Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Prodávám a kupuju abčas věci pro koně na netu, zkušenosti převážně hrozné. Nejvíc mě vytáčí když mi přijde mail, ve znění " Máte to ještě?" - ani pozdrav, ani jméno, rozloučení už vůbec na a že by třeba dotyčná zmínil o co se jedná (většinou má člověk víc inzerátů), to ani náhodou.
Jednou mi volal nějaká chlap a chtěl ať mu to sedlo prodám za 3000,– (já měla v inzerci 2, jedno za 6 a jedno za 10), tak jsem se ho ptala které, že mám dvě a on na to, že obě za 3, no, to jsem mu řekla, že nemám zájem a on mi začal nadávat…
A to ani nemluvím o tom, že lidé chtějí, ať jim sedlo pašlu na zkoušku a když bude OK, pošlou peníze, když ne sedlo vrátí. Neposlala bych nikdy. Jsem ochotná dát takhle drahou věc vyzkoušet ptoti penězům, nebo zajet k nim, pokud mi vcestu zaplatí.
Lidi si říkají, že je nikdo přez net nezná osobně, tak je fuk, jak se chovají… hrůza
jo v dnesni dobe je to hruza, prichazi denne emaily bez pozdravu, bez podpisu, jen jak pise @Kristaa mate to jeste..takze ja slusne pozdravim, napisu, ze mam, zda je zajem, podepisu se, odpoved zadna, napisu dalsi email, ze mam dalsiho zajemce a po trech dnech odpoved, ze NE. Tot vse.
To,ze lide zkousi smlouvat, to uz prechazim, protoze bych se nervovala denne.
Ted me 2 tydny otravoval chlap, chtel tablet, mel debilni podminky, tak jsem napsala, ze ne, za par dni napsal pod jinym emailem, to jsem ani neodpovidala, za tyden pod jinym, tak jsem si rekla ok, dokonce poslal pod jinym jmenem zalohu za dobirku a kdyz uz jsem sla na postu, tak napsal, ze si to rozmyslel, ze si nasel neco jineho a chce penize zpet a podepsal se jako pri prvnim emailu.
Myslím, že se slušností ve společnosti je to pořád stejné. Jen se v posledních letech dostávají k velkým penězům lidé, kteří vyrůstali ve spodních patrech společnosti. Divné je na tom jenom to, že jim jejich chování divné nepřipadá. No asi proto, že nic jiného neznají…