Káva v těhotenství, když mám nízký tlak

Napsat příspěvek
Velikost písma:
972
13.4.14 22:38

Od te doby, co mi po skonceni prvniho trimestru prestalo byt zle na umreni :-) piju dve kafe denne (ted koncim 19tt), jedno rano po snidani a jedno po obede. Piju slabou rozpustnou s hodne mlikem nebo Latte z Dolce Gusta. Uz to ani neresim, proste si dam. Kdyz jsem cekala prvniho syna, byla jsem teda disciplinovanejsi, to jsem kafe zaradila az po 20tt, a to jedno denne, druhe jsem pridala az pozdeji :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19886
13.4.14 22:41

Piju 1-2 denně. Stejně tak jsem pila u malé a nebyl problém :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
754
13.4.14 22:41

Pri prvnim tehotenstvi jsem pila 1 az 2 salky kavy denne (rozpustne, bez mleka)… vse zcela v poradku…
Pri druhem tehotenstvi jsem pila 2 az 3 salky kavy denne (rozpustne, s mlekem)… obcas trochu coly na zaludek… a take vse v poradku…
a k te studii… prvni syn mel 3960g, druhy mel 4610g… pri pripadnem tretim tehotenstvi asi budu pit kafe radeji na litry :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
13.4.14 22:50

Já někde četla, že káva brání při vstřebávání něčeho..ale nevzpomenu čeho..jestli železo..nevím už, zkusím pohledat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
13.4.14 23:08
@Alice.007 píše:
Já někde četla, že káva brání při vstřebávání něčeho..ale nevzpomenu čeho..jestli železo..nevím už, zkusím pohledat

tak ano, je to železo, ale třeba černý čaj ještě o něco víc jak ta káva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
13.4.14 23:24
@Fjodorka píše:
Divná studie. Já za celé těhotenství měla jedno kafe (malování obýváku dlouho do noci a já už byla ták unavená :lol: ) a dítě nemělo ani tři kila. Kdybych pila kafe, tak asi vrhnu morče :think:

tak tak.. aspoň je vidět ta jejich kvalita těch studií :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
13.4.14 23:26
@soney píše:
Pri prvnim tehotenstvi jsem pila 1 az 2 salky kavy denne (rozpustne, bez mleka)… vse zcela v poradku…
Pri druhem tehotenstvi jsem pila 2 az 3 salky kavy denne (rozpustne, s mlekem)… obcas trochu coly na zaludek… a take vse v poradku…
a k te studii… prvni syn mel 3960g, druhy mel 4610g… pri pripadnem tretim tehotenstvi asi budu pit kafe radeji na litry :))

Kurník. Koukám, že dítka nám váží skoro stejně. U dalšího budu pít taky na litry :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
13.4.14 23:36
@Fjodorka píše:
Divná studie. Já za celé těhotenství měla jedno kafe (malování obýváku dlouho do noci a já už byla ták unavená :lol: ) a dítě nemělo ani tři kila. Kdybych pila kafe, tak asi vrhnu morče :think:

by se ti alespoň dobře rodilo :lol: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
13.4.14 23:42
@paola white píše:
by se ti alespoň dobře rodilo :lol: :P

O tom žádná, ale sežeň pleny na morče :lol: Mám tu bambusové ubrousky 30×30 cm, to by bylo na takový rozkošný mini novosklad :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
14.4.14 01:55
@Alice.007 píše:

prý vápníku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25194
14.4.14 08:26
@Lejaa píše:
tak vzhledem k této skvělé studii jsem ráda, že jsem pila kafé celý těhotenství, protože kdybych nepila, tak se mi narodí snad obr :mrgreen: malej měl 4 kg

Tak nějak :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
14.4.14 12:45

Ahoj, tohle všechno mě teda uklidnilo..je to moje první mimi, ale nedokážu se vzdát černého čaje..před těhotenstvím víc jak 4 litry denně, teď něco přes litr..ale cukr a citrón :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.6.14 13:28

Jak dlouoho pusobí káva v těle nepila jsem ji lečím se s hypertenzi a ted v těhu bych jí mohla pít pořád

• Citovat
  • Upravit
27281
18.6.14 13:32
@Anonymní píše:
Jak dlouoho pusobí káva v těle nepila jsem ji lečím se s hypertenzi a ted v těhu bych jí mohla pít pořád

Já pila bezkofeinovou a v pohodě. Taky jsem se léčila na vysoký kr.tlak… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.6.14 13:34

Když ta mi nechutná… :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat