Kastrace kocoura

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Janli
13.1.24 15:44
@Smutny_snilek píše:
No, já nevím. Být kocourem, tak bych asi kastraci nechtěl. Já bych byl radši alfasamec, než nějaký obtloustlý kastrát. Navíc každý tvor je přeci na světě proto, aby předal své geny dále. Nebo ne?

Ty bys určitě nebyl alfasamec, tobě ty koule chybí už teď….. ;)

• Citovat
  • Upravit
Janli
13.1.24 15:46
@ivašot. píše:
To si obnovil 4 roky starou diskuzi, jen kvůli tomuhle sdělení 8o

Počti si ty jeho perly tady…..

https://www.emimino.cz/…nkovani/881/

• Citovat
  • Upravit
Smutny_snilek
13.1.24 15:47
@ivašot. píše:

Tak v jiné diskusi jsem navázal na téma, ale prý si mám založit svoje téma a nerušit jim klidnou diskusi. A jelikož témat na téma kastrace jdou tu mraky, tak jsem obnovil tohle :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Smutny_snilek
13.1.24 15:52
@Janli píše:
Ty bys určitě nebyl alfasamec, tobě ty koule chybí už teď….. ;)

Tak to jsme asi zvolili špatné centrum asistované reprodukce, když si toho lékař nevšiml.

• Citovat
  • Upravit
Janli
13.1.24 16:00
@Smutny_snilek píše:
Tak to jsme asi zvolili špatné centrum asistované reprodukce, když si toho lékař nevšiml.

To je stav mysli…..

• Citovat
  • Upravit
Eva2610
13.1.24 16:33
@Smutny_snilek píše:
No, já nevím. Být kocourem, tak bych asi kastraci nechtěl. Já bych byl radši alfasamec, než nějaký obtloustlý kastrát. Navíc každý tvor je přeci na světě proto, aby předal své geny dále. Nebo ne?

Zjevně o tom nic nevíš, ale v přírodě se zdaleka nemnoží VŠICHNI. Protože všichni nejsou alfy. To jenom nekteri lide mají pocit, že jejich DNA je tak skvělá, že je nutno ji předat dál. Z hlediska biologie je ovšem u většiny úplně jedno, jestli to udělají nebo ne - lidstvo tím nijak ochuzeno nebude.

• Citovat
  • Upravit
56505
13.1.24 16:35
@ivašot. píše:
Šel sem. Předtím zaplevelil jinou diskuzi. :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
13.1.24 16:37
@Smutny_snilek píše:

Náš kocourek není tlustý po kastraci. Kočička to samé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76817
13.1.24 16:37
@Smutny_snilek píše:

víš kolik je nechtěných koťat, kolik je jich v útulcích, které praskají ve švech a kolik jich žije bezprizorně někde bez domova a umírají pomalu hladem, nemocemi a úrazy,
kocouři a kočky bohužel nemají problém s plodností a množí se šílenou rychlostí, a kocourům vůbec nevadí, že nemají koule, aspoň je neustále nežene pohlavní pud a nemusí dnem i nocí úpěnlivě hledat hárající kočku,
a tajemství - zvířata si sex neužívají, jako lidi - u nich jde opravdu jen o ten rozmnožovací pud, prostě musí - žádnou slast u toho nezažívají

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76817
13.1.24 16:39
@Eva2610 píše:
Zjevně o tom nic nevíš, ale v přírodě se zdaleka nemnoží VŠICHNI. Protože všichni nejsou alfy. To jenom nekteri lide mají pocit, že jejich DNA je tak skvělá, že je nutno ji předat dál. Z hlediska biologie je ovšem u většiny úplně jedno, jestli to udělají nebo ne - lidstvo tím nijak ochuzeno nebude.

přesně, lidstvo je už dávno přemnožené,,
stejně jak ty kočky,
a než by v Africe používali antikoncepci, raději se stěhují do Evropy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Smutny_snilek
13.1.24 16:40
@topazio píše: Šel sem. Předtím zaplevelil jinou diskuzi. :zed:

Ty sama jsi mi poradila, ať si založím jinou diskusi a nekazim tu vaší. Tak jsem vám vyklidil pole, ale ty musis přijít sem. Tak já zas budu klidně chodit tam 8)

• Citovat
  • Upravit
Smutny_snilek
13.1.24 16:42
@stinga píše:
víš kolik je nechtěných koťat, kolik je jich v útulcích, které praskají ve švech a kolik jich žije bezprizorně někde bez domova a umírají pomalu hladem, nemocemi a úrazy,
kocouři a kočky bohužel nemají problém s plodností a množí se šílenou rychlostí, a kocourům vůbec nevadí, že nemají koule, aspoň je neustále nežene pohlavní pud a nemusí dnem i nocí úpěnlivě hledat hárající kočku,
a tajemství - zvířata si sex neužívají, jako lidi - u nich jde opravdu jen o ten rozmnožovací pud, prostě musí - žádnou slast u toho nezažívají

A tys někdy byla zvířetem, že to tak víš?

• Citovat
  • Upravit
76817
13.1.24 16:46
@Smutny_snilek píše:

no, možná jo, asi jsem byla kočka, svědčí o tom i to, že jím jenom maso a mléko - a kočkám rozumím, teď mám 3 kastrované kocoury, jsou šťastní
jinak existuje i studium biologie

Příspěvek upraven 13.01.24 v 16:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Divokekure
13.1.24 16:48
@Anonymní píše:
Zdravím, potřebovala bych radu od někoho zkušeného. Mám doma ročního kocoura, který chodí ven a stále za ním dolézají ostatní kocouři a značkují mi okolo baráku. Zajímalo by mne, když ho nechám vykastrovat, zda ostatní kocouři dají pokoj, nebo toho mého budou stále obtěžovat. Prosím o názory. Předem děkuji :)

Vidíš a já bych si spíš myslela, že za ním budou dolejzat kočky :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
148933
13.1.24 16:52
@Smutny_snilek píše:

Sorry jako, ale ty to nemáš v hlavě v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný