Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@SIMONA1234 píše: Čůzo…bych ti doma ani nevysávala…ona by si klidně vykořisťovala návštěvy…![]()
![]()
![]()
![]()
Asi si tě přijdu zkontrolovat, jestli se staráš o fakany…
![]()
Nestaram, zvladnou to sami
@Kofolová píše:
*krabico-akvarium
Detailisto…
v terárku ryby nejsou, no…
Buďte Blond!!!
Ale bylo to fajné odpoledne, co? Chybí mi tu teda Silva… ![]()
@WERISKA píše:
@SIMONA1234 Myslíš sissi? Ta už je zpátky
Zizi1 nebo tak nějak…u si nevybavím nick…měla zombie v profilovce.
@SIMONA1234 píše:
Zizi1 nebo tak nějak…u si nevybavím nick…měla zombie v profilovce.
tak to je omyl.. tu neznám. ![]()
Omluva ![]()
@Blackova.K pardon ze se vam sem pletu, ale zajimalo by me jestli si pamatujes prezdivku pod kterou jsi zde vystupovala cca 1 mesic a koho si mela na profilovce? (Pozdeji jsi prezdivku zmenila na svou starou)
Sice me 100% neznate, ale i ja chci byt FBI ![]()
@Bomer píše:
@Blackova.K pardon ze se vam sem pletu, ale zajimalo by me jestli si pamatujes prezdivku pod kterou jsi zde vystupovala cca 1 mesic a koho si mela na profilovce? (Pozdeji jsi prezdivku zmenila na svou starou)Sice me 100% neznate, ale i ja chci byt FBI
V jejím věku…s její sklerózou…pochybuju
@Blackova.K píše:
jsi divná
VY se tu hadate jak pitky, slova jako Lrxaurin a dusicky jsou tu bezna, ale ja jsem. divna ![]()
@georgesab Kdo se v této diskuzi hádá???
Jsi asi trošinku mimo, né??? ![]()
@georgesab píše:
VY se tu hadate jak pitky, slova jako Lrxaurin a dusicky jsou tu bezna, ale ja jsem. divna
@georgesab píše:
VY se tu hadate jak pitky, slova jako Lrxaurin a dusicky jsou tu bezna, ale ja jsem. divna
Ano jsi divná. Lexaurin jsou léky které užívá spousta lidí. Dušičky byla vtipná poznámka(humor, sranda…atd)
Nazývat cizí osoby kundama je
trapné, ubohé…atd to samé pitky. Nevím neznám tě, možná jsi se uklikla, možná jsi nešťastný opuštěný člověk co se snaží zapadnout a zvolil cestu „budu vtipná“ no někdy to nevyjde.