Kamarád a jeho přítelkyně

7
4.9.17 18:05

Kamarád a jeho přítelkyně

Dobré odpoledne,
ráda bych znala váš názor, případně radu. Mam kamaráda, kdysi dávno jsme spolu něco měli, ale to už je dávná minulost, v současnosti jsme přátelé, až do nedávna, před pár měsíci si našel přítelkyni a ta nedavno zjistila, že se kamarádí semnou, zřejmě mu prohlíží mobil a naše přátelství jí dost vadí, takže mu nalhala, že jsem jí kontaktovala, což jsem mu zvládla vysvětlit, že to tak neni a ani ona nemá žádný důkaz, asi měsíc byl klid a pak mi ten kamarád napsal, že jsem jí opět kontaktovala a přiložil jako důkaz screenshot FB konverzace, kterou mu ona poslala. Takže ona si založila falešný profil na moje jméno a stáhla i mou profilovku. Záleží mi na našem přátelství, lze proti něčemu takovému bojovat? Nikdy jsem se s ničím takovým nesetkala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9918
4.9.17 18:16

Ja se jen zeptam, proc jeho pritelkyne musi poznavat jeho kamaradky, diky prohlzeni mobilu? Pises, ze jsou spolu uz par mesicu, neni normalni druhemu rict o svych pratelich? Nechapu, proc on si s tebou v podstate pise tajne, vis ono to pak vede ke vselijakym domnenkam a je to dost zvlastni.
Pokud, ale ona vymysli takovehle kraviny, tak si proste nevazi sama sebe. Vidi v tobe sokyni. Ja se ji nedivim, ze je nastvana, ale mela by to resit s nim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35853
4.9.17 18:16

Jemu bych řekla, že to co mu ukazuje ona pravda není a pokud ti nevěří, je ti to líto. On s ní asi evidentně dlouho nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
4.9.17 18:17

Nelze, ale ono mu to jednou dojde a vrátí se ti omluvit :kytka: Já měla kamaráda od dětství, už od miminka jsme vedle sebe vyrůstali a přátelili se bez jakýchkoli přestávek do dospělosti, až jeho hysterická přítelkyně naše přátelství zmařila. Miloval jí, chápala jsem to, dnes už se opět vídáme, po třech letech mu došlo, co má doma za fúrii.
Nikdy jsme spolu nic neměli, ani náznak, ani pusa a nikdy bych s ním nic mít nemohla, je jako můj brácha a stejně… přitom jsem tehdy už byla s nynějším manželem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
4.9.17 18:20

Já bych se stáhla a nedělala bych mu problémy ve vztahu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
4.9.17 18:21
@Jana525 píše:
Ja se jen zeptam, proc jeho pritelkyne musi poznavat jeho kamaradky, diky prohlzeni mobilu? Pises, ze jsou spolu uz par mesicu, neni normalni druhemu rict o svych pratelich? Nechapu, proc on si s tebou v podstate pise tajne, vis ono to pak vede ke vselijakym domnenkam a je to dost zvlastni.
Pokud, ale ona vymysli takovehle kraviny, tak si proste nevazi sama sebe. Vidi v tobe sokyni. Ja se ji nedivim, ze je nastvana, ale mela by to resit s nim.

Proč tajně? Já manželovi teda nikdy nehlásila, kdo mi dneska napsal a co chtěl. Ono by ho totiž nezajímalo, že Romana má genitální opar, Ondra chtěl info kvůli dovolené a Míra se prostě jen nudil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
4.9.17 18:22

Prostě si ho pozvi ukaž mu svůj profil i s historii…A rozloučila bych se sním se slovy at si vše dá doma do pořádku nebo o takové přátelství nestojíš :zed: :zed: Takové věci se nedělají a už bych ho vůbec nekontaktovala dokud by se sám neozval

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
4.9.17 18:23

@radkka protoze ty jsi sebevedoma, vyspela zena. Kazdy takovy neni a taky je to o veku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
4.9.17 18:23
@Jeess píše:
Prostě si ho pozvi ukaž mu svůj profil i s historii…A rozloučila bych se sním se slovy at si vše dá doma do pořádku nebo o takové přátelství nestojíš :zed: :zed: Takové věci se nedělají a už bych ho vůbec nekontaktovala dokud by se sám neozval

Zprávy se daji smazat a nikdo to nepozná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
4.9.17 18:24
@Jana525 píše:
@radkka protoze ty jsi sebevedoma, vyspela zena. Kazdy takovy neni a taky je to o veku.

Zase tak stará nejsem :jazyk: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
4.9.17 18:29

A co jsi jí měla tak strašného psát?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
4.9.17 18:34

@Pain Obávám se, že proti něčemu takovému bojovat nelze. Prostě je to lhářka, která se ho snaží odstřihnout. Kamarádovi bych jen řekla, že to můj profil není a že chápeš, že ti nevěří, nicméně bych se ho i zeptala, zda mu nepřijde divné, že mu někdo leze do věcí, že to se ve zdravém vztahu neděje a tím by to asi skončilo. Pak už bych byla opatrná, pokud mu nechceš nějak zavařit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.9.17 18:37

Myslím, že písemný projev osoby charakterizuje nejen fotka na facebooku, ale charakteristický styl písma, interpunkce, případně pravopisné chyby. Že prostě jsou detaily, které dotyčná jistě nevychytala.
Bylo by rozumné vysvětlit kamarádovi, že jste slečnu nikdy nekontaktovala a nemáte nic takového v úmyslu ani do budoucna. Jestli se uchýlila k tak zoufalým intrikám, kamarád jistě brzy pozná její povahu, bude proto bezpečné, když se od ních budete držet stranou co nejdále to půjde, dokud má tuto slečnu po svém boku - a to ve svém vlastním zájmu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
4.9.17 18:48
@Pain píše:
Dobré odpoledne,
ráda bych znala váš názor, případně radu. Mam kamaráda, kdysi dávno jsme spolu něco měli, ale to už je dávná minulost, v současnosti jsme přátelé, až do nedávna, před pár měsíci si našel přítelkyni a ta nedavno zjistila, že se kamarádí semnou, zřejmě mu prohlíží mobil a naše přátelství jí dost vadí, takže mu nalhala, že jsem jí kontaktovala, což jsem mu zvládla vysvětlit, že to tak neni a ani ona nemá žádný důkaz, asi měsíc byl klid a pak mi ten kamarád napsal, že jsem jí opět kontaktovala a přiložil jako důkaz screenshot FB konverzace, kterou mu ona poslala. Takže ona si založila falešný profil na moje jméno a stáhla i mou profilovku. Záleží mi na našem přátelství, lze proti něčemu takovému bojovat? Nikdy jsem se s ničím takovým nesetkala

Za prvé, jestli se ona snížila na takovou ubohost, pak bych ho leda politovala, že si našel osobu s takovým charakterem. A za druhé, pokud jemu nestačí tvoje slovo, a věří někomu, koho zná chvíli, pak bych ho nechala, ať si s ní nabije ústa. Pokud to udělala jednou, pak udělá příště zase nějaký podraz, a třeba ho ztrapní v práci, nebo někde jinde. Ženy kolem něj budou vždy a všude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24994
4.9.17 18:52

Přece ten profil nemůže mít úplně stejné jméno jako máš ty na svém profilu, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí