Kamarádky syn mlátí mého syna 1,5

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14723
2.3.21 18:26

Nepřipustila bych kontakt dětí, které nejsou kompatibilní.
Moje dcera má kamarádku, která je dost nevychovaná, až obtížná. Tím, jak pořád něco chce a když to dostane, ihned ztratí zájem. Nevydrží u žádné hračky.
Moje dcera je více systematická a schopná koncentrace. Po dni stráveném s touto holkou je naprosto psychicky vyčerpaná a otrávená. Naředili jsme kontakty na několikrát do roka a hned je to snesitelnější. Kdyby jí mydlila, tak je stopka totální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14107
2.3.21 18:41
@Zoe1 píše:
Zajímavé je, že mě tímto způsobem naučil táta chodit na nočník. Když už jsem se několikrát vyčůrala vedle nočníku a jemu došla trpělivost, tak mi prostě dal přes zadek a na nočník jsem chodila hned :-D To mi ještě nebyly ani dva roky, tak nevím, asi jsem byla úplně jiný dítě, když na mě to zabíralo.

Husty teda..Maltut tak male dite a jeste za takovouhle vec..

Na nocnik si se naucila i kdyby si nedostala.. jen to chce rodickovkou toleranci..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14107
2.3.21 18:44
@GabinkaCh píše:
Vysvětlování nepomáhá, takže dat přes prdel.Od jeho matky samozřejmě.

Jo jasne, a to potom urcite zabere..
Ne..
Takze diteti vysvetlim tak, ze se nemlati, ze mu matka ma dat pred pr.del? :think:. To jako vazne?
Vsak tady by ta matka ukazala, ze spory se resi bitim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2933
2.3.21 22:12
@_.Emilyyy píše:
Husty teda..Maltut tak male dite a jeste za takovouhle vec..Na nocnik si se naucila i kdyby si nedostala.. jen to chce rodickovkou toleranci..

Mlátit :-D to je jako kdybych to dítě měla bít do obličeje :-D ono když má plinu, tak nějakou jednu vychovnou ani moc neucejti, takže spíš jde o to, aby si to dítě uvědomilo, že dělá něco špatně. Ať si to každej dělá jak chce, ale ať se pak nediví a nestěžuje si na mimáči, že nemá respekt a že si dítě dělá co chce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2358
2.3.21 22:35

Najdi si jinou zábavu než krafat s kámoškou u kafe, když nesneseš jiné chování než tvého dítěte a problém je vyřešen. :nevim: Dvacetkrát ti tu holky napsaly, že jsou to ještě chodící mimina, že v hlavě mají „chodím, běžím, bábovička, jéé bum“ a ne nějaké naschvály, agresivitu, bezohlednost a cos ještě vyplodila… Za pár let si na to možná s úsměvem vzpomeneš, jaks dokázala hrotit takové ptákoviny. Jestli jí chceš v létě chlapečka hlídat, v červnu se párkrát sejděte, jaképak zvykání. Takové batole neví, co bylo včera, natožpak, že má mít s klukem na pískovišti nějaký vztah. Děti budou za čtvrt roku úplně jiné, tobě možná Vojta do té doby takových scének předvede nespočet, její možná kluk bude už úplně jinde a teď si ušetříte obě plno nervů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
3.3.21 07:43

Svistice ti to napsala přesně. Přijdeš mi hrozně útlocitná a lítostivá - proč by ti to mělo rvát srdce? :roll: Představ si, že s takovými dětmi se tvůj syn bude stýkat až do dospělosti, v kolektivu je vždy někdo akčnější až šikanující. Jenže v tomto věku o žádný záměr nejde. Jde o zkoušení hranic, sledování rodičovských reakcí. Podle mě je prochajda v přírodě super. Dala bych Vojtu do kočárku a vypustila až v místě, kde zaparkujete kočárky a budete za klukama chodit s volnýma rukama. Představ si, že to tak dělá drtivá většina rodičů batolat (pokud v tom kočárku zároveň neleží mimino). A pak prostě žádné krafání a sledování z povzdálí. No a nebo se nevídejte, když ti tak děsně rve srdce, když tvůj Vojtíšek padne na plenu na zem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7209
3.3.21 10:57
@_.Emilyyy píše:
Jo jasne, a to potom urcite zabere..
Ne..
Takze diteti vysvetlim tak, ze se nemlati, ze mu matka ma dat pred pr.del? :think:. To jako vazne?
Vsak tady by ta matka ukazala, ze spory se resi bitim…

Tak vysvětluj, do nekonečna a do zbláznění. Jako bys mluvila do dubu.No ale chápu, teď je to in tahle výchova proto tak taky vypadá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
4.3.21 20:10
@Anonymní píše:
Ahoj maminky, prosím o radu. schazim se často s kamaroudkou, která má o 3 měsíce staršího syna, mému synovi je 1,5 roků.
Jde mi o to, že když jsme venku, tak můj syn se drží spíš u mě a pokaždé ho kamarádky syn třeba strčí ze zadu a on spadne, nebo když se rychle pririti, tak se ho bojí a začne brečet. nebo když jsme u mě doma, tak kamarádky malý vezme Vojtovi hračky a když mu podá ruku, že chce aspoň jednu hračku, tak ho buď odstrči, nebo ho majzne hračkou. Trhá mi to srdce, když vidím, že mu takhle ubližuje, Vojta je drobný a kamarádky syn má strašnou sílu. Kamarádka pokaždé se snaží vysvětlit, že se to nedělá, ale není to k ničemu platné. kdyby tohle delalo moje dítě komukoliv, tak mu dám aspoň přes zadek.co se stim dá dělat? prosím poraďte :,( děkuji moc

A vy děláte co :mrgreen: U nás pokud se stalo, že děti k sobě,, zatím neměli nějaký vztah nebo jak to napsat, tak jsme se scházely tak, že jsme sedly s dětmi třeba do pokojíku a každá si stavěla s dítětem návzájem třeba dávaly druhému kostku a tak jjsme je učili.. Ne vždy si děti sednout, ale toto je fakt hodně bzro řešit, časem se to změní.. Jurčitě nedoporučuju sedět na kávě v obýváku a děti hrajte si, asi zatím to nejde no..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
4.3.21 20:14

@Zoe1 toto neni respekt někde pít kávu a šup po zadku, toto mě spíš přijde, taková určitá pohodlnost.. nevím co tak dám na zadek…
A co, jedno dítě řve, druhé dítě řve, a konec návštěvy.. zase můj názor.. Mám kluky už 12 let, a 7 let, taky jsme si prošli různými návštěvami a za tu dobu můžu říct, že nejvíc problémy dělaly takové ty uřvané matky, co to takto řešily, protože pak se vykolejily obě děti a apk už vůbec spolu nechtěly.
A žádné pak nebylo nějaký co bere a bije děti, prostě je naučit,, být spolu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí