Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Lidi, muzeme si dat kameru na okno, aby nam nahravalo auto? uz nam ho 7× vykradli a ted naposled zborili predni nárazník, tak nam dosla trpelivost. Hadam, ze v tom bude ale háček ![]()
@Stevia píše:
@nada 17 no ja vim, ze na doma to jde nastavit treba ze snima az od metru vis, ale nevim jak venku kdyz tam behaji zvirata…
Zaleží na kameře, chytré kamery poznají jestli se pohybuje v obraze pes člověk nebo větev.
S tímto souhlasím při výběru kamer a jejich parametrů mi celkem pomohl tenhle článek: Parametry kamerových systémů
@Martin22212 píše:
S tímto souhlasím při výběru kamer a jejich parametrů mi celkem pomohl tenhle článek: Parametry kamerových systémů
Sice je to reklama ale celkem slusne tam vysvetlují základní parametry kamer, jen tam není zmíněna analýza obrazu které provádí kamery, třeba kamery které tam používáte umí detekovat obličeje.
U těch IP kamer na dům záleží nejvíc na tom co uživatel chce a očekává. Jde sehnat kamera za 2 tisíce, ale i přes 10. Hlavní věc při výběru vidím na rozlišení a počet snímků za vteřinu, aby ten obraz za něco stál a bylo poznat co se tam děje. pak je taky dost důležitý jestli máte doma veřejnou IP adresu nebo se obraz bude přenášet přes služby výrobce kamery.
Zdravím, z osobních důvodů bych ráda k hlavním dveřím kameru, která by mě pomocí telefonu informovala o vstupu do bytu. Rozumím tomu jako že vub c, tak bych byla ráda za informace. Děkuji. Anonym z osobních důvodů.
@Anonymní píše:
Zdravím, z osobních důvodů bych ráda k hlavním dveřím kameru, která by mě pomocí telefonu informovala o vstupu do bytu. Rozumím tomu jako že vub c, tak bych byla ráda za informace. Děkuji. Anonym z osobních důvodů.
asi potřebuješ kameru kde je video zpracvané na serverech dodavatele.
Skus tohle https://www.alza.cz/…d4011002.htm
Tyto veci jsou super, tak usnadni zivot a pritom se citite v bezpeci..
@Anonymní píše:
Na to bude stačit klasická IP adresa, kde přes aplikaci výrobce budeš moc sledovat obraz. Kolik je tvůj rozpočet?
Záleží na budgetu, ale teď už se dají pořídit kvalitní kamery i za levno, tak zkus pohledat na netu ![]()