Kamarádka mé dcery

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2467
4.8.19 13:32
@Anonymní píše:
@Kaileee Ježíš, kde jsem napsala, že mi vadí že je tlusta? :mrgreen:

A jaké je tedy neadekvátní chování té holčičky? To co jsi popsala jsou klasické děti. Taky se mi občas nezamlouvá co z kamarádek dcery vypadne, bohužel pak slyším, co občas vypadne z dcery, tak si asi nemají co vyčítat. Moje rodiče mi nikdy nezasahovali do výběru kamarádů a myslím, že i když jsem měla někdy špatnou zkušenost, byla to důležité že věřili v můj úsudek a svoji vychovu. Naopak když byl problém a já ho chtěla řešit, šla jsem za otcem (za matkou ne, ta by mavla rukou, že to nic není, že to preboli a mě to od ní hrozně štvalo. S otcem jsem to mohla rozebrat a bylo mi líp na duši). Jako já tě asi chápu, že máš obavy, ale soustředila bych se na to nedělat z dcery slabouckou osobnost, co se neumí vzepřít (kamarádce nebo někdy i te matce a sladkostem). Taky si nemyslím, že by holky zůstávaly samy pořád bez dozoru, že bys měla mít až takový strach?? Spíš bych se možná snažila si s nima víc hrát, lépe poznat jejich vztah.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.8.19 13:34

@Mialina řeknu dotyčné holčičce, že se tohle nedělá a ze mě prostě má dcera bude poslouchat, protože já jsem její maminka. Jinak mě dceři neubližuje, ale ostatním dětem kolem ano, takže jsem se možná nevyjádřila přesně, ale tomuhle bych se ráda vyvarovala

• Citovat
  • Upravit
Makca87
4.8.19 13:37

Holčička tvou dceru lituje, že jí zakazuješ sladkosti, tak jí chce potěšit, má ji ráda. Jinak, toto dělají i 80-ti leté babičky, né jen 6- ti leté děti :lol:, které chtějí svým vnoučatům dopřát!… Vždycky se takových řešících mamin ptám, co budou dělat, až nastane puberta? :think: když mají hlavu v pr.eli z takových blbin už teď!

• Citovat
  • Upravit
59374
4.8.19 13:37
@Anonymní píše:
@lucenka aha, no tak jo tak to vlastně nemusím dceru vůbec vychovávat :mrgreen:

vdyt je jí 6 let, je to malé dítě. Co je špatného když jí řekne at se zeptá jestli k vám může? Něčím Tě ta holka vadí a hledáš na ní kde co. Možná lépe kdyby trávily čas u Vás doma a máš to pod kontrolou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
849
4.8.19 13:40
@Anonymní píše:
@Mialina řeknu dotyčné holčičce, že se tohle nedělá a ze mě prostě má dcera bude poslouchat, protože já jsem její maminka. Jinak mě dceři neubližuje, ale ostatním dětem kolem ano, takže jsem se možná nevyjádřila přesně, ale tomuhle bych se ráda vyvarovala

Tak tvoje reakce je podle mě správná a víc s tím asi nesvedeš. Dceři neublizuje, tak jak už tu někdo psal, snažila bych se, aby si pokud možno hrály u vás a ne u nich. Jakmile bych zpozorovala, že se kamarádka vůči dceri projevuje nějak agresivně, zasáhla bych. Ale zatím asi není moc co řešit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
607
4.8.19 13:42

Chudák holka. Není pro tvou dceru dost dobra, co? Protože je silná? Otoc si to, kdyby takhle někdo smyslel o tvy holce…proboha, vždyť je jim sest let. Nech je byt!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
4.8.19 13:43

Vy zakladatelce teda daváte :zed:
Podle mě tady nikdo neví, jaká je ta holčička, co kamarádí s dcerou zakladatelky a nemyslím si, že je nutné se do ní hned obouvat, že je taková nebo maková. Jinak k těm sladkostem… podle me je lepsi je dítěti nedávat, než aby je jedlo. Naše taky sladkosti nejí a když ji to někdo i přes náš zákaz dá, tak to malá vyplivne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
849
4.8.19 13:45
@Dorotka101 píše:
Chudák holka. Není pro tvou dceru dost dobra, co? Protože je silná? Otoc si to, kdyby takhle někdo smyslel o tvy holce…proboha, vždyť je jim sest let. Nech je byt!

Zakladatelka neřeší váhu holčičky, ale rodinu, ze které pochází a taky to, že je dana holčička nejspíš poměrně oprsklá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Makca87
4.8.19 13:46
@Markéta80 píše:
vdyt je jí 6 let, je to malé dítě. Co je špatného když jí řekne at se zeptá jestli k vám může? Něčím Tě ta holka vadí a hledáš na ní kde co. Možná lépe kdyby trávily čas u Vás doma a máš to pod kontrolou ;)

To si piš, že jí ta holčička vadí, nebo její rodiče. Jinak by neřešila takové blbosti. Prostě nechce, aby její dcera byla taková, jako její kamarádka. Ale v některých věcech zakladatelku chápu. Taky bych nebyla moc ráda, kdyby se mi 6-ti leté dítě třeba potulovalo po vesnici se stejně starou cigánečkou. Když to tady vidím, jak tu běhají samy 4-leté rómské holčičky, je mi z toho smutno.

• Citovat
  • Upravit
607
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

@Alex17 tak já nevím jestli je neadekvátní, ale nelíbí se mi že s mou dcerou takto někdo manipuluje. Opravdu nejsem nafrnena jak tu někdo nazval, dcera se tu baví s vícero dětma, nezasahují mezi ně, ani nezasahují do jejich rozepří. Nevadí mi, že je někdo silnější nebo hubenější, že je někdo z takové rodiny a někdo z makové. Podala jsem to možná špatně. Ale opravdu si své dítě nedržím ve zlaté klicce a nezakazují mi bavit se a dětmi, které se mi nezamlouvá ji.

• Citovat
  • Upravit
165
4.8.19 13:47
@Mialina píše:
Zakladatelka neřeší váhu holčičky, ale rodinu, ze které pochází a taky to, že je dana holčička nejspíš poměrně oprsklá

Vidím to stejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14005
4.8.19 13:47

Zakladatelko, predstav si, kdyby to bylo obráceně.
Tva dcerka by mela nejakou dobrou kamaradku, ale jeji rodice by tu tvoji dceru moc nebrali..Bylo by ti to příjemné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
4.8.19 13:48
@Dorotka101
@Dorotka101 píše:
@browneye :roll: :roll: :roll:

A to je jako na co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
4.8.19 13:49
@Anonymní píše:
@Alex17 tak já nevím jestli je neadekvátní, ale nelíbí se mi že s mou dcerou takto někdo manipuluje. Opravdu nejsem nafrnena jak tu někdo nazval, dcera se tu baví s vícero dětma, nezasahují mezi ně, ani nezasahují do jejich rozepří. Nevadí mi, že je někdo silnější nebo hubenější, že je někdo z takové rodiny a někdo z makové. Podala jsem to možná špatně. Ale opravdu si své dítě nedržím ve zlaté klicce a nezakazují mi bavit se a dětmi, které se mi nezamlouvá ji.

Tady to stejne nikomu nevysvetlis :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová