Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Hezký den, už nějakou dobu hledám kam zmizel piškotík od pribináčku, tak se chci zeptat, jestli něco o tom někdo nevíte?
Z ničeho nic proste vymizel z obchodů a ja ho nejen že nikde nemohu najít, ale nemůžu najít ani důvod, proč se stáhl z prodeje ![]()
Je to dezert, který se prodával poměrně dlouho proto me zajímá proč tak z ničeho nic vymizel ![]()
Všude je jen myslim krupička od pribináčku ve stejném obalu jako piškotík, ale piškotík byl velmi dobrý a i ja ve svých dospělých letech bych dala cokoliv, abych si ho mohla zase někdy dát a verim, že ho kupovalo vice lidi, proto si nemyslím, že to důvod nebyl, že se špatně prodával nebo tak neco.
Pokud víte, jestli se dá ještě někde sehnat, tak pište, pojedu si pro něho klidně přes půl země ![]()
Je jen pozitivní, ze zmizela další věc na bazi cukr-tuk, která se tvářila jako super svačinka pro děti.
@Svetluska55 píše: Více
Hlavně není problém si to udělat doma i lehčeji. Piškoty, čerstvé ovoce a vyšlehaný krém z tvarohu případně s kys. smetanou nebo šlehačkou ochucené medem.
@Anna766 Já jsem tuhle dělala krém na muffiny a šlehačku nemajíc, vyšlehala jsem mascarponne se zakysankou. A cukrem, samozřejmě.
Strašně dobrý, ale fakt moc moc! ![]()