Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@CokeLady dostala jsem tenhle typ kabelky s lodickama… nosim ji skoro porad. A to je 3barevna
ale elegantni.. A vetsinou v ruce. Jinak snazim se vetsinou abych na sobe mela aspon neco co by ladilo ke kabelce. A nemusi to byt vzdy boty ![]()
Mě se tenhle typ líbí, nosila bych na lokti, ale… Záleží na způsobu života. Dřív, do kanclu, na oběd a pak domů - OK, je to jakoby ležérní, přitom elegantní a šik…Ale pak opravdu v civilu, lítat celý den všude možně, pak nakoupit, k tomu igelitky atd…Takže to chce něco praktického - batohy mám opravdu ráda jen na výlety a horské tůry, takže vedou velké kabely přes rameno…
Co se týče ladění, tak já jsem nikdy nebyla příznivcem,, setů,, kabelky a bot, přišlo mi to vždy až kýčovitá snaha být vyladěná za každou cenu a bez vlastního nápadu…Slečna na fotce mi připadá naprosto OK a kapánek závidím tu volnost bez kočáru a vlajícího čtyřleťáka za ním
![]()
@CokeLady nn to asi rozhodne ne
ale ze vetsinou ji mam v ruce a malokdy pres loket
podle nalady a zda-li potrebuji mit volne ruce
tak jsem to myslela ![]()
Doporucili byste mi nejakou opravdu stylovou kabelku, ktera by pozvedla trochu jinak pomerne nudny outfit? ( obycejny sedy kabatyale mam ho rada a je kvalitni..jenzekdybych si k nemu vzala jen trochu usedlejsi nwebo obycejnou kabelku, budu vypadat jako duchodkyne…)
Nechci to ale resit pestrou barevnosti! Chci kabelku v zemitem tonu… A ani si nemyslim, ze by to bylo reseni…
Samozrejme, ze kdyz si koupim jakoukoli znackovou kabelku za vic jak pet tisic, ten problem s usedlosti vyresim a automaticky se outfit hned zvedne…jen se v nich moc nevyznam…
@Niemeyer sedou barvu mam rada s jemne ruzovou…nic kriklaveho, vyzyvaveho. Mrkni sem :
http://www.net-a-porter.com/…hop/Bags/All?…
Jeste mam takovou otazku…meli byste na vyber - bud si za stejnou cenu ( x tisic) koupite kabelku z ceskeho brasnarstvi, tam vam na pozadani vyrazi logo nebo inicialy a udelaji treba kapsu navic dle potreby ale bude takova nenapadna nebo si muzete za stejnou cenu koupit pravou znackovou kabelku od Marca Jacobse ( nebo jine podobne znacky)
Pro co byste se rozhodli, mit dejme tomu sedm tisic na kabelku? Ve stejne cene tu nebo tu?
Po 6 letech doma mě čeká práce a potřebuji kabelku. Potřebovala bych prostornou a univerzální (můj muž tomu říká žok na slona). Materiál nejlépe kůži nebo ekokůži.
Doporučíte nějakou, kterou máte ověřenou?
A protože se nikam moc nedostanu, tak něco, co se dá objednat přes net.
Děkuju.
Ahoj, nevíte někdo kde v Praze mají kabelky zn. Guidit? Nebo i na netu, ale raději českém:-))
děkuji
Pokud chces velkou praktickou tasku, ktera vydrzi vse a bude krasna i za x let, tak doporucuji ze safiano kuze. Neznicitelna, vypada porad jako nova. Je to sice drazsi zalezitost, ale kdyz je neco hezke mnoho let a neni nutne to nahrazovat, tak se to podle me rozhodne vyplati.
Ahoj holky, potřebuji kabelku. Začal mě zlobit zip na staré…
Kdysi jsem viděla na letišti na Krétě kabelku, která se mi moc líbila. Ale nepamatuji si značku. Byla rozhodně větší a takový ten cestovní tip. Hodně pásků, popruhů. Nějaký znak na ní visel, ale dál nevím. Měli jich tam od této značky více. Kabely byly látkové.
Vím, že je to asi jako hledat jehlu v kupě sena. Kdyby přeci jen někdo měl tip o co mohlo jít, o jakou značku, budu ráda.
Požadavek - větší, městská, nemusí bát nutně kožená, vhodná i na cestování v létě, přes rameno
Děkuji všem, co mi pomohou hledat nebo pošlou tip
@smutná máma píše:
Visel na ní nějaký kovový znak, možná opice
Na kabelkách Michael Kors visí kovový znak, ale teda opici to není.