Jste vlastenec?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
20932
12.7.18 21:34

Ano, jsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
12.7.18 21:37

@Mandarinka01 A úplně nejlepší je, když v pohraničí zastaví auto s německou spz a jeho osazenstvo vyhodí do příkopu odpadky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
12.7.18 21:49

@eva valoi Tak tohohle jsem svedkem nebyla. Ale ten neporadek u nas mi fakt vadi. Proc u silnice nachazim vyhozeny gauce a televize, v lese plastovy lahve a konzervy? Moje decka behaj uprostred namesti a metr od nich necha baba vy.rat psa a s hrde vztycenou hlavou odchazi? Bohuzel leta komunismu, kdy nic nebylo nici, se tady podepsaly. A na to fakt hrda nejsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20932
12.7.18 21:53
@Mandarinka01 píše:
@eva valoi Tak tohohle jsem svedkem nebyla. Ale ten neporadek u nas mi fakt vadi. Proc u silnice nachazim vyhozeny gauce a televize, v lese plastovy lahve a konzervy? Moje decka behaj uprostred namesti a metr od nich necha baba vy.rat psa a s hrde vztycenou hlavou odchazi? Bohuzel leta komunismu, kdy nic nebylo nici, se tady podepsaly. A na to fakt hrda nejsem.

Hele netrap se tim. My mame za plotem prikop a za prikopem silnici a z toho prikopu vybiram odpadky co tyden. Treba krabici a v ni dort nebo kybl plnej hooven. Flasky od piva a plechovky od napoju ani nepocitam, stejne tak jako pytliky od burgeru.

Vse ve Virginii, kde komunismus nikdy nebyl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontar
12.7.18 21:56
@eva valoi píše:
Aby ses neposral!

Volič/čka Miloše Zemana se skutečně pozná jen otevře papulu a nebo se dotkne klávesníce…prostě patří do IV.cenové a nejsou schopni si to uvědomit…tak s takovýma v jednom národě pokud možno né…

• Citovat
  • Upravit
6445
12.7.18 22:04

Nasi zemi mam rada, hrozne rada se vracim domu z cest, miluju nas jazyk, nase mesta, vesnice a prirodu, filmy, historii, pivo a smysl pro humor. Valnou vetsinu lidi rada nemam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
13.7.18 05:59

co to presne znamena byt vlastncem? Asi nejsem
ale nestydim se za svou narodnost, vysledky voleb jsou sice tristni ale tyhle problemy ma kazd zeme. Chyba je podle me v tom, ze elity neumi komunikovat s masami, zatimco Babisove a Zemani ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
13.7.18 08:29

@KalamityJohn Dik za pohled odjinud. Kazdopadne je co zlepsovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20932
13.7.18 13:08
@Mandarinka01 píše:
@KalamityJohn Dik za pohled odjinud. Kazdopadne je co zlepsovat.

Velice casto narazis na ceduli: This road adopted by a jmeno rodiny nebo organizace. To znamena ze tamtudy nekdo jednou za cas projde a vysbira svincik co tam blbci nahazeli. Mozna to je ten rozdil - ze to nezustane zabordeleny na veky veku. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí