Kam s batoletem, Praha 1?

263
24.2.12 21:41

Kam s batoletem Praha 1 ???

Ahoj všem, nemáte někdo tip kam vyrazit s lezoucím prckem na Praze 1? Někde kde by byly i jiné děti a maminky. Asi né klasické odkládací hrací koutky, na to je ještě malá. Chceme zítra vyrazit ven. Předem děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
433
24.2.12 22:39

Koutek v Kotve…jinak nevim…s temi malymi je to problem, nam je 8M a parkrat jsme byly nekde v koutku, ovsem je to o nervy, malokdo respektuje, ze urcite prostory jsou jen pro miminka a nemam silu se hadat s ostatnima matkama, ktere si prisly poklabosit u kaficka a sve deticky nehodlaji hlidat a usmernovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
24.2.12 22:56

My jsme byli minulý víkend v Palladiu v hradu zábavy.Mají oddělenou část pro nejmenší,ale lozí tam i větší děti.Já teda nemám problém je sklidnit nebo vykázat sama když se rodiče nezajímají.Malá byla nadšená hodinu v kuličkách,ale za 150,–vstupného by to mohli mít lepší než plno rozbitých hraček :nevim:

• Citovat
  • Upravit
391
24.2.12 23:07

Jj, dnes jsem v ty Kotve byla s malym- 9mesicnim a super si tam vyhral. Je tam kousek toho koutku pro maly mimca s plno hrackama (bohuzel i tam jezdi velky deti v takovych auticcich, misto aby jezdili v urcenym miste kde je prostoru dost, v tom kousku pro mimca je hracka na hracce, ne misto na jezdeni…), nebo i takovy ten bazen s balonky tam je…pak spis pro vetsi deti. Ale nemam srovnani s jinymi koutky, byli jsme jen tady a pak vzdy po plavcu v jejich koutku - ale tam je se stejne starymi detmi ;-), takze nevim zda to nekde neni lepsi… Kazdopadne tady byl nejmladsi, nebylo tam ani natriskano, ale deti tam byli ;-)
Jeste se chci nekdy vypravit do Lefiku, pry je to tam taky pro lezce, ale to je v Holesovicch u vystaviste…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
433
24.2.12 23:49
zichisek píše:
My jsme byli minulý víkend v Palladiu v hradu zábavy.Mají oddělenou část pro nejmenší,ale lozí tam i větší děti.Já teda nemám problém je sklidnit nebo vykázat sama když se rodiče nezajímají.Malá byla nadšená hodinu v kuličkách,ale za 150,–vstupného by to mohli mít lepší než plno rozbitých hraček :nevim:

Já teda problém usměrňovat cizí děti mám, ale asi si budu muset zvyknout, protože v praze je to standard, že se lidi chovaj jak dobytci…omlouvám se za výrazy, ale mám ten pocit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí