Kam uklidit hračky v koupelně?

46
18.9.06 09:32

Kam uklidit hračky v koupelně?

Ahoj,

potřebuji poradit, kam mám naskládat hračky, se kterými si Míša hraje při koupání. Koupelna není moc velká, hraček je dost a všude se povalují. Na netu jsem kdysi viděla závěsný umělohmotný košík na vanu, kam by se daly hračky uklidit, ale teď to nikde nemohu najít. Napište mi prosím, jestli jste to někde neviděly popř. jak úklid hraček řešíte vy?

Díky za odpovědi
Nila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
685
18.9.06 09:40

Ahoj Nilo,
máme z domácích potřeb obyčejný umělohmotný košík (hodně díravý, aby se v něm nedržela voda), který máme na vaně a v tom všechno skladujeme. Jen je potřeba to jednou za týden pořádně vymýt (včetně hraček), protože se v tom usazuje vodní kámen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8276
18.9.06 09:52

co třeba tohle? http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Alenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
18.9.06 09:55

Ahoj Nilo, já koupila kamarádce toto, teď už to pomalu také začínám řešit, tak jsem se jí na tu síťku ptala a ona říkala, že večer to mokré drží, ale ráno to odpadne. Asi to stejně koupím a přinejhorším nějak přilepím.
 Věra

http://sassy.babypark.cz/…acky+dp36393

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
18.9.06 09:57

Jé, tak to nejde otevřít, ale je to taky taková síťka od Sassy co dávala Alča, jen nějaká ryba.
 Věra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5891
18.9.06 10:05

http://sassy.babypark.cz/…cky+dp36393/

chybela tam jen zavorka ;)

D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
18.9.06 10:29

Používáme malého viselce z Ikea (kus za 29,–, výběr modrá, zelená, červená), je to takový třípatrový válec z umělohmotné síťoviny a otvory v každé etáži, nahoře je očko se suchým zipem. U nás visí na trubce nebo na rameni sušáku na ručníky nad vanou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
18.9.06 10:31

Příspěvek upraven 31.10.19 v 12:35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35425
18.9.06 10:42

Ahoj, mame velrybu od Sassy, koupili jsme ji minuly rok v Pompu a videla jsem ji i ve Spuntiku. Je pravda, ze viset vydrzi jen do rana, chce to se s manzelem sprchovat stridave :wink: jeden vecer, druhy rano. Je hezka, ale moc hracek se do ni nevejde, nam stacila jen zezacatku, ted uz hledam dalsi reseni.

Mroe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
18.9.06 12:11

Díky všem za tipy. Síťka od Sassy vypadá moc hezky, ale máme těch hraček opravdu dost, tak se obávám, že by se tam všechny nevešly. :) Dobrý nápad se závěsným boxem z Ikei, dva visí už v pokojíku a pro třetí jsem zatím nenašla místo, tak už vím kam s ním :D
 Nila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
18.9.06 13:53

Ahoj Nila,
v Obi maji primo plastovy kos na hracky pro zaveseni pres okraj vany. Je bezva, vejdou se nam tam vsechny hracky, nahore ma viko a dole diry, aby vytekala voda. Stal necelych 300 Kc, maji ruzne barvy, pruhledna + modre viko, modra + pruhledne viko, perletova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová