Karlovy Vary a okolí

12
26.10.12 11:48

Karlovy vary a okolí

Ahoj holky,
máme doma měsíčního chlapečka a hledáme stejně (či podobně) starého kamaráda či kamarádku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
660
26.10.12 12:31

My jsme z ostrova

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10468
26.10.12 15:27

@věrka6 my taky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
26.10.12 16:45

Tak to je dobry :-).my mame akorat 27mes. synka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
18.11.12 19:47

Zdravíme.. :) Jsme přímo z Varů a termín máme v první půlce prosince.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
18.11.12 20:10

Jéééé, to je hezký, docela ti závidim to očekávání :-) v tu dobu už nám bude 2,5 měsíce :lol: jsme tedy 10 km od Varů, ale když budeš chtít, můžeme spolu sdílet radosti i starosti našich ratolestí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
18.11.12 20:57

@Pelikáně Tak to bychom byly moc rády :) (ted teda doufám, že to opravdu holčička bude :-D) Jsme tu s malou tak trošku nové.. Bydlíme tu půl roku, nově.. ale jezdila jsem sem už dlouho předtím :) Ani já ani malá určitě nebude protestovat :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
18.11.12 21:26

No super, holčička, bude do páru :* My máme kolem sebe spíše kluky, než holky. A kde se chystáš rodit? My byli v Ostrově a bylo to tam moc fajn :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
19.11.12 12:27

Jeee, to je fakt.. :) Tak my (teda alespon já) jsem strašně chtěla chlapečka a byla jsem o tom dost dlouho přesvědčená, že to klučík bude.. I když my všichni říkali, že to bude určitě holčička :-D. Chystám se ve Varech.. Chodila jsem k porodní asistentce na předporodní kurzy a teď tam pořád chodím na ozvy, takže to prostředí už trošku znám, tak bych radši tady. Už i kvůli tomu, že je tu v případě potřeba JIPka a já bych radši měla jistotu. A co tak slyším poslední dobou o Ostrově, tak nic moc slavnýho to není.. Tak mě to trošku odradilo.. Ale na začátku jsem chtěla Ostrov.. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
19.11.12 15:59

Já byla v Ostrově spokojená, ale je pravda, že kamarádky co byly ve Varech byly také spokojené. Personál atd. je asi stejný, ale mě se hodně líbilo v Ostrově to prostředí. Člověku to nepřišlo ani moc nemocniční. Ale aspoň za tebou nebudou muset příbuzní dojíždět :lol: Já taky chtěla chlapečka, všichni kolem mě chtěli holčičku. Tak třeba se zadaří na druhý pokus :D Už máte vybrané jméno, naše sluníčko se jmenuje Kubík :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
19.11.12 19:18

Jo, tak v Ostrově to mají krásně zrekonstruované, nové.. ale i tak mě to tam asi už nedostane :) Nooo, příbuzní (když nepočítám manžela) mám 200 km odsud :-D tak těch 10 km víc či méně je už asi jedno.. Stejně nepojedou :-D
No, já upřímně doufám, že žádný druhý pokus nebude :-D
Máme zatím tři jména pro holčičku - teda spíš konečně jen tři :-D Amálka - Gábinka - Míša.. Ale asi to vyhraje Míša. Uvidíme. Klučík měl být Matyáš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
21.11.12 10:27

Hezký jména :-) S tou rodinou ti teda nezávidím, mít ji takhle daleko, ale v dnešní době to asi není nic tak neobvyklého. To si teda dáte pěkný dáreček pod stromeček :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
21.11.12 13:17

@Pelikáně Tak upřímně.. za to, že mám rodinu tak daleko jsem neuvěřitelně vděčná.. Nevycházeli jsme, dělali mi docela peklo už pár let.. Takže vidět je jednou za pěkně dlouhou dobu je fakt super.. :) Nestíháme se pohádat :-D
Jsem říkala manželovi, at nezkouší příštích dvacet let chtít nějakej dárek k vánocům :-D že tohle je dáreček na x let dopředu :-D (samozřejmě ve srandě.. )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4865
21.11.12 13:31

Ahojte :mavam:
Já jsem rodila ve Varech, můj důvod pro Vary byl plánovaný odběr pupečníkové krve, který se dělá jen ve Varech, nakonec se odběr nekonal, protože se Rozárka rozhodla přijít na svět dřív a rodili jsme ve 34 týdnu. Vary byly jisté díky Jipce :D. Častým důvodem, proč maminky nechtějí rodit ve Varech je paní doktorka Zejdová, přiznávám, že je od rány, ale jako jediná zjistila, že má Rozárka drobný problém se srdíčkem, takže díky za ní!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
22.11.12 10:46

Tak to potom chápu, že jste až na druhým konci republiky :mrgreen: No a jak ti to utíká, termín se blíží :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová