Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Od te doby, co mi po skonceni prvniho trimestru prestalo byt zle na umreni
piju dve kafe denne (ted koncim 19tt), jedno rano po snidani a jedno po obede. Piju slabou rozpustnou s hodne mlikem nebo Latte z Dolce Gusta. Uz to ani neresim, proste si dam. Kdyz jsem cekala prvniho syna, byla jsem teda disciplinovanejsi, to jsem kafe zaradila az po 20tt, a to jedno denne, druhe jsem pridala az pozdeji
.
Pri prvnim tehotenstvi jsem pila 1 az 2 salky kavy denne (rozpustne, bez mleka)… vse zcela v poradku…
Pri druhem tehotenstvi jsem pila 2 az 3 salky kavy denne (rozpustne, s mlekem)… obcas trochu coly na zaludek… a take vse v poradku…
a k te studii… prvni syn mel 3960g, druhy mel 4610g… pri pripadnem tretim tehotenstvi asi budu pit kafe radeji na litry ![]()
Já někde četla, že káva brání při vstřebávání něčeho..ale nevzpomenu čeho..jestli železo..nevím už, zkusím pohledat
@Alice.007 píše:
Já někde četla, že káva brání při vstřebávání něčeho..ale nevzpomenu čeho..jestli železo..nevím už, zkusím pohledat
tak ano, je to železo, ale třeba černý čaj ještě o něco víc jak ta káva
@Fjodorka píše:
Divná studie. Já za celé těhotenství měla jedno kafe (malování obýváku dlouho do noci a já už byla ták unavená) a dítě nemělo ani tři kila. Kdybych pila kafe, tak asi vrhnu morče
tak tak.. aspoň je vidět ta jejich kvalita těch studií ![]()
@soney píše:
Pri prvnim tehotenstvi jsem pila 1 az 2 salky kavy denne (rozpustne, bez mleka)… vse zcela v poradku…
Pri druhem tehotenstvi jsem pila 2 az 3 salky kavy denne (rozpustne, s mlekem)… obcas trochu coly na zaludek… a take vse v poradku…
a k te studii… prvni syn mel 3960g, druhy mel 4610g… pri pripadnem tretim tehotenstvi asi budu pit kafe radeji na litry
Kurník. Koukám, že dítka nám váží skoro stejně. U dalšího budu pít taky na litry ![]()
@Fjodorka píše:
Divná studie. Já za celé těhotenství měla jedno kafe (malování obýváku dlouho do noci a já už byla ták unavená) a dítě nemělo ani tři kila. Kdybych pila kafe, tak asi vrhnu morče
by se ti alespoň dobře rodilo
![]()
@paola white píše:
by se ti alespoň dobře rodilo![]()
O tom žádná, ale sežeň pleny na morče
Mám tu bambusové ubrousky 30×30 cm, to by bylo na takový rozkošný mini novosklad ![]()
@Alice.007 píše:
prý vápníku
@Lejaa píše:
tak vzhledem k této skvělé studii jsem ráda, že jsem pila kafé celý těhotenství, protože kdybych nepila, tak se mi narodí snad obrmalej měl 4 kg
Tak nějak ![]()
Ahoj, tohle všechno mě teda uklidnilo..je to moje první mimi, ale nedokážu se vzdát černého čaje..před těhotenstvím víc jak 4 litry denně, teď něco přes litr..ale cukr a citrón ![]()
Jak dlouoho pusobí káva v těle nepila jsem ji lečím se s hypertenzi a ted v těhu bych jí mohla pít pořád
@Anonymní píše:
Jak dlouoho pusobí káva v těle nepila jsem ji lečím se s hypertenzi a ted v těhu bych jí mohla pít pořád
Já pila bezkofeinovou a v pohodě. Taky jsem se léčila na vysoký kr.tlak… ![]()