Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj devcata,
to jsem rada, ze jsem tu na Vas narazila! ![]()
Pred mesicem jsme se prestehovali s manzelem a nasim (ted dvoumesicnim) chlapeckem z Prahy do dedinky u Kolina. I my se cele dny jen tesime na to, az se nam tatka vrati domu z prace…
Byla by to prijemna zmena, kdybychom nechodili na prochajdy jen ve dvou… ![]()
Mejte se krasne!
Ahoj holky. Já jsem se do Kolína přestěhovala před rokem a jelikož vše bylo dost hektické se stěhováním a hlavně dojíždím do práce do Prahy, tak najít zde kamarádky je téměř nemožné
teď čekáme miminko a tuplem je mi smutno, že tu nikoho neznám s kým bych třeba zašla na kafčo a pak až budu drandit s kočárekem, tak společně a prckama na procházky.. Takže jestli mě přijmete
ráda se k vam přidám.
@Jíťa31 Ahoj, já bydlím kousek od Městce a nikoho tu neznám
Celý život jsem byla v Kolíně a tady jsem tak nějak „odříznutá“. Kdy máš TP? ![]()
Ahoj, my jsme z Okrinku, taky pristehovani
Máme tři děti a čekáme čtvrté ![]()
@aneeeeet ahojky, kde přesně bydlíš? Já mám termín 26.6. A ty? Nebo už mimčo máš? ![]()
@NeonN ahojky, Okřínek mi něco říká
… jejda.. čtvrté
to je nádhera! A kolik dětem je?
já mám ještě holku 11 a kluka 12let
@NeonN to je super… já 26.6.
. A co by to mělo být? U nás se čeká holčička ![]()
@NeonN
tolik chlapů… tak třeba to bude holčička. Odkud jste se přistěhovali?
@Jíťa31 já si objednala kluka…zbytek rodiny teda holku, ale jedna mi stačí, ta naše vydá za deset
přistěhovali jsme se od Pardubic.
Ahoj,
Před rokem o Vánocích jsme se s přítelem přestěhovali do Kolína z Prahy a chvilku na to jsem zjistila,že jsem těhotná. A při dojíždění do práce do Prahy a zařizování výbavičky nějak nebyl čas ani příležitosti se tu s někým dát dohromady … Od konce října jsme tu teda ve třech,narodila se nám holčička Malvínka
Rádi bychom našly někoho na procházky,kafíčko apod. a případné kámošení miminek…zatim to teda u nás k tomu moc nebude (máme 2,5 mesice;) ale snad na jaře už k tomu trošku dorostem
Musím říct,že celý dny čekáme doma na tatinka jak na smilování, nikdy bych si nemyslela jak je to na hlavu celej den nepromluvit s nikym dospělým…
Vždycky jsem měla ráda společnost,ale ted jsou vsichni daleko a moc mi to chybí…
Tak snad se tady dáme dohromady

Taky hledáme nějakou spřízněnou dusi