Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@evill nemá to nic společného s pokrytectvím, sama mám určen datum narození, proto vím, že s určitými lidmi nenaleznu řeč, protože se ke mě budou chovat tak, že začnou bojovat. Což je mrhání mými silami. Proto chci rozbor udělat pro ty, které mám možnost oslovit. A proto si také nechávám možnost volby.
Ja chapu, ze nektere data jsou prijemnejsi vice a nektera mene. Kdybys je znala, porozumim tomu, ze si vyberes komu je potreba neco predat, komu vyklad pomuze a u koho je to zbytecna ztrata casu. Z uvodniho prispevku to ale vyzniva tak, ze si vyberes konkretni nicky a ty budes kontaktovat, ze jim rozbor udelas. Asi si to vyznelo jinak nez melo. Nebudu Ti plevelit a kazit tema ![]()
Tak, ze mame jsem psat datumy narozeni a podle toho si vyberes?
@tulipán ano, ta schopnost je ve Vás, každý se narodí s něčím, co má zpracovat, má svůj osud.Ale velmi záleží na tom, jak k událostem přistupuje, může setrvávat v negativních vzorcích myšlení, anebo pochopit, že to, co se mu děje je ukazatelem k tomu, aby začal vidět věci jinak. Oni jsou v podstatě pouze 2 cesty, cesta utrpení a vědomá cesta. za nikoho já tohle udělat nemůžu, jsem schopná jen popsat Váš vzorec vnímání světa a ukázat Vám, jak se můžete na svět podívat jiným způsobem.
Také bych prosím měla zájem. Tak nějak tušíme, kde je problém, ale „neumíme ho pojmenovat“, natož vyřešit…
Já bych také měla zájem. Možná by mi to pomohlo objasnit chování jednoho člena rodiny.
@Anonymní píše:
@tulipán ano, ta schopnost je ve Vás, každý se narodí s něčím, co má zpracovat, má svůj osud.Ale velmi záleží na tom, jak k událostem přistupuje, může setrvávat v negativních vzorcích myšlení, anebo pochopit, že to, co se mu děje je ukazatelem k tomu, aby začal vidět věci jinak. Oni jsou v podstatě pouze 2 cesty, cesta utrpení a vědomá cesta. za nikoho já tohle udělat nemůžu, jsem schopná jen popsat Váš vzorec vnímání světa a ukázat Vám, jak se můžete na svět podívat jiným způsobem.
ted jsem si nechala vypracovat osobní horoskop na 14 stran, je to asi něco podobného, rozbor mojí osobnosti jak se chovám v pozitivním a negativním smyslu, vše sedí
@Tee34 Uvidime ![]()
Tak ja tedy napisu, ze jsem se narodila 17.12.1988, bude to se mnou mit cenu?
Dobrý den, mám nohu č. 39 a v manžel č. 45. Dcera 25 a syn 30. Prosím o rozbor naší rodiny ![]()
Taky bych prosila. Před dvěma roky jsem byla na konzultaci kineziologie. Nebylo to ale tak obsáhlé. Mohla Vás tedy poprosit o rozbor? Opravdu ráda bych ho měla.
Děkuji.
@tamata ja mám nohu pomalu jako tvůj syn, tak to asi semnou nebude mít cenu ![]()