Kamarádka z Mladé Boleslavi

134
4.6.14 16:20

Kamarádka z Mladé Boleslavi

Ahoj Holky,

před nějakou dobou jsme se přestěhovali sem do Mladé Boleslavi. Teď jsem 12TT, jelikož tady v okolí nikoho moc neznám, ráda bych se seznámila s „moderní“ nastávající maminkou, které by měla čas a chuť si občas zajít na kafe a popovídat, nejen o dětech, ale i o módě. Mě je 25 let, čekáme prvního prcka.
 Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
42
14.6.14 18:28

Ahojky, já sice už nejsem těhotná, ale mám doma 2 měsíční holčičku. Někdy bych se ráda sešla si prostě jen tak popovídat, projít se atd. Nemám s kým vozit kočárek. Všechny kamarádky co mám, tak chodí do práce a není s kým jít :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
21.7.14 14:51

Ahojky, rada se k vam pridam, je mi 26 a take nebydlime v Boleslavi dlouho. Mam 2 holcicky ( 2 roky a 11 mesicu ) hledam nejake maminky kamaradky na spolecne prochazky, povidani, kaficko… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
19.9.14 18:11

Ahojky, také se přidávám. Je mi 25 let a mám šestinedělní holčičku. Ráda vyrazím někdy na procházku dopoledne. Samotnou mě to už moc nebaví. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
22.11.14 17:09

Ahoj holky, bydlime cca 20 km od MB, mam 3 mesicni holcicku a hledam nejakou zabavu na nastavajici zimu..muzem zajit na kafe, zacvicit..ale nemam hlidani, takze vzdy pouze s detmi. Kdybyste se nektera chtela seznamit, napiste :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová