Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Slecnaxxx píše:
ale ona uz prave nebyla,,plodna,, uz delsi dobu a pak najednou se zjistilo, ze je brezi. myslim, ze kdyby byla plodna stale, tak ji sterilizovali uz davno.
já vim brala antiko a pak usoudili že už je stará na to aby otěhotněla a ona přesto otěhotněla
@Slecnaxxx píše:
ale ona uz prave nebyla,,plodna,, uz delsi dobu a pak najednou se zjistilo, ze je brezi. myslim, ze kdyby byla plodna stale, tak ji sterilizovali uz davno.
No nevim, Bobek rikal, ze uz nekdy tenkrat po tom prvnim porodu se rozhodlo, ze si mlade jeste zaslouzi. Pak teda nemela cyklus, tak se myslelo, ze uz to nehrozi.
@ohýnek píše:
já vim brala antiko a pak usoudili že už je stará na to aby otěhotněla a ona přesto otěhotněla
Antiko prave nebrala. Veterinari sice byli pro, ale nakonec se rozhodli, ze tomu nechaji volny prubeh.
Je mi Kambicky i jejiho miminka hrozne lito
snad to zvladne! Tlupa ji podrzi! ![]()
Chudák máma je to smůla, ale nevadí hlavně, že nám zůstala.
Je to smůla a neštětí, ale nevadí hlavně, že bude Kamba naživu.
Je to smůla a neštětí, ale nevadí hlavně, že bude Kamba naživu.
@eMíša Moc díky za odkaz:-) Celý článek mě ohromně potěšil a zvedl náladu ![]()
Díky za vložený odkaz. Držím pěsti i nadále, ať je Kamba co nejdříve zase fit a je vše v pořádku bez pooperační komplikací ![]()