Julie nebo Eliška?

35
12.7.10 14:53

Julie nebo Eliška?

Ahoj,tak nám s manželem ve finále zůstala dvě jména pro holčičku. Mně se líbí obě, ale Elišek je v dnešní době tolik. Samozřejmě manžel se více přiklání k Elišce. Mám podlehnout? Julie nebo Eliška Sedláčková? Co Vám víc sedí, neustále mi to vrtá hlavou a nemohu se rozhodnout a porod se blíží. Díky moc za reakce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
538
12.7.10 14:54

Eliška Sedláčková mi přijde ušišlané. Julie Sedláčková je zajímavější. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
12.7.10 14:57
neanonymní píše:
Eliška Sedláčková mi přijde ušišlané. Julie Sedláčková je zajímavější. :wink:

Naprostý souhlas! Eliška Sedláčková - tak nějak se tam pere to Š a S a Č. Julie Sedláčková - krásně to zní.

Příspěvek upraven 12.07.10 v 14:57

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5394

Já jsem pro Elišku…mě se naopak ty dvojháčky líbí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
neanonymní píše:
Eliška Sedláčková mi přijde ušišlané. Julie Sedláčková je zajímavější. :wink:

Souhlasím :palec: Plus navíc ten fakt, že je tolik Elišek (taky mám jednu a netušila jsem, že jich tolik bude, i když ani to by můj názor nezměnilo)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
12.7.10 15:01

Jsem taky Sedláčková :-) A chtěla bych Lucku, pokud budu mít ještě někdy jedno mimčo. Pokud bych měla volit mezi Julčou a Elou, volím Julču. To šišlání mně ani tak nenapadlo, ale těch Elišek je fakt v poslední době dost. Ne že by Lucek bylo méně, že :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6895
12.7.10 15:05

Já se taky přikláním k té Julii.je to moc pěkné jméno a k příjmení se víc hodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5907
12.7.10 15:07

Julie-moc pěkné jméno,k tomu příjmení se my to líbí víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2237
12.7.10 15:07

Elišek není jen teď moc, ale už snad 10let. Naše Eliška bude mít za týden 8.let a na plavání ve skupince 11 dětí bylo 5 Elišek (to bylo v době kdy ji bylo kolem roku). Proto jsme ji dali z obavy, že bude několik Elišek ve škole a uč. je bude volat přijmením, dali druhé jméno, tk je Eliška Anna. A názor k přijmení Sedláčková, tak spíše Julie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
12.7.10 15:14

Ke jmenu mi jde taky vic Julie, nicmene se ted s Juliemi taky roztrhl pytel, takze to je z blata do louze. Osobne znam 3 male Julinky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
12.7.10 15:17

Julinka je hezčí. Švagrová má Sedláčkovou Valentinku a Amálku. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
12.7.10 15:20

My jsme dali holčičce jméno Julie, protože se nám moc líbilo a tou dobou (6 let zpět) bylo spíše neobvyklé. No a pak jsme se nestačili divit, kolik Julií se kolem najednou vyrojilo. Začalo to v porodnici, kdy jsme byly na pokoji dvě maminky a obě jsme měly Julii. Sestřičky se tomu smály, že se sešla tak neobvyklá jména. A teď známe několik Julinek přibližně stejného věku. Ale nelitujeme ani náhodou. Eliška je taky moc pěkné jméno. Dokonce i obě kombinace s příjmením mi přijdou v pohodě. Takže já neporadím :wink: , resp. ať dáte jedno nebo druhé obě budou pěkná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11408
12.7.10 15:31

me prijde taky eliska sedlackova hodne zdrobnele. julie neni muj vkus.. ale co takhle zkratit elisku treba jen na ella? to pak nebude tak usislane a i k delsimu prijmeni zustane kratsi jmeno :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
12.7.10 15:34

Ella je super. Mě se líbí. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
12.7.10 15:51

Hlasuju pro Julii :-)