Kam a proč zmizela Janiecka?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1556
26.9.16 13:33

A ještě si neodpustím toto : Chcete také slyšet vyjádření od člověka ze zdravotnictví, který byl Janě nápomocný, když potratila svoje vytoužené miminko?
vytoužené miminko s tyranem? v tom případě je zralá ještě na psychárnu.

• načítám...
1556
26.9.16 13:34
@klafina123 píše:
Né každý má možnost se ze dne na den odstěhovat z nefunkční rodiny

ale když má tebe, tak by se to dalo zvládnout ne?

• načítám...
2526
26.9.16 13:48
@Raspusha píše:
@jagoda8 Kolik tech nicku jeste mas? :think:

@klafina123 Ty jsi neskutečna samaritanka :potlesk: Velice rychle jsem se ztratila, v tom kolik vas vlastne je. Myslím si, ze toto je jedna osoba co ma více nicku a nevěřím ničemu cos napsala.. Jen je skoda, ze diky vam se napříště nedostane pomoci.. někomu kdo to opravdu bude potřebovat..

Příspěvek upraven 26.09.16 v 13:29

Já mám nick jen jeden, nepotřebuji se skrývat za nic víc. Napsala jsem reakci na to, co tady bylo zmiňované. Toť vše.
Krom jiného, vidíte milé dámy jak to chodí. Napíšu názor, svůj názor a hned jsem vhozena do pytle někoho dalšího. Ještě pořád se divíte, že si Jana zrušila registraci? Já ne. Mám tu samou chuť a to jsem nikdy nic tady špatného neudělala. Několika lidem posílám oblečení a dětské potřeby za svoje poštovné, ale protože patřím k Janě, tak se musím snad nechat linčovat. Myslíte, že se mi nikdy nestalo, že jsem někomu něco věnovala a on se na tom pak snažil zbohatnout? Stalo. A nasere to a nikdy mi nic takový člověk ani nevysvětlil. Ale postupem času to zmizí, myslím ten pocit naštvanosti. Byla to moje volba, já dávala zdarma a on bral. Mohla jsem to prodat a on by neměl nic. Ale jsou to pořád věci..,pro mě tedy ano.
Jana psala, že věci vrátí-nechtěli jste. tak o co tu pořád jde? Zbavili jste se jí? Zbavili. Tak o co jde? Je to málo? Co chceš tedy víc? Jaká kompenzace Ti, Tobě konkrétně vyváží tu ztrátu, kterou nechceš zpátky, abys měla pocit zadostiučinění? jakou? Mě nenapadá nic.

• načítám...
2526
26.9.16 13:50
@maacik píše:
ale když má tebe, tak by se to dalo zvládnout ne?

Víš, možná je to dobře, že to takhle dopadlo a Jana by si měla víc vybírat mezi lidmi. Výsměchama na mě? Co jsem Ti udělala, že se tak chováš?

• načítám...
2526
26.9.16 13:50
@maacik píše:
A ještě si neodpustím toto : Chcete také slyšet vyjádření od člověka ze zdravotnictví, který byl Janě nápomocný, když potratila svoje vytoužené miminko?
vytoužené miminko s tyranem? v tom případě je zralá ještě na psychárnu.

jsi ****Ty.

26.9.2016 edit admin: vulgarismus

• načítám...
1556
26.9.16 14:01

@klafina123 pardon??? já bych se nikdy nenechala mlátit. a navím mít s ním další dítě… bože kde to žijeme? a pak sem chodí prosit o peníze na jídlo a oblečení? pokud nemá na to se o dítě postarat, tak by ho mít neměla!!!

• načítám...
1556
26.9.16 14:03

Něco jiného je, když se do problémů dostane maminka, až když už dítě má. a né do bídy otěhotnět znovu. to fakt udělá jen totální magor.

• načítám...
2526
26.9.16 14:04
@maacik píše:
@klafina123 a ještě jednu věc. Každý má možnost volby a nemusí být s takovým magorem nechat se mlátit. takže jaký si to udělá, takové to má. ale když jste taková úžasná, tak proč ji nepomáháte se, aby se od něj dostala? asi nechce, nebo? takže u mě soucit určitě nevyvoláte.

Kolik znáš naživo týraných/ mlácených od chlapů/ ženských? Myslíš, že každá hned po první facce zbalí batůžek, dítě a jde o dům dál? Jestli neznáš, tak si o tom něco přečti.

• načítám...
2526
26.9.16 14:06
@maacik píše:
@klafina123 pardon??? já bych se nikdy nenechala mlátit. a navím mít s ním další dítě… bože kde to žijeme? a pak sem chodí prosit o peníze na jídlo a oblečení? pokud nemá na to se o dítě postarat, tak by ho mít neměla!!!

Můžu Ti něco napsat na SZ a to tak, aby jsi to tady veřejně nezesměšňovala?

• načítám...
1556
26.9.16 14:08
@klafina123 píše:
Můžu Ti něco napsat na SZ a to tak, aby jsi to tady veřejně nezesměšňovala?

ne děkuji, nemám zájem. mám svých starostí dost.

• načítám...
20883
26.9.16 14:08

Dobrý den,

v současné chvíli je diskuse zcela OT, proto ji uzamykám. Pro hádky a urážky prosím využívejte SZ.

Děkuji za pochopení
adminka Zuzka

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová