Kaše

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
17226
26.7.10 21:11
Anonymní píše:
Tak holky dííky za rady,jsem ráda,že jí ty od Nominalu můžu normálně dávat,mě ty sladký od Hami atd..moc neseděj :-?

Ze začátku jí tu kaši udělej řídkou, aby jí nebolelo bříško, je to pro ni něco nového :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
26.7.10 22:24

Taky je dávám tak někdy od 8 měsíce a naprosto v pohodě, dělám do Um do vody jí to nechutná. Do klasického mlíka zatím nedávám, nedělá jí dobře. Jinak jako holky trochu přesnídávky nebo ovoce. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
14.5.13 12:17

2x denně kaše

Ahoj holky, chci se zeptat jestli nevadí když dávam malému 2× denně kaši mléčnou dávam ty z rossmanu jsou výborné, napíši jídelníček:
ráno:180ml sunar
svačina:mléčna kaše
oběd:masozelenina
svačina jogurt activia nebo matylda
2svačina:ovocná přesnídávka
večeře:mléčna krupicová kaše
Malý mi už moc nechce pít sunar jen ráno…a taky ještě neumí kousat tak musí mít vše mělněné :roll: jaký máte jídelníček vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7631
14.5.13 12:26

Měli jsme to podobně, myslím, že jídelníček je OK…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
14.5.13 12:52

@verunka84
maly ma necelych 9mes a ji takhle:
rano - UM
dopo - ovoce
obed - masozelenina
odpo - jogurt
vecer - kase
pozde vecer - UM

pokud ti nechce moc sunar, tak mi prijdou dve kase fajn

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
524
11.3.15 08:07

Ahoj, mám takový dotaz. Už pátý den zkoušíme první příkrmy. První byla tři dny mrkev teď jedememe brokolici. Absolutně to malej bojkotuje, dostanu do něj max dvě lžičky. Sem s toho zoufalá ale to je teď jedno. Včera u doktorky jsme dostali vzorek nějaké rýžové Nutrilon kaše. Tak sem mu ji zkusila udělat a on ji snědl, vcelý ten malinky pytlík snědl! Teď sem ale na rozpacích zda mu koupit na večer nějakou kaši, protože se mi zdá že kdykoliv je tu nějaká diskuze o kaších tak ji spousta vás zavrhuje…Proč? Kaši tedy raději ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4955
11.3.15 08:17

Některé děti po kaši spi celou noc, jiné se budí častěji žízní. Můj kluk ji jedl asi měsíc, nemá rád kasovitou konzistenci. Jinak nevidím důvod kaše nedávat. Spíš bych dávala třeba spaldovou nebo tak něco, růžová myslím zahustuje stolici, ale nejsem si jistá. Hodně štěstí s prikrmu a neboj, i tu zeleninku bude bastit, dej tomu čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4620
11.3.15 08:17

Dvě lžičky je ze začátku normální, do 14ti dnů, 3týdnů by se měl rozjíst, přece jsi nečekala že ti zblajzne celou skleničku? Třeba mu prostě mrkev nechutná, zkus dýni, po té se moje mohla utlouct, mrkev a brokolice jí nejely:lol:

Z kaše může mít bolení atd… další věc je, jestli tu kaši potřebuje, holky to třeba dávají kvůli lepšímu spánku, ale u nás to vůbec nepomohlo…

A za poslední, pokud kaši, tak domácí ne ten kupovanej hnus… zkus si přečíst složení, mě to teda od kupovaných dost odradilo a raději si je dělám sama, časově to trvá asi o minutu dýl a je to jednoduchý, čistý, bez zbytečného cukru :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2762
11.3.15 08:23

Ja kupovala nemlecne kase a rozdelavala je do UM jsou vyrazne mene sladke nez ty mlecne. HIPP i treba babylove jich ma nekolik druhu (ryzova, ovesna, pohankova, osmzrna ) ruzne jsem je mixovala treba ryzova s pohankovou, syn je obcas ji i ted.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9672
11.3.15 08:37

My jsme teda začínaly taky zeleninou až ta nějakou dobu přišla na řadu kaše. Ale my teda jedem od začátku na kasich od nominy. Nejsou to dětske kaše. Ale co se tyče složení Tak je tam čiště pohanka, jáhly, kukuřice, ryze…nic dalšího. Mne ty dětske taky podle složení přišly strašný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
524
11.3.15 08:40

A kdy kaše dáváte? Na večer nebo na snídani?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
524
11.3.15 08:40
@kaca35 píše:
My jsme teda začínaly taky zeleninou až ta nějakou dobu přišla na řadu kaše. Ale my teda jedem od začátku na kasich od nominy. Nejsou to dětske kaše. Ale co se tyče složení Tak je tam čiště pohanka, jáhly, kukuřice, ryze…nic dalšího. Mne ty dětske taky podle složení přišly strašný.

A tu Nominu může už v šesti měsících?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4620
11.3.15 08:43

@Jarr Já večer a potom má ještě kojení. a odpovím i na druhou otázku, ano Nominu (nebo jakoukoliv jinou značku - Alnatura atd…) může :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
524
11.3.15 08:44

Díky moc ženy :) Mám v těch příkrmech hroznej guláš.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9672
11.3.15 08:46
@Jarr píše:
A tu Nominu může už v šesti měsících?

Já myslím, že jo.ale já bych raději fakt napřed počkala až se rozjí s tou zeleninou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí