Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky holky tak jsem si taky myslela,že jsem sama co nemá kámošku a bylo mi to moc moc líto.Jak píšete na pískovišti prohodí občas každý pár vět a už zase mizí jinam a nebo jsem si dala tady inzerát a každý píše jak chce kámošku a když přijde na to se setkat tak jsou to nekonečné výmluvy proč to nejde.Já jsem z Prahy Černého Mostu mám dvě děti holčičku 3,5 roku a kluka 2 roky.Tak kdyby jste nějaká hledala tu spřízněnou duši budu moc ráda,když najdu
myslím, že jsem tady na sebe narazily a bude fajn se sejít, co nejdříve.
Ahoj, my jsme si taky už napsaly, že bychom se rády viděly ![]()
Je fakt, že plno mamin už má své kamarádky nebo maminy kolem sebe.Já jakožto přistěhovalec z Ostravy tady neznám skoro nikoho.
@zichisek píše:
Ahoj, my jsme si taky už napsaly, že bychom se rády viděly
Je fakt, že plno mamin už má své kamarádky nebo maminy kolem sebe.Já jakožto přistěhovalec z Ostravy tady neznám skoro nikoho.
a my taky..:)
Já jsem sice přistěhovalec jen přes půlku Prahy, ale ve výsledku to vyjde nastejno, takže se hlásím taky.
Ahoj! Už jsem Ti taky psala. Tak stačí když napíšeš a ráda se sejdu ![]()
@zichisek
Ahoj! Já jsem se taky přistěhovala z Ostravy. A taky nikoho neznám ![]()
tak kdo je schopen zítra dojet na Černý most na srazík nebo na Hostivař. přehradu, bude krásně ![]()
@Ivana_xxx píše:
tak kdo je schopen zítra dojet na Černý most na srazík nebo na Hostivař. přehradu, bude krásně
Já potřebuju ráno něco vyřídit na P-3 a potom máme volno.Ale přemýšlela jsem, že se pojedeme podívat na BAmbiriádu na kulaťáku, jen se mi moc nepodařilo zjistit, co tam vše bude ![]()
@zichisek píše:
Já potřebuju ráno něco vyřídit na P-3 a potom máme volno.Ale přemýšlela jsem, že se pojedeme podívat na BAmbiriádu na kulaťáku, jen se mi moc nepodařilo zjistit, co tam vše bude
Já nevím, loni to měl starší syn povinné ze školy a byl hodně otrávený, možná že pro školkové děti a prvňáčky ok, pro větší děti nebo mimina asi moc né
@Ivana_xxx píše:
Já nevím, loni to měl starší syn povinné ze školy a byl hodně otrávenýJá nevím, loni to měl starší syn povinné ze školy a byl hodně otrávený, možná že pro školkové děti a prvňáčky ok, pro větší děti nebo mimina asi moc né
hm…no já právě nevím.Vždycky jsme to se skautama pomáhali pořádat na Hlučínské přehradě a tam to bylo super, ale tady to neznám, navíc netuším kde to tam jako bude a jestli to dvouleté dítě zaujme ![]()
Jo na Hlučíně tam bylo dobře, vždycky jsem tam jezdila na kole… ![]()
bambiriáda v Praze - nevím, syn si tehdy ztěžoval, že moc lidí, zmatek a nebavilo ho to, resp. celou třídu