Tipy na hubnutí s miminkem

542
24.2.12 11:36

Tipy na hubnuti s miminkem

Mile maminky, po porodu jsem sice docela zhubla, ale posledni otravna 3kg mi zustala. Uz to rozhodne nemuzu svadet na tehotenstvi, spis na jiny zivotni styl…min spim, nechodim tak casto cvicit a hlavne jsem vic doma, takze porad nakukuju do lednicky. Uvitam rady a triky, ktere pomahaji vam.
Mne pomaha

• nachystat si jidlo dopredu
  • mit v lednicce neustale omyte a nakrajene ovoce ci zeleninu, ktere muzu pojidat za pochodu
  • hodne chodit (ale uz me to moc nebavi)

Nejhur zvladam spavne jist, kdyz maly zlobi a kdyz jsem hodne nevyspala, to vetsinou ignoruju nakrajenou mrkev a vrham se po kalorickych bombach.
:oops: jak resite maminkovska kila vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Marcelka89
24.2.12 11:48

My je nechali v porodnici naštěstí :dance:
nedávali nám tam skoro nic a když jo tak se to nedalo jíst vůbec :poblion:
A doma nemam zase čas se najíst jak kolem malého lítám :think: ono to spadne samo neboj se :) držím palečky :kytka:

• Citovat
  • Upravit
zichisek
24.2.12 11:49

Nekupuju žádné lákadla, protože potom neodolám.Ke každému jídlu si dávám zeleninu.Jím hodně bílkovin, takže mě potom nehoní mlsná.Snažím se cvičit ale s dítkem doma to moc nejde.
Chodím taky hodně, ale nějak nevidím, že by to mělo nějaký účinek.
TeĎ se chytám běhat s kočárkem a v létě na kolo a brusle, tak to snad půjde dolů.
Jo a taky hodně pít, nejlépe čistou vodu nebo ovocný čaj.

• Citovat
  • Upravit
2976
24.2.12 12:07

Po porodu jsem kila lehce sundala, měla jsem navíc jen 2, ale pak jsem se rozežrala a 5 nabrala. Musím se prostě hlídat, dodržovat 3 hodiny mezi jídly a taky by to chtělo cvičit, ale na to nemám čas (studentka VŠ), takže mým jediným pohybem jsou procházky s prckem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11896
24.2.12 12:10

snazim se nenakupovat zadne dobrutky ;) ktere bych pak chodila ujidat. nakrajena zelenina a ovoce po ruce - taky praktikuju :palec: snazim se hodne pit - vypiju kolem 2,5-3l vody denne, ale stejne mi jeste 8 kg navic zustava :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
24.2.12 12:58

No já bych si nejradsi nafackovala, po porodu jsem mela jako pred ním, ale ted jak jsem doma tak žeru jako prase a 4 kg jsem pribrala, potřebuji to zarazit!!!!!! Nejvíc jím, když se nudím nebo když prcek křičí a já chytám nerva :( poraďte prosím.........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14064
24.2.12 13:00

Mám na lednici graf, každou neděli zapisuju. Nekupuju nic, za co bych si pak nadávala. Dodržuju jídelníček s dvouletým batoletem - dopoledne ovocná svačinka, odpoledne mléčná a večeře v půl sedmé :) Když večer děti usnou, tak hopsám na taneční podložce. Hubnu i noci - 2× kojím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
24.2.12 13:02

pomohl me porad jste to co jite uprava jidelničku aa cvičeni a mám o 5 kilo jeste mín ež před druhým tehu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2976
24.2.12 13:54
rozumbrada píše:
Mám na lednici graf, každou neděli zapisuju. Nekupuju nic, za co bych si pak nadávala. Dodržuju jídelníček s dvouletým batoletem - dopoledne ovocná svačinka, odpoledne mléčná a večeře v půl sedmé :) Když večer děti usnou, tak hopsám na taneční podložce. Hubnu i noci - 2× kojím :)

Ano, tak je to správné. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
24.2.12 17:33

Chapu

gemmy píše:
No já bych si nejradsi nafackovala, po porodu jsem mela jako pred ním, ale ted jak jsem doma tak žeru jako prase a 4 kg jsem pribrala, potřebuji to zarazit!!!!!! Nejvíc jím, když se nudím nebo když prcek křičí a já chytám nerva :( poraďte prosím.........

Naprosto chapu, proto jsem zalozila tuhle diskuzi. Neni to totiz (jen) tehotenstvim, ale uplne jinym zivotnim stylem, taky jsem o Vanocich byla temer na puvodni vaze, zbyvalo 1.5kg a uz to zase splha… Jeste mi pomaha mit hodne aktivit a malymu to docela vyhovuje. Kdyz jdeme treba rano na prochazku a odpol na cviceni miminek, tak ten den min utece a je min prostoru na jidlo, ale jak jsem psala, sama to stale resim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
24.2.12 17:36
rozumbrada píše:
Mám na lednici graf, každou neděli zapisuju. Nekupuju nic, za co bych si pak nadávala. Dodržuju jídelníček s dvouletým batoletem - dopoledne ovocná svačinka, odpoledne mléčná a večeře v půl sedmé :) Když večer děti usnou, tak hopsám na taneční podložce. Hubnu i noci - 2× kojím :)

Ja bych o teoreticky taky zvladala, ale vule slaba, co ti pomaha? Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14064
24.2.12 19:02
Vendy31 píše:
rozumbrada píše:
Ja bych o teoreticky taky zvladala, ale vule slaba, co ti pomaha? Diky

Já ale doma fakt nemám na čem zhřešit, takže to mám dost jednoduché, i když mě honí mlsná. V obchodě pro mě ten regál neexistuje. No a večer bych sebou taky nejradši flákla do postele, ale řeknu si, že čtvrthodinka mi nic neudělá 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí