K čemu je užitečný internet

Napsat příspěvek
Velikost písma:
74217
22.1.15 21:41

@Jura007
Tak nám aktuálně na pár měs. nebo let to se uvidí, hlavně na komunikaci z manželem přes skype, ze on je v Německu a my v ČR. Nedovedu si představit, že by odjel a my by jsme byli odkázáni na par sms nebo jeden telefon denně.
Takhle spolu můžeme mluvit, jak dlouho chceme.
Já mám rodinu daleko, tak mi usnadňuje i komunikaci s ní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
22.1.15 21:42

Jizdni rady a Google maps…ale spis na mobilu teda :D Pro cloveka s nulovym orientacnim smyslem jako ja zivotne dulezite veci :D

Pokud umis anglicky, tak ja varim podle taste.com.au, i kdyz asi dohledat ingredience v CR muze byt docela tezke

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8176
22.1.15 21:44

Internet je fajn, když jedete se zpruzelým prckem ve vlaku a vás v poslední chvíli napadne záchrana : ukážete mu na online mapách jak vy jste ta šoupající se tečka a on může vidět, že za chvilku bude most a les a řeka a stanice :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8176
22.1.15 21:46

Youtube na pohádky je super! Zvlášt když vaše dítě umí od dvou let číst a trochu i psát a v pět ráno, kdy statečně vstává, si ten tablet najde, napise si jakou pohadku chce a nechá maminku ještě hodinu blouznit v posteli po uspávacím maratonu s mimčem co chodí spát v jednu ráno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
22.1.15 21:55

@Jura007 jinak je to s internetem jako s ohněm… dobrý sluha, ale zlý pán… když to člověk nepřehání, je to dobrý pomocník, který ti najde, co potřebuješ… k informacím se dostaneš snáze než kdy jindy… pokud nesedíš celý den na emiminu a nedostaneš se ani k zadání hledané věci do vyhledávače… :mrgreen: :D ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31291
22.1.15 21:56

Kuchařka - často používám vareni.cz,
jinak krom zmíněného hojně využívám jízdní řády, mhd, mapy, youtube (hledám si oblíbené písničky a dělám si playlist místo rádia v práci. A taky stahuju pohádky a filmy a muziku.
Používám net hodně i pracovně.
Takže pro mě je net „životně důležitý“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8176
22.1.15 21:58

@Zuziky to bych si snad radši koupila vibrátor :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15659
22.1.15 22:00

Wikipedie, genealogy.euweb.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1040
22.1.15 22:03

Nejlepší je internet-banking = skvělý vynález!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
22.1.15 22:03

@Zuziky „pocebuj, pocebuj“… :srdce: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17878
22.1.15 22:06
@Krčka píše:
@Zuziky to bych si snad radši koupila vibrátor :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:jazyk: ten netreba :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17878
22.1.15 22:06
@Mooonki píše:
Nejlepší je internet-banking = skvělý vynález!

dokud clovek nepo* prihlasovaci udaje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
864
22.1.15 22:08
@Krčka píše:
:D tak ten jsem taky koupila přes net a do krámu bych pro něj fakt nešla. Jako vlastně skoro všechno poslední dobou.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
22.1.15 22:09
@Jura007 píše:
Dobrý večer, dneska jsem si položil zdánlivě stupidní otázku…
Když pominu facebook, YouTube, e-shopy, diskusní fóra a vyhledávací stránky (a samozřejmě prezentace firem a společností, stránky neziskovek a webové zpravodaje zájmových sdružení), tak nám z internetu zůstane… co vlastně?
Krom toho, že mám relativně napěchovanou složku „Oblíbené stránky (spoustou zbytečností a taky vzdělávacích stránek), tak mám na horní liště upíchnuté dvoje stránky o regionální historii, pak emimino, dvoje vyhledávací stránky, dvoje stránky o rodokmenech, inzerci volných pracovních míst a meteoradar. Cítím, že by to chtělo nabídku "nástrojů“ trochu rozšířit, ale nějak si nevím rady…
Pokud víte o nějakých užitečných stránkách, sem s nimi. Nepohrdnu ani webovou kuchařkou… :lol:

fakt máš na horní liště emimino :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
22.1.15 22:10
@Krčka píše:

si ho kup, když ho „pocebujes“ ;) :jazyk: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák