Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky
jsem v Praze chvili, a rada bych nasla kamaradku do nepohody;-).. kafe, nakupovani apod. Proste, ktera se taky citi sama a ocenila by kamaradku ![]()
@Kacunka ahojky!
jsem taky z Pha 10. Z jake casti jsi?
a taky tady nikoho moc neznam ![]()
@nikypiky92: ahoj
jsem kousicek od vrsovic, jakoby nad slavii
a ty? Kolik ti je? Ty mas prcka? To je krasny;-) ja teda nemam, ale pokousime se;-)
@Kacunka no je mi 22. Ja jsem z Pitkovic. O kus dal nez ty
jop mam 10m princeznu. A tobe je kolik?
Taky jsem s prahy deset
za 5 tydnu budu mit snad taky uz prcka je mi 23 let a bydlim za prubeznou takze strasnice ![]()
@nniiccoollee supeeer gratuluji! At vse v poradku dopadne. Teda kdyz si to vezmu tak jsem sice Praha 10 ale Strasnice jsou docela kus
teda ja to mam z Pitkovic vsude daleko ![]()
Ahoj holky ![]()
Právě jsme se přestěhovali do Strašnic. Mám dvě holčičky 5 a 9 let a na konci července čekáme miminko. Najdu kamarádku na společné procházky, hřiště, kafe apod? Budu se moc těšit. Linda ![]()
Ahojky Holky, hlásím se na seznámení, praha 10 skalka, mám 3 děti, holka 11 let, kluk 7 let, kluk 3,5let.
Ahoj ja bydlim ve strasnicich a za dva mesice teprve rodim, ale rada se s nekym pokecam
Ahoj.. Našla by se tu nějaká kammarádka, která má už dítě a občas by někam vyrazila ať už s dětmi tak i občas když to je možné tak sama? Bydlím v Praze chvíli a moc lidítu neznám. Je mi 23 let a mám22 měsíční dceru Verunku.