Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@ivašot. píše:
To si obnovil 4 roky starou diskuzi, jen kvůli tomuhle sdělení
Počti si ty jeho perly tady…..
@ivašot. píše:
Tak v jiné diskusi jsem navázal na téma, ale prý si mám založit svoje téma a nerušit jim klidnou diskusi. A jelikož témat na téma kastrace jdou tu mraky, tak jsem obnovil tohle ![]()
@Janli píše:
Ty bys určitě nebyl alfasamec, tobě ty koule chybí už teď…..
Tak to jsme asi zvolili špatné centrum asistované reprodukce, když si toho lékař nevšiml.
@Smutny_snilek píše:
Tak to jsme asi zvolili špatné centrum asistované reprodukce, když si toho lékař nevšiml.
To je stav mysli…..
@Smutny_snilek píše:
No, já nevím. Být kocourem, tak bych asi kastraci nechtěl. Já bych byl radši alfasamec, než nějaký obtloustlý kastrát. Navíc každý tvor je přeci na světě proto, aby předal své geny dále. Nebo ne?
Zjevně o tom nic nevíš, ale v přírodě se zdaleka nemnoží VŠICHNI. Protože všichni nejsou alfy. To jenom nekteri lide mají pocit, že jejich DNA je tak skvělá, že je nutno ji předat dál. Z hlediska biologie je ovšem u většiny úplně jedno, jestli to udělají nebo ne - lidstvo tím nijak ochuzeno nebude.
@ivašot. píše:Šel sem. Předtím zaplevelil jinou diskuzi.
@Smutny_snilek píše:
No, já nevím. Být kocourem, tak bych asi kastraci nechtěl. Já bych byl radši alfasamec, než nějaký obtloustlý kastrát. Navíc každý tvor je přeci na světě proto, aby předal své geny dále. Nebo ne?
Náš kocourek není tlustý po kastraci. Kočička to samé.
@Smutny_snilek píše:
víš kolik je nechtěných koťat, kolik je jich v útulcích, které praskají ve švech a kolik jich žije bezprizorně někde bez domova a umírají pomalu hladem, nemocemi a úrazy,
kocouři a kočky bohužel nemají problém s plodností a množí se šílenou rychlostí, a kocourům vůbec nevadí, že nemají koule, aspoň je neustále nežene pohlavní pud a nemusí dnem i nocí úpěnlivě hledat hárající kočku,
a tajemství - zvířata si sex neužívají, jako lidi - u nich jde opravdu jen o ten rozmnožovací pud, prostě musí - žádnou slast u toho nezažívají
@Eva2610 píše:
Zjevně o tom nic nevíš, ale v přírodě se zdaleka nemnoží VŠICHNI. Protože všichni nejsou alfy. To jenom nekteri lide mají pocit, že jejich DNA je tak skvělá, že je nutno ji předat dál. Z hlediska biologie je ovšem u většiny úplně jedno, jestli to udělají nebo ne - lidstvo tím nijak ochuzeno nebude.
přesně, lidstvo je už dávno přemnožené,,
stejně jak ty kočky,
a než by v Africe používali antikoncepci, raději se stěhují do Evropy
@topazio píše: Šel sem. Předtím zaplevelil jinou diskuzi.
Ty sama jsi mi poradila, ať si založím jinou diskusi a nekazim tu vaší. Tak jsem vám vyklidil pole, ale ty musis přijít sem. Tak já zas budu klidně chodit tam ![]()
@stinga píše:
víš kolik je nechtěných koťat, kolik je jich v útulcích, které praskají ve švech a kolik jich žije bezprizorně někde bez domova a umírají pomalu hladem, nemocemi a úrazy,
kocouři a kočky bohužel nemají problém s plodností a množí se šílenou rychlostí, a kocourům vůbec nevadí, že nemají koule, aspoň je neustále nežene pohlavní pud a nemusí dnem i nocí úpěnlivě hledat hárající kočku,
a tajemství - zvířata si sex neužívají, jako lidi - u nich jde opravdu jen o ten rozmnožovací pud, prostě musí - žádnou slast u toho nezažívají
A tys někdy byla zvířetem, že to tak víš?
@Smutny_snilek píše:
no, možná jo, asi jsem byla kočka, svědčí o tom i to, že jím jenom maso a mléko - a kočkám rozumím, teď mám 3 kastrované kocoury, jsou šťastní
jinak existuje i studium biologie
Příspěvek upraven 13.01.24 v 16:53
@Anonymní píše:
Zdravím, potřebovala bych radu od někoho zkušeného. Mám doma ročního kocoura, který chodí ven a stále za ním dolézají ostatní kocouři a značkují mi okolo baráku. Zajímalo by mne, když ho nechám vykastrovat, zda ostatní kocouři dají pokoj, nebo toho mého budou stále obtěžovat. Prosím o názory. Předem děkuji
Vidíš a já bych si spíš myslela, že za ním budou dolejzat kočky ![]()
@Smutny_snilek píše:
Sorry jako, ale ty to nemáš v hlavě v pořádku.
Ty bys určitě nebyl alfasamec, tobě ty koule chybí už teď…..