Karpální tunel - Potřebuji poradit

Anonymní
5.8.21 23:34

Karpální tunel - Potřebuji poradit

Zdravím vás, už mě nějaký měsíc brní/tlačí v zápěstí (nedokážu popsat co přesně) cca dva cm od zápěstní rýhy směrem k loktu. Cítím mírně brnění prvních tří prstů. Řekla bych že 100% karpální tunel. Pocit uvolnění při protočení zápěstí (při něm mi vyskočí loketní kost z kloubu a křupne) :D. Vzhledem k tomu, že mi není ještě 18, tak musím k doktorovi s rodiči, jenže mamka mi pouze řekne ať omezím počítač na kterém jsem hodinu týdně. Někdo kdo by mi poradil zda to můžou být karpály, a jak přemluvit mamku aby mě vzala? Jediné co mě nutí váhat nad tím zda jsou to karpály, že to mám více měsíců a stav se nadále nezhoršuje. Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
434
5.8.21 23:45

Pokud se nemýlím, nad 15 let muzes jít sama k lékaři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37167
5.8.21 23:52
@Anonymní píše:
jenže mamka mi pouze řekne ať omezím počítač na kterém jsem hodinu týdně.

Si děláš srandu ne? Hodina týdně je nic, jsou lidé, co jsou na PC 8 denně, 5-6 dní v týdnu. Já osobně jsem na PC tak cca 10 hodin denně každý den a nemám žádný problém s karpálním tunelem. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.8.21 23:52

Děkuji, to jsem nevěděla. Teď jsem si dělala nějaký test z ytb, klepat si na oblast karpálu a pokud budou při klepnutí brnět tři prsty, test pozitivní. Brnění dost intenzivní. Takže to mamce řeknu a dotáhne mě tam. Ale jak to bude probíhat? Léčba, ten test. Díky

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.8.21 19:44

Ahoj. Po skoro měsíci problémy trochu ustály, teď se to ovsem zase zhoršuje… Obvazuju si to obinadlem, a toho lékaře asi budu muset fakt navštívit… Chci se zeptat, co mi na to doktor dá, vyšetření?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák