Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Evulina Problem to je, že to nesedělo do jejich představy, že je vubec možné, aby syn neměl nějaké následky, když já nezvládám jeho výchovu. Můj syn je horzný pohodář a srandista, tak že ten je v pohodě. Pravdu měli v tom, že mnoho věcí jsem dělala špatně a ted bych je dělala jinak. Zase ty nasledky jsou dost vážné.
Tak nejvtipnější byla ta slečna, co měla organizovat ty odborníky. Byla to slečna, který mohlo být okolo 20 let. Zkusila jednou zavolat mé psycholožce ta sní odmítla mluvit, tak že se rozhodla, že snima už mluvit nebude.To znamená, že nakonec organizovala jenom tu pani, co nám radila s vychovou a našeho společného psychologa. Ty, ale radši komunikovali na přímo, tak že nedělala nic. A pak nám oznámila, že začne snáma pracovat jenom na 10 procent. Předtim nám jednou za měsíc napsala jestli jsme v pořádku a my jí odpověděli ok. Tak jsem si řikala jak to bude vypadat na 10 procent. Nakonec to po 2 měsících ukončila.
Dneska jsem byla u právníka zvláštní bylo, že nemluví anglicky asi nechtějí, aby cizinci měli nějaké informace. A řekl, že mam sehnat si od psychiatra posudek.Tak snad mi ho napíše on souhlasí, že je to blbost, ale nerad se do toho zapojuje. Protože mu vadí, že on má nařízeno, co jako psychiatr se mnou má dělat a musí o tom vypovídat( i když by neměl nic řikat). A pak jsme dostali dopis, co máme poslat soudkyni
@lulinaaa píše:
Ano, protože žádný důvěryhodný zdroj o nich nepsal. Takovouhle kauzu dokážu taky vyhecovat, kdoví, kde byla pravda, nemuseli taky říkat pravduosobně si myslím, že se objevilo možná víc excesů ze strany sociálky a teď se to přehnaně řeší… Neříkám, že nemáš pravdu, jen mám svůj názor. Co ten zákon, našel jsi?
@Pesimista píše:
tohle pojmenovani „JUVENILE JUSTICE“ plati pro „speciální soudy pro puberťácké nezletilé smrady“ pouze v USA, tam je to presne tato oficialni instituce, ovsem v Evrope se a vzilo lidove nazyvat Juvenilni justice pro tajne soudy organizovane na popud SS (Social Servis, prejmenovane nyni na Social Care), kde zatim temer nikdo neuspel a zverejneni cehokoili postizenymi rodici je zakoceno jejich uveznenim v souladu se zakony UK, to je realita
SS.. jak výstižné
https://www.youtube.com/watch?…
Jo, zda se to kdovi jak ujety, ale jen si zkusme vzpomenout na 2.sv.valku a genocidu zidu a koncentraky. Taky, kdyby vam tehdy rekli, ze lidi odvazi do kt a plynujou a nebo tyraj hlady, strilej za uprdnuti, taky byste tomu neverili a rekli si, to je zase kravina…jenze nebyla ![]()
Ja teda doufam, ze ta juvenilni j. v takovem podani jak se siri kravina je. ![]()
Ahoj holky, slyšela jsem, že je už i u nás juvenilní justice schválena, ale zatím se prý tak úplně „nedodržuje“. Víte o tom něco nebo máte nějaký odkaz, kde bych se o tom dočetla víc? Bavíme se o tom zrovna s kamarádkou, tak by nás to zajímalo. Děkuji ![]()
@lovesmile píše:
Ahoj holky, slyšela jsem, že je už i u nás juvenilní justice schválena, ale zatím se prý tak úplně „nedodržuje“. Víte o tom něco nebo máte nějaký odkaz, kde bych se o tom dočetla víc? Bavíme se o tom zrovna s kamarádkou, tak by nás to zajímalo. Děkuji
A co že to jako přesně má být schváleno? „Juvenilní justice“ je nesmyslný pojem, který vznikl někde na internetu.
@lovesmile „juvenilní justice“ je termín (nevím, jestli oficiální, nebo nějaký vymyšlený internetový) pro soubor zákonů týkajících se dětí a mladistvých. Juvenilní = mladý, mladistvý. Z toho vyplývá, že juvenilní justice je a měla by být v každém vyspělém státě. Druhá věc je, jakou si ji ten dotyčný stát udělá.