Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Mandarinka01 A úplně nejlepší je, když v pohraničí zastaví auto s německou spz a jeho osazenstvo vyhodí do příkopu odpadky.
@eva valoi Tak tohohle jsem svedkem nebyla. Ale ten neporadek u nas mi fakt vadi. Proc u silnice nachazim vyhozeny gauce a televize, v lese plastovy lahve a konzervy? Moje decka behaj uprostred namesti a metr od nich necha baba vy.rat psa a s hrde vztycenou hlavou odchazi? Bohuzel leta komunismu, kdy nic nebylo nici, se tady podepsaly. A na to fakt hrda nejsem.
@Mandarinka01 píše:
@eva valoi Tak tohohle jsem svedkem nebyla. Ale ten neporadek u nas mi fakt vadi. Proc u silnice nachazim vyhozeny gauce a televize, v lese plastovy lahve a konzervy? Moje decka behaj uprostred namesti a metr od nich necha baba vy.rat psa a s hrde vztycenou hlavou odchazi? Bohuzel leta komunismu, kdy nic nebylo nici, se tady podepsaly. A na to fakt hrda nejsem.
Hele netrap se tim. My mame za plotem prikop a za prikopem silnici a z toho prikopu vybiram odpadky co tyden. Treba krabici a v ni dort nebo kybl plnej hooven. Flasky od piva a plechovky od napoju ani nepocitam, stejne tak jako pytliky od burgeru.
Vse ve Virginii, kde komunismus nikdy nebyl
@eva valoi píše:
Aby ses neposral!
Volič/čka Miloše Zemana se skutečně pozná jen otevře papulu a nebo se dotkne klávesníce…prostě patří do IV.cenové a nejsou schopni si to uvědomit…tak s takovýma v jednom národě pokud možno né…
Nasi zemi mam rada, hrozne rada se vracim domu z cest, miluju nas jazyk, nase mesta, vesnice a prirodu, filmy, historii, pivo a smysl pro humor. Valnou vetsinu lidi rada nemam.
co to presne znamena byt vlastncem? Asi nejsem
ale nestydim se za svou narodnost, vysledky voleb jsou sice tristni ale tyhle problemy ma kazd zeme. Chyba je podle me v tom, ze elity neumi komunikovat s masami, zatimco Babisove a Zemani ano.
@KalamityJohn Dik za pohled odjinud. Kazdopadne je co zlepsovat.
@Mandarinka01 píše:
@KalamityJohn Dik za pohled odjinud. Kazdopadne je co zlepsovat.
Velice casto narazis na ceduli: This road adopted by a jmeno rodiny nebo organizace. To znamena ze tamtudy nekdo jednou za cas projde a vysbira svincik co tam blbci nahazeli. Mozna to je ten rozdil - ze to nezustane zabordeleny na veky veku. ![]()