Kámoška maminka - Zlín

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6437
12.10.15 08:19

@lenlinka Dobré ránko, tak ať jste brzo zdraví!!! :hug: A jak staré dítko máš? :srdce: Kdyžtak to odložíme na příští týden ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
12.10.15 08:28

@kanka80 Jo, děkujem. Malému bude 11. měsíců. Uvidím jaknám bude zítra a pozítří a rozmyslíme se, jestli to dáme..jako teplota nebyla, jen rýma, tak si dáme vědět. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
18.10.15 07:40

Ahoj holky, najde se tu nějaká maminka s jedním dítětem, která by občas něco podnikla? Znáte to - chlap od rána do večera v práci a člověku je občas smutno..stále častější pošmourné počasím člověku taky moc nepřidá. Mám 4 měsíční holčičku a hledám maminku s podobně starým mimčem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
18.10.15 08:27

@kanka80 Ahoj, tak byli jste v té ZOO? Našemu prckovi lezou další zoubky, tak se zas nevyspíme, dnes má i teplotu, tak snad se už konečně dostaneme na tu Lešnou. Rýmu máme stále, ale už je to lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
18.10.15 08:30

@energia Ahoj, mám ztm jedno dítko, rádi něco podnikneme, náš táta též od rána do večera pracuje. Akorát že malému už bude 11. měsíců, tak jestli budeš chtít dáme ve městě scuka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
18.10.15 10:01

@lenlinka Ahojky, nakonec jsme nejely, protože bylo škaredě :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.5.16 18:24

Ahojte maminky, rada bych poznala nejakou kamaradku, mam 9mesicni holcicku. Najde se mezi vami nejaka s podobne starym ditkem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
23.10.16 15:06

@petulkapeca ahojky pokud jeste hledas nejakou maminku tak se s tebou rada seznamim :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
5.1.17 15:30

Ahojte, tiež by som rada nasla nejaku maminku kamsoku :) V Zline som kratko, mam 4mesacneho chlapceka. Byvame na JS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
404
9.1.17 18:58

Ahojky holky neměl by někdo chuť vyrazit zítra ven? Já budu hlídat holčičku 2 a půl roku a budu ráda když se někdo přidáte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová