Kamarádství nebo něco víc

Niky5835
24.2.24 17:21

Kamarádství nebo něco víc

Zdravím,

vzhledem k tomu, že to moc lidí neví, se nemůžu s nikým poradit a nechci aby o tom někdo věděl.

Byla jsem v dlouholetém manželství (máme jedno malé dítě). Manžel si našel jinou. Zatím o tom ví jen pár lidí z našeho blízkého okolí.

Řekla jsem o tom našem kamarádovi, kterého známe s manželem oba už několik let.
Hned mi nabídl, že se můžeme potkat a případně si o tom popovídat - dlouho jsme se neviděli, ani si nijak nepsali.

Bylo to super, strávili jsme spolu 6 hodin (šli jsme večer na drink). Ještě jsme se takhle potkali 2× na cca stejnou dobu.

Nic se mezi námi nestalo, ale min. z mé strany přeskočila jiskra.

Líbí se mi, ale nejsem si jistá, jak to má on. Na poslední schůzce mi řekl, že s tou svoji (asi) poslední přítelkyní není, ale nevím, jestli někoho má, nikdy se o jiných holkách nezmínil.

Celkem jsme si i psali, ale od posledního setkání to celkem drhne. Měla jsem pocit, že při posledním rozloučení by mi možná chtěl dát pusu, ale celkem rychle jsem se rozloučila a vlezla do taxi.

Už ani nepamatuji, kdy jsem byla na rande, takže si v těchto věcech nejsem jistá a vlastně nevím, jak tyto naše setkání na drink mám brat.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4353
24.2.24 17:45

Niky, chces se mstit manzelovi (dokazovat si ze na to jeste mas?) nebo hledas noveho partaka?
Zarid se podle sve uprimne odpovedi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cizinka 999
24.2.24 17:49
@maminaAJ píše:
Niky, chces se mstit manzelovi (dokazovat si ze na to jeste mas?) nebo hledas noveho partaka?
Zarid se podle sve uprimne odpovedi ;)

Proč mstit? Mu snad může být jedno s kým spí, on odešel za jinou

• Citovat
  • Upravit
Niky5835
24.2.24 17:50

S manželem nejsem už přes půl roku.
A ne, kamarád se mi už dříve líbil, jen jsem měla manžela, tak jsem to neřešila.
Manžel neví o tom, že se spolu potkáváme, ani nechci, aby to věděl.

• Citovat
  • Upravit
4353
24.2.24 17:51
@Cizinka 999 píše:
Proč mstit? Mu snad může být jedno s kým spí, on odešel za jinou

spatna formulace slov… omlouvam se… myslela jsem to tak ze odchod partnera za cizi zenou boli, a hodne srazi sebevedomi… jestli si ho zakladatelka potrebuje zvednout? citit se zas chtena a obdivovana?

proste tohle zahojeni bolaveho mista je lepsi s nekym o koho nestojim dlouhodobe no… snad to zakladatelka pochopi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cizinka 999
24.2.24 17:57
@maminaAJ píše:
spatna formulace slov… omlouvam se… myslela jsem to tak ze odchod partnera za cizi zenou boli, a hodne srazi sebevedomi… jestli si ho zakladatelka potrebuje zvednout? citit se zas chtena a obdivovana?proste tohle zahojeni bolaveho mista je lepsi s nekym o koho nestojim dlouhodobe no… snad to zakladatelka pochopi :kytka:

Tak někdy stačí převozník že začátku a když má tady kamaráda, co se jí vždy líbil tak proč hledat slozite

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
24.2.24 18:37

Niky, nic mezi tebou a kamarádem není. Jen tě chtěl trochu rozptýlit

• Citovat
  • Upravit
Tuhy_LU
24.2.24 19:54

Už jsi velká holka. Nech věci tak jak jsou. Když o vztah s tebou bude stát, urcite se projeví. Jestli o nej stojis ty, tak se projev. A ten druhy ma vždycky právo říct, ze chce jen kamarádství. Nic není horší než domenky, náznaky a nevyrčená přání a predjímání.

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
24.2.24 19:55

Zakladatelka se smazala :lol: už je jí všechno jasné :lol:

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
24.2.24 19:59
@Tuhy_LU píše:
Už jsi velká holka. Nech věci tak jak jsou. Když o vztah s tebou bude stát, urcite se projeví. Jestli o nej stojis ty, tak se projev. A ten druhy ma vždycky právo říct, ze chce jen kamarádství. Nic není horší než domenky, náznaky a nevyrčená přání a predjímání.

Jinak souhlas. Kdo se dnes chce nějak vyjádřit, má milion plus jedna prostředků, jak toho dosáhnout

• Citovat
  • Upravit
497
24.2.24 20:47
@Niky5835 píše:
Zdravím,

vzhledem k tomu, že to moc lidí neví, se nemůžu s nikým poradit a nechci aby o tom někdo věděl.

Byla jsem v dlouholetém manželství (máme jedno malé dítě). Manžel si našel jinou. Zatím o tom ví jen pár lidí z našeho blízkého okolí.

Řekla jsem o tom našem kamarádovi, kterého známe s manželem oba už několik let.
Hned mi nabídl, že se můžeme potkat a případně si o tom popovídat - dlouho jsme se neviděli, ani si nijak nepsali.

Bylo to super, strávili jsme spolu 6 hodin (šli jsme večer na drink). Ještě jsme se takhle potkali 2× na cca stejnou dobu.

Nic se mezi námi nestalo, ale min. z mé strany přeskočila jiskra.

Líbí se mi, ale nejsem si jistá, jak to má on. Na poslední schůzce mi řekl, že s tou svoji (asi) poslední přítelkyní není, ale nevím, jestli někoho má, nikdy se o jiných holkách nezmínil.

Celkem jsme si i psali, ale od posledního setkání to celkem drhne. Měla jsem pocit, že při posledním rozloučení by mi možná chtěl dát pusu, ale celkem rychle jsem se rozloučila a vlezla do taxi.

Už ani nepamatuji, kdy jsem byla na rande, takže si v těchto věcech nejsem jistá a vlastně nevím, jak tyto naše setkání na drink mám brat.

Jestli tomu dobře rozumím, tak tě manžel podvádí a ty se ho také plánuješ podvést? Hm, tak to jste se vy dva hledali, až jste se našli :-D rodinka k pohledání, jen co je pravda.

Chápeš, že svým jednání se degraduješ na jeho úroveň? Já bych to nedělal, mám svou hrdost i zásady a tohle je špatně. Nehledě na to, že do budoucna by se to celé mohlo otočit proti tobě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4970
25.2.24 11:03

Z vaší strany žádná Jiskra nepřeskočila. Jen jste zoufalá a tonoucí se stébla chytá. Cítite se podvedená, zraněná, ošklivá a celkově vám manžel srazil ego. Podvědomě vítr, že by sex s kamarádem šel, nebot kamarád taky rád. Navíc by to byl políček do tváře manžela…

Nicméně nepište, že přeskočila jiskra. Srovnávat nadrzenost a potřebu se cítit jako žena se zamilovanim mi přijde trochu zcestne a zvrácené

Hezký den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria