Kamarádka Praha 14

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
69
22.5.12 15:05

Kamarádka Praha 14

Ahojky holky tak jsem si taky myslela,že jsem sama co nemá kámošku a bylo mi to moc moc líto.Jak píšete na pískovišti prohodí občas každý pár vět a už zase mizí jinam a nebo jsem si dala tady inzerát a každý píše jak chce kámošku a když přijde na to se setkat tak jsou to nekonečné výmluvy proč to nejde.Já jsem z Prahy Černého Mostu mám dvě děti holčičku 3,5 roku a kluka 2 roky.Tak kdyby jste nějaká hledala tu spřízněnou duši budu moc ráda,když najdu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
668
22.5.12 15:08

a kolik ti je? neznáme se už?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
668
22.5.12 15:09

myslím, že jsem tady na sebe narazily a bude fajn se sejít, co nejdříve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
22.5.12 15:19

Ahoj, my jsme si taky už napsaly, že bychom se rády viděly :mavam:
Je fakt, že plno mamin už má své kamarádky nebo maminy kolem sebe.Já jakožto přistěhovalec z Ostravy tady neznám skoro nikoho.

• Citovat
  • Upravit
668
22.5.12 15:23
@zichisek píše:
Ahoj, my jsme si taky už napsaly, že bychom se rády viděly :mavam:
Je fakt, že plno mamin už má své kamarádky nebo maminy kolem sebe.Já jakožto přistěhovalec z Ostravy tady neznám skoro nikoho.

a my taky..:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101534
22.5.12 17:46

Já jsem sice přistěhovalec jen přes půlku Prahy, ale ve výsledku to vyjde nastejno, takže se hlásím taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
22.5.12 17:53
@j.a.n.i1 píše:
Já jsem sice přistěhovalec jen přes půlku Prahy, ale ve výsledku to vyjde nastejno, takže se hlásím taky.

@j.a.n.i1 Já vás už považuju za skoro sousedy :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
483
22.5.12 23:57

Ahoj! Už jsem Ti taky psala. Tak stačí když napíšeš a ráda se sejdu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
483
23.5.12 00:00

@zichisek
Ahoj! Já jsem se taky přistěhovala z Ostravy. A taky nikoho neznám :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
668
23.5.12 13:51

tak kdo je schopen zítra dojet na Černý most na srazík nebo na Hostivař. přehradu, bude krásně :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
23.5.12 14:07
@Ivana_xxx píše:
tak kdo je schopen zítra dojet na Černý most na srazík nebo na Hostivař. přehradu, bude krásně :D

Já potřebuju ráno něco vyřídit na P-3 a potom máme volno.Ale přemýšlela jsem, že se pojedeme podívat na BAmbiriádu na kulaťáku, jen se mi moc nepodařilo zjistit, co tam vše bude :think:

• Citovat
  • Upravit
668
23.5.12 14:43
Já nevím, loni to měl starší syn povinné ze školy a byl hodně otrávený
@zichisek píše:
Já potřebuju ráno něco vyřídit na P-3 a potom máme volno.Ale přemýšlela jsem, že se pojedeme podívat na BAmbiriádu na kulaťáku, jen se mi moc nepodařilo zjistit, co tam vše bude :think:

Já nevím, loni to měl starší syn povinné ze školy a byl hodně otrávený, možná že pro školkové děti a prvňáčky ok, pro větší děti nebo mimina asi moc né

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
23.5.12 14:45
@Ivana_xxx píše:
Já nevím, loni to měl starší syn povinné ze školy a byl hodně otrávenýJá nevím, loni to měl starší syn povinné ze školy a byl hodně otrávený, možná že pro školkové děti a prvňáčky ok, pro větší děti nebo mimina asi moc né

hm…no já právě nevím.Vždycky jsme to se skautama pomáhali pořádat na Hlučínské přehradě a tam to bylo super, ale tady to neznám, navíc netuším kde to tam jako bude a jestli to dvouleté dítě zaujme :think:

• Citovat
  • Upravit
668
23.5.12 14:49

Jo na Hlučíně tam bylo dobře, vždycky jsem tam jezdila na kole… :)
bambiriáda v Praze - nevím, syn si tehdy ztěžoval, že moc lidí, zmatek a nebavilo ho to, resp. celou třídu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
23.5.12 14:50

Hm…to se na to asi vyprdneme :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat