se s ním spojil 😄 ale trapí me jedna věc, myslim si ze nejsem podobný ani svemu otci a ani matce jak je to mozné, kdyz jsou oba opravdu moji rodice? pošlu foto

Máš širší nos po tátovi a oči spíš po mámě. Ono to z jedné fotky nepoznáš. Chce ty osoby vidět v reálu a nebo na více fotkách. Nebo fotka tvého táty ve tvém věku by pomohla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15423
5.9.21 22:22
@Alzbeta4 píše:

Blonďaté neutrální děti, které vypadají všechny podobné. Asi trochu vidím podobu s tím kde fotka s dudlikem, mají podobně oči blíž u sebe. Nevím kdo je otec podle testu, každopádně nevěřím, že test byl nespolehlivy, věř výsledku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí