Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak když se ti to nelíbí, tak to nedělej. Jiná rada asi není. ![]()
@Afrikana píše:
A co ti na tom vadi? Chut?
Ano, asi chuť, ta konzistence taky není teda zrovna nejlepší, ale to mi nějak nevadí. A dost i ten pocit, že to zrovna “vyteče” přímo vzádu v puse
![]()
Rady jako ať to nedělám chápu, ale na tohle jsem se úplně neptala
![]()
Jednou jsem jednoho partnera skoro pozvracela a prostè jsem to už nikdy víc nedělala.
Vadí mi ta chuť, ale to vnímám stejně až na konci, takže pokud se na to chystám, mám u sebe pití a hned to zapiju ![]()
@Anonymní píše:
Ano, asi chuť, ta konzistence taky není teda zrovna nejlepší, ale to mi nějak nevadí. A dost i ten pocit, že to zrovna “vyteče” přímo vzádu v puse![]()
![]()
![]()
Ono ale není moc co radit. Pokud ti vadí chuť i konzistence (chuť by se ještě dala ovlivnit jidlem a pitím muze), tak se buď budeš překonávat (a bude se ti to vic a vic hnusit) nebo se na to vykasles a nebudes to dělat ![]()
Jako teoreticky by ses mohla soustredit na to, kdy se to muzi deje, jestli se predtim nejak projevuje, ze by ses mohla naucit ten moment dopředu vychytat, ale to spíš poznáš az u ejakulace, ne tyhle kapky. No a nebo si ho nebrat tak hluboko, kdyz to nedáváš.
@Anonymní píše:
Ahoj holky, píšu radši anonym
Orální sex sám o sobě mi nevadí, ráda partnerovi udělám tu radost!Ale přece jen je tu problém. Během o. sexu se objeví několikrát takové ty kapky touhy a je to snad vždy, když je zrovna nejhlouběji. (Zní to hrozně zvlastne, ale nevim, jak to nazvat).
Vždycky se mi úplně navalí, když proste najednou někde vzadu na jazyku ucitim najednou tu teplou tekutinu
Jednou jsem myslela, že se tam na něj po..
![]()
Máte to někdo stejně a dá se to popřípadě nějak řešit? Vždycky se do toho hrozně nutím![]()
A je ti horší a horší, mam pocit, ze už to nechci delat nikdy v životě
![]()
Děkuji za jakékoliv názory, rada si počtu.
No vidis a mne nevadi to polylat i po vystriku.
Tak na to je jednoduchá rada, nenuť se do něčeho, co se ti nelíbí nebo dokonce i hnusí.
Milování má být pro oba, tím krásným a oboustranně uspokojujícím prožitkem. ![]()
@Anonymní píše:
Orální sex sám o sobě mi nevadí, ráda partnerovi udělám tu radost!Ale přece jen je tu problém. Během o. sexu se objeví několikrát takové ty kapky touhy a je to snad vždy, když je zrovna nejhlouběji. (Zní to hrozně zvlastne, ale nevim, jak to nazvat).
Vždycky se mi úplně navalí, když proste najednou někde vzadu na jazyku ucitim najednou tu teplou tekutinu
![]()
Máte to někdo stejně a dá se to popřípadě nějak řešit? Vždycky se do toho hrozně nutím![]()
![]()
Ja to mam uplne stejne. Bohuzel, a neudelas s tim nic. Vadi mi ty kapicky, natoz abych to polykala na konci vsechno. Proste to tak je. Nekdo nesnasi jatra, nepozrel by chobotnici apod.,tak ja mam problem s timhle.
Vazka, sladkoslana a jeste k tomu tepla tekutina = brrr ![]()
@Anonymní píše:
Ano, asi chuť, ta konzistence taky není teda zrovna nejlepší, ale to mi nějak nevadí. A dost i ten pocit, že to zrovna “vyteče” přímo vzádu v puse![]()
![]()
![]()
Tak, na co se tedy ptáš, když ti nevadí orální sex a ani chuť a konzistence? ![]()
Píšeš, že ti je z toho málem na zvracení.
Je zbytečné se nutit nebo dělat svému partnerovi něco, z čeho už máš sama v sobě nechuť, jen proto, aby si mu udělala dobře.
Je to přece o vás dvou a musí se to líbit i tobě. ![]()
Jediny, kdy mi to v podstate nevadi, je, kdyz to delame pod tekouci sprchou a tam si muj mily nevsimne, ze to v urcitou chvili vyplivnu. Na konci je zvykly penis vyndat, kdyz to na nej jde, ale on vi, ze to nemam rada, a neresi to.
I se mi parkrat stalo, ze ten zacatek mi sel trochu do pusy a to se mi ten zaludek taky obracel, v tu chvili okamzite musim vyplachnout pusu ustni vodou a prebit ten „ocas“ (myslim jako chut, ne penis
)
@Anonymní píše:
Ja to mam uplne stejne. Bohuzel, a neudelas s tim nic. Vadi mi ty kapicky, natoz abych to polykala na konci vsechno. Proste to tak je. Nekdo nesnasi jatra, nepozrel by chobotnici apod.,tak ja mam problem s timhle.
Vazka, sladkoslana a jeste k tomu tepla tekutina = brrr
Tak to holky prostě nedělejte. ![]()
Zřejmě jste ještě mladé a nemáte tak ještě vyvinutý smysl na tu pravou touhu po intimním a sexuálním sblížení.
Věkem a tím pravým milostným partnerem, to přijde samo a uvidíte jakou na něj budete mít chuť, že nebudete myslet na nic jiného.
![]()
Věřte mi.
Ještě na takové hrátky, nejste úplně vyzrálé. Nemá žádný význam někam spěchat.
Všechno krásné vás teprve čeká. ![]()
@Černá Madonna píše:
Tak to holky prostě nedělejte.
Zřejmě jste ještě mladé a nemáte tak ještě vyvinutý smysl na tu pravou touhu po intimním a sexuálním sblížení.
Věkem a tím pravým milostným partnerem, to přijde samo a uvidíte jakou na něj budete mít chuť, že nebudete myslet na nic jiného.![]()
Věřte mi.
Ještě na takové hrátky, nejste úplně vyzrálé. Nemá žádný význam někam spěchat.
Všechno krásné vás teprve čeká.
Je mi 42
.
Ja to pro partnera udelam rada. Neni to casto, takze jednou za cas v pohode, jen si to proste musim prizpusobit. Navic on je jediny, komu jsem byla ochotna tohle delat, protoze sme porad rajcuje a velmi dba na dobrou hygienu, coz taky nema kazdy.
Ale přece jen je tu problém. Během o. sexu se objeví několikrát takové ty kapky touhy a je to snad vždy, když je zrovna nejhlouběji. (Zní to hrozně zvlastne, ale nevim, jak to nazvat).

Orální sex sám o sobě mi nevadí, ráda partnerovi udělám tu radost!
Máte to někdo stejně a dá se to popřípadě nějak řešit? Vždycky se do toho hrozně nutím