Kamba rodí, držme palce!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Slecnaxxx
25.2.13 16:33
@ohýnek píše:
No tak ještě že jí sterilizovali, podle mě už těhotná být neměla ani teď. Ale po bitvě je každý generál.

ale ona uz prave nebyla,,plodna,, uz delsi dobu a pak najednou se zjistilo, ze je brezi. myslim, ze kdyby byla plodna stale, tak ji sterilizovali uz davno.

• Citovat
  • Upravit
ohýnek
25.2.13 16:35
@Slecnaxxx píše:
ale ona uz prave nebyla,,plodna,, uz delsi dobu a pak najednou se zjistilo, ze je brezi. myslim, ze kdyby byla plodna stale, tak ji sterilizovali uz davno.

já vim brala antiko a pak usoudili že už je stará na to aby otěhotněla a ona přesto otěhotněla

• Citovat
  • Upravit
29730
25.2.13 17:11
@Slecnaxxx píše:
ale ona uz prave nebyla,,plodna,, uz delsi dobu a pak najednou se zjistilo, ze je brezi. myslim, ze kdyby byla plodna stale, tak ji sterilizovali uz davno.

No nevim, Bobek rikal, ze uz nekdy tenkrat po tom prvnim porodu se rozhodlo, ze si mlade jeste zaslouzi. Pak teda nemela cyklus, tak se myslelo, ze uz to nehrozi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
25.2.13 17:24
@ohýnek píše:
já vim brala antiko a pak usoudili že už je stará na to aby otěhotněla a ona přesto otěhotněla

Antiko prave nebrala. Veterinari sice byli pro, ale nakonec se rozhodli, ze tomu nechaji volny prubeh.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4378
25.2.13 19:32

Je mi Kambicky i jejiho miminka hrozne lito :,( snad to zvladne! Tlupa ji podrzi! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kamba
26.2.13 17:40

Porod Kamby

Chudák máma je to smůla, ale nevadí hlavně, že nám zůstala.

• Citovat
  • Upravit
pavel31
26.2.13 17:42

Porod Kamby

Je to smůla a neštětí, ale nevadí hlavně, že bude Kamba naživu.

• Citovat
  • Upravit
Eva Staňková
26.2.13 17:45

Soucit snKamboiu

Je to smůla a neštětí, ale nevadí hlavně, že bude Kamba naživu.

• Citovat
  • Upravit
359
27.2.13 13:07

Koho zajímá, jak se vede Kambě :hug:

http://hobby.idnes.cz/…y-v-zoo.aspx?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
27.2.13 13:47

@eMíša Moc díky za odkaz:-) Celý článek mě ohromně potěšil a zvedl náladu :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
27.2.13 21:56

Díky za vložený odkaz. Držím pěsti i nadále, ať je Kamba co nejdříve zase fit a je vše v pořádku bez pooperační komplikací :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová