Kartářka rozhovor po internetu

74
2.11.16 06:49

kartářka rozhovor po internetu

Ahoj holky

jdu si pro radu…
Jsem podruhé těhotná, na začátu těhotenství jsem prodělala RTG s dcerou - jako osoba přítomná a brala léky. Než jsem smozřejmě zjistila že jsem těhu, poté vše vysazeno.

Plodovou vodu jsme nepodstoupili, neivaziivní metodu - krev - co se posílá do ciziny také ne.

Byla jsem na mnohem screegincích - vše negativní.

Akorát snížené hodnoty Papp-A.

Nyní jsem 30tt a včera jsem mluvila s kartářkou - vůbec se to nemělo týkat těhotenství - týkalo se to jiné věci, poté řeka, že když mě má na telefonu, že se koukne na moje těhotenství a miminko. A říkala, že tam vidi problém, že do 5 týdnu porodím, moje tělo bojuje s miminkem, porodem by se to mohlo trochu posunout k lepší stránce atd atd…
samozřejmě od včera nespím!
Kartářku jsem měla s ověřených zdrojů - že je opravdu dobrá.

Šíleně se ted bojím, naonec mi řekla, že musím myslet pozitivně, ale jak, že?

Prosím nemáte někdo taé negativní zkušenost?

MOc děkuji holky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2726
2.11.16 07:07

Ja tomuhle neverim, naóak mi to prijde nebetycna drzodt takhle stresovat tehotnou!! :pocitac: ted naopak budes do konce tehu jak na jehlach :cert: at tebe a miminko hlidaji lekari, ne kartarka. Pokud jsou lekari v klidu tak bych byla taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13762
2.11.16 07:11

Cim se budes stresovat je jen na tobě a v tve hlave… Opravdu te vystresuje kartarka z internetu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
2.11.16 07:23

Kartářma je pitomá říkat ti takové věci teda!!! Bud v klidu jste v pořádku dle doktorů bude to dobré, kolikátý jsi týden?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
2.11.16 07:24

Jo už to vidím 30 tt, tak i kdyby jsi porodila dříve, tak už to mimi zvládne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
860
2.11.16 07:32

Co už teď? Její slova z hlavy nevymazes a dokud neporodis, budeš se uzirat tim, že se vestba naplní, čímž si ji vlastně podvědomě můžeš přivolat.
Budiž ti to poučením pro příště, že člověk má věřit svému vnitřnímu hlasu, ne nějakým „vědmam“,které za peníze ovlivňují životy druhým lidem.
Jak píšou holky, teď už opravdu zbývá jen zmobilizovat svůj vnitřní optimismus a věřit, že všechno bude dobré. Myslím dobré tak, jak by sis to přála.
Držím :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2659
2.11.16 07:53

8o Tak to je teda kartářka jak víno. :roll: Takhle tě stresovat. Vše dopadne dobře, neboj. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
2.11.16 07:57

Dobrá kartářka naznačuje možné cesty, kterou se vydáš je jen na Tobě a takovýhle věci stejně jako věci kolem smrti se zásadně nesdělujou…takže bud´naprosto v klidu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2909
2.11.16 08:10

Hele, nebudu zde resit kartarky. To co rekla uz z hlavy nedostanes. Kdyz se budes nervovat a stresovat, tak je dost dobre mozne, ze porodis drive. na tvem miste bych si rekla, ok. Tak se narodi v 35 tt. A co, vzdyt to uz je skoro dopecene miminko. V dnesni dobe to uz neni zadna tragedie. Pro klid duse bych si poridila a nachystala vybavu drive, koupila par oblecku velikosti 50. Beztak zde budes zakladat vlakno na tema:jsem 41 tt, dole zabetonovano, na porod to nevypada, co dal? Jeste se tomu zasmejes :lol: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3383
2.11.16 09:02

Byt tebou zakladatelko, tak raděj žádnou kartářku, zbytečný stresy navíc.. Já kartářku neměla, ale snad každý doktor mě strašil, že budu mít dítě postižené, všechna vyšetření vycházela ne moc dobře..až jedno dne telefon a omlouvali se, že všechny výsledky zaměnily a že je vše v pořádku..no myslela jsem, že mě klepne, ale byla jsem nakonec ráda, že se po zbytek těhotenství nemusím stresovat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
2.11.16 13:39

@LLenule111 @ejhle @brumdinka @Ice79 @Romilda @Ice79 @Romilda @Lamátko @nenapadna holky moc děkuji za reakce. Ano byla hloupost ji odsouhlasit, aby se podívala na me těhotenství. Ono na předčasný porod to vypadá, zkracuje se mi děložní čípek. Měla jsem to tahle i u prvozene dcery. Tam jsem nakonec rodila 36+2

Tady jsem celé těhotenství přemýšlela, zda ty léky opravdu nic ve vývoji neovlivníli apod.byla jsem na 2 genetikach, na UZ i u jedné vyhlášené doktorky v praze. Ta říkala akorát hlídat průtoky v pupečniku, kvůli snížené hodnotě Papp-a jinak že vše vypadá dobře.

No a včera ta kartářka… Že se moje tělo nespojilo s miminkem že mu bude lépe venku apod. I říkala, že tam vidí spousty ženské energe, že to bude holčička.
Dle lékařů zase kluk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová