Karin Malíčková, jak dlouho trvala léčba neplodnosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6997
14.5.20 18:47

@monty.python chapu :hug: tak držím palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2668
14.5.20 19:45

@Kriistyna Moc děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
15.5.20 00:26

@monty.python objednej se hned, já tak byla taky brzo, hned po testu, sice jsem asi mohla dorazit později, ale dr krev nabrala. Držím palce :hug: :hug: myslím na tebe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2776
19.6.20 06:51

Ahoj holky stalo se některé z vás, že u jiného lékaře v byly zjištěny nějaké imuno problémy a pak u dr. Malickove bylo všechno v pořádku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
899
19.6.20 10:26

@Margit. Tomanova Ne, ale stalo se mi, že jsem měla zjištěny NK buňky v Imunii 19 procent, pak u Malíčkové 25 a na dalším náběru i přes léčbu medrolem 27 procent a asi za dalších půl roku zase u Malíčkové tuším jen kolem 10 procent. Bez jakékoliv léčby během toho půl roku, před tím různě dlouho medrol a intralipidy před KET, injekce na ředění krve. Pak jsem si po neúspěšných transferech dávala pauzu od všeho a když jsem chtěla jít do dalšího IVF, imuno se záhadně srovnalo. To se se mnou Malíčková rozloučila, že mi je teda vše ok a nemá jak mi pomoci. Nicméně následné IVF nevyšlo, proto jsem před dalším pokusem jsem to zase chtěla zkontrolovat (ale Malíčková mě už vidět odmítla), tak jsem šla zase do Imunie a tam mi vyšly zase zvýšené nějak kolem 18, nicméně bez jakékoliv léčby se následný transfer povedl. Takže je to někdy dost záhada a trochu jsem v imuno léčbu ztratila důvěru :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
19.6.20 10:43

@Margit.Tomanova
Ahoj, byla jsem celkove asi u peti imunologu, a nechavala jsem si delat imuno testy, a jedine u Ulcove-Gallove jsem mela pozitivni protilatky proti zona pellucida a spermiim - pry to najde temer kazdemu…, ale kdyz jsem ten nalez diskutovala s jinym imunologem, rekl mi, ze to je bezny nalez u zen po opakovanych ivf stimulacich a ze se to zase da do poradku. Ja tehdy mela za sebou uz 3.ivf takze to na me sedelo.

A je fakt, ze se ta imunologie porad meni :nevim:

Bohuzel, ne vse lze dneska v te imunologii odhalit, jsem toho zivym dukazem, mela jsem 7× ket vzdy jen geneticky vysetreneho embrya a test vzdy negativni vyledek :zed:, po nasazeni silne imuno lecby jsem mela poprve pozitivni tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2776
19.6.20 12:06

Holky díky za vaše zprávy :kytka: já teď budu doufat v zázrak a s pomocí homeopatik snad otehotnim :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
25.6.20 11:54

Holky mě se po operaci tak spravil imunita že mi není vůbec potřeba žádná imunolecba…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
25.6.20 13:19

@milas po jaké operaci? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
19.7.20 12:49

@Kveetko odstranili mi po zánětu vajecnik a vejcovod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
17.8.20 20:50

Nemate nekdo prosim kontakt na Mudr. Malickovou?
@Ginuš nevite prosim?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
17.8.20 21:00

@Jenjen objednávala jsem se přes Iscarepo telefonu. Co tu psaly holky, tak prý nové nebere :nevim:. Malickova@iscare.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
17.8.20 21:24
@Ginuš píše:
@Jenjen objednávala jsem se přes Iscarepo telefonu. Co tu psaly holky, tak prý nové nebere :nevim:. Malickova@iscare.cz

Diky. A myslis, ze by mi neodpovedela na email? Chtela jsem ji poslat vysledky svych odberu a poradit se s ni :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
17.8.20 21:59
@Jenjen píše:
Diky. A myslis, ze by mi neodpovedela na email? Chtela jsem ji poslat vysledky svych odberu a poradit se s ni :P

Bohužel nevím, ale zkus to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
17.8.20 22:03
@Ginuš píše:
Bohužel nevím, ale zkus to…

Zkusím, diky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit