Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Anna766 píše:
Sorry jako, ale ty to nemáš v hlavě v pořádku.
nemá, to už osvědčil v diskusi, jak opustí manželku, která nechce jít do 4. IVF - asi jí konečně došlo, s kým by vlastně to dítě měla,
i ten nick smutný snílek - to zní tak - no tak hrozně nemužně, taková třtina ve větru se klátící
@stinga píše:
nemá, to už osvědčil v diskusi, jak opustí manželku, která nechce jít do 4. IVF - asi jí konečně došlo, s kým by vlastně to dítě měla,
i ten nick smutný snílek - to zní tak - no tak hrozně nemužně, taková třtina ve větru se klátící
Musím tě zklamat. Nakonec to vypadá, že manželka do dalšího pokusu snad půjde. Snad…
@Smutny_snilek píše:
Musím tě zklamat. Nakonec to vypadá, že manželka do dalšího pokusu snad půjde. Snad…
Strčil jsi jí rozvodový papíry pod nos nebo jsi ji ubrečel?
@stinga píše:
Taky mám ten pocit….. proto ve mě ta představa alfasamce vyvolává úsměv…. Spíš tam vidím ratlíka, co pigluje pánečkovi nohu….
@Janli píše:
Strčil jsi jí rozvodový papíry pod nos nebo jsi ji ubrečel?
Nic. Přišla s tím sama.
@Janli píše:
Taky mám ten pocit….. proto ve mě ta představa alfasamce vyvolává úsměv…. Spíš tam vidím ratlíka, co pigluje pánečkovi nohu….
A kdo by měl být ten panecek?
@stinga píše:
Každý alfasamec má v sobě smutného snilka, je o tom jeho okolí neví.
@Smutny_snilek píše:
No, já nevím. Být kocourem, tak bych asi kastraci nechtěl. Já bych byl radši alfasamec, než nějaký obtloustlý kastrát. Navíc každý tvor je přeci na světě proto, aby předal své geny dále. Nebo ne?
nehumanizuj zvířata, ta jedou na pudy, jakmile se původ pudu odstraní, tak o tom za chvíli neví a je daleko spokojenější
stejně jako žádná samice po kastraci netouží po potomstvu, tak ani vykastrovaný samec netouží po tom, aby obskočil kde co
navíc to má pro ta zvířata podstatné zdravotní benefity
neprojektuj si svoji neukojitelnou touhu rozmnožit se do zvířat
navíc teorie alfa samců atd. je dávno vyvrácena
@annlady píše:
nehumanizuj zvířata, ta jedou na pudy, jakmile se původ pudu odstraní, tak o tom za chvíli neví a je daleko spokojenějšístejně jako žádná samice po kastraci netouží po potomstvu, tak ani vykastrovaný samec netouží po tom, aby obskočil kde co
navíc to má pro ta zvířata podstatné zdravotní benefity
neprojektuj si svoji neukojitelnou touhu rozmnožit se do zvířat
navíc teorie alfa samců atd. je dávno vyvrácena
Ja si teda myslím, že zvířata mají rozum. Sice nevědí co se stalo, ale poznají, že je něco špatně. Jediné co myslím, tak nepřemýšlí o budoucnosti a neuvědomují si důsledky.
@Smutny_snilek píše:
Ja si teda myslím, že zvířata mají rozum. Sice nevědí co se stalo, ale poznají, že je něco špatně. Jediné co myslím, tak nepřemýšlí o budoucnosti a neuvědomují si důsledky.
Nemysli….. uděláš tím lidstvu velkou službu.
@Smutny_snilek píše:
A kdo by měl být ten panecek?
to je úplně jedno, ratlíci piglují i gauč
@Smutny_snilek píše:
víš co se říká, myslet znamená exkrement vědět
@Smutny_snilek píše:
A tys někdy byla zvířetem, že to tak víš?
@stinga nevím, asi zvířetem nebyla, to asi nikdo. Ale já mám za sebou pár let dobrovolničení ve spolku pro ochranu zvířat, a to, co jsem někdy viděla, bys vidět nechtěl, to mi věř. Kastrace je opravdu nejlepší řešení. Vezmi si, že jedna kočka má třeba dvakrát do roka 4 koťata a dožije se v průměru tak 10 let (venkovní kočka, domácí ještě víc). A kolik koček volně venku běhá. A ta koťata mohou mít zase svoje už třeba v roce. Vždyť by se to množilo geometrickou řadou. I kdyby jich přežila polovina, tak je to strašně moc. A u těch chovaných doma kastrací předejdeš u koček zdravotním problémům a kocour zase není frustrovaný, že nemá do čeho zasunout. A tlustý být nutně nemusí, stačí nepřekrmovat.
@Smutny_snilek píše:
No, já nevím. Být kocourem, tak bych asi kastraci nechtěl. Já bych byl radši alfasamec, než nějaký obtloustlý kastrát. Navíc každý tvor je přeci na světě proto, aby předal své geny dále. Nebo ne?
Ty nedáš pokoj? ![]()
@azaleila píše:
Ty nedáš pokoj?
On by se hodně divil, kdyby najednou zjistil, že má říji dvakrát do roka., s bídou týden, a asi tak 5% šanci, že si vůbec vrzne…. A zbytek roku se chová úplně stejně jako ten kastrát…. ![]()