Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Včera ale bylo po dlouhé době nádherně..my chodíme kolem 9-10 dopoledne někdy kolem 14 odpoledne záleží jak se holky vyspí. Mimču je to teda fuk to chrupká zatím v kočárku.
@vercam ve čtvrtek bychom mohli..záleží na tobě v kolik. Kolem 12-14h spí větší dcerka tak před tím nebo potom.
@mmarket @Agli holky, tak co se domluvit na čtvrtek dopoledne? Sraz u vlaku na mostě v 9:30 nebo v 10?
Budeme tam doufám že to stihnu o půl 10..
Mám černou bundu, blond vlasy, velkej sourozeneckej modrej kočár a občas chodící dvouletou holčičku. ![]()
Tak my se těšíme. Mám vínovej kočár a krátké tmavé vlasy a béžovej kabát…
@mmarket @Agli Ahoj holky, máme za sebou brutus noc
Lukaskovi rostou stolicky a já jsem skoro nespala. Takže ho dam dopoledne k babi a já si potřebuju odpočinout. Omlouvám se, ale nedorazim ![]()
@vercam Ahojky rozumím.. my teda dnes měli taky děsnou noc. Tak si odpočin a když budeš mít čas dej vědět. My chodíme ven takhle dopoledne skoro každý den ![]()
Vercam, když rostly Lukáškovi stoličky, říkala jsem si, že je to masakr
ale teď, když rostou špičáky, jsem si říkala, že stoličky byly procházka růžovým sadem
držím palce ![]()
Agli, ráda jsem tě poznala ![]()
Příspěvek upraven 14.01.14 v 14:04
@mmarket nestraš, prosím
Protože jinak mě z toho trefí! ![]()
Jinak se těším, že se přidáme příště… Snad to klapne.
Ahojky, mám 2,5 letou holčičku které chybí kamarádi (a mě taky:) Bydlíme kousek pod Lesnou, tak mě napadlo, že byste nám mohly ukázat kam za Lídl chodíte koukat na vláčky ![]()
@smutnalucy
na mostě je vždy plno ![]()
ahojky
prý začne zima, tak nevím, jak často budem chodit ven
já zimu totiž nesnáším ![]()
@vercam
noo, zítra už má být hnusně, ale kdyby bylo jak dnes tak není co řešit
![]()
Tak uvidíme a třeba se okolo 10. potkáme na mostě…
opakuju, že mám vínovej kočár, tak se k nám kdyžtak hlaste ![]()