Chlap je v karanténě a útočí na mě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1224
22.3.20 13:17
@Betty MacDonald píše:
Alo on si v klidu platí hypo, má mnohem větší plat, ona mu splácí auto platí jídlo a provozní náklady, ma 2 práce, aby to utáhla, zatímco on si zbytek své výplaty šetří :jazyk: A ještě musi poslouchat slabošské nářky, zřejmě se ji snaží dokopat do třetí práce… Bože, holky, kam vy na ty karikatury mužů chodíte?

Kam chodí… je jich hodně, jen si ženský neváží samy sebe :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
22.3.20 13:20

Zakladatelko, když jsem nemocná, tak se o mě můj muž stará a naopak. Vaříme si čaje, polévky a nevyčítáme si koruny(i když jich moc nemáme). Muž se v případě nutnosti samozřejmě postará i o syna, protože tohle je normální! To jak to máš ty normální není. Nemusíš v tom být. Je lepší jeden spokojený rodič než jeden prudič a jeden vystresovanej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3957
22.3.20 16:12
@Anonymní píše:
@truelly vím že mám život už v háji :( :(

Ve 30 život v háji? Co budeš říkat v 60, 70? Holka vzpamatuj se!!! Dokážeš si sama sebe představit takhle žít dalších 40-45 let?? Jestli ne, začni to řešit. Teď za situace, která dnes hýbe celým světem, je odchod dost složitý. Ale jakmile se to trochu uklidní, seber se a utíkej co nejdál. A hlavně měj na paměti, že to neděláš jen pro sebe, ale hlavně pro svého syna. Když bude v tomhle vyrůstat, jednou takhle bude jednat on se svou partnerkou, protože to bude považovat za zcela normální chování.
Tohle není partner, to je ho.vado vyžírské. A není pravda, že můžeš být ráda za tenhle odpad lidské společnosti. To opravdu ne!!! To, že takhle žila tvoje matka, a její matka, je jen a jen jejich problém. Asi si nevšimly, že už nejsme v pravěku a i my ženy máme nějaké práva.
První věc pro tvé sebevědomí - začni se dívat na lidi okolo sebe - zjistíš že i obyčejné holky mají hezký život. Jinak já se taky neřadím k nějakým krasavicím, postavu nemám taky nic moc, ale takovému odpadu bych ani ruku nepodala. Nebuď hloupá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí