Kam chodíte nakupovat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2271
13.4.12 21:14

@Zuzka1973
Teda, klobouk dolů + obrovská závist!!! :mrgreen: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
864
13.4.12 21:20
@Adriana píše:
@Zuzka1973
Teda, klobouk dolů + obrovská závist!!! :mrgreen: :kytka:
:oops: Jen výhoda vesnice a velké zahrady :nevim: Ale za tu dřinu to vážně stojí :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2271
13.4.12 21:32

@Zuzka1973
Taky bydlím na vesnici a začínáme pěstovat co se dá.Věřím, že práce je to drsná, ale za ten výsledek to opravdu stojí.Nemáme na to bohužel místo ani rodinu co máš Ty. Tak to aspon kompenzujeme bedýnkama a farmářskýma trhama.Někdy i biomasem a králíkama od chovatele.Ale závidím v dobrým :mrgreen: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
13.4.12 21:41

Ranné myslíš ty z Egypta 8o Tak to za mě raději český starý „plný jedů“ :P , promiň, ale pokud jsou dobře uskladněný v temperovaných halách tak jsou bez klíčků, jinak netuším co za jedy máš na mysli :think:

Akorát mě štve, že jsem za celé jaro zatím natrefila snad jen jednou na ranné brambory 8o Třeba v Bille furt pozdní, což nekupuju, protože po zimě už jsou plné jedů a dětem to dávat nechci, ranné brambory jsem našla jen jednou v tescu a jinak nic. tak nevím, dřív touhle dobou už dávno byli a brambory jsme bouchali se vším, teď abych snad objížděla supermarkety v okruhu 5km, zda je někde mají.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
14.12.15 20:45

Nejlepší obchod

Já nejvíc nakupuji v Kauflandu.Je am velký výběr a docela přijatelné ceny. Určite nedoporučuji Billu, Albert nebo Tesco.Lidl je taky velmi dobrý, sice tam mají jen své značky (nekoupíted tam obyčejně třeba vineu, ta je tam jen v akci.) Lidl, kaufland a globus. :D :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák