Káva v těhotenství, když mám nízký tlak

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4974
28.12.14 11:25

Mně dr. řekl, že dvě espressa denně jsou v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4535
28.12.14 11:27

@ProfZav tak skvělé, že to je potvrzeno od doktora. Asi horší by byl turek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12127
28.12.14 11:34

@Mallorka tohle těhotenství jsem si dala i tatarák, sushi, celkově jsem tyhle zakázaný potraviny neřešila a pak mě někdo tam nahoře potrestal a kvůli cukrovce jsem držela až do konce dietu :roll: Ale jsem přesvědčená, že hrnek ještě k tomu rozpustný kávy ti neublíží a můžeš si ho dát bez výčitek ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2144
28.12.14 11:37

Nic se nestane :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6000
28.12.14 11:39

@Mallorka při prvním těhu jsem pila ráno jedno rozpustné…prostě každodenní rituál :) Teď u druhého mám problém, že mi je zatím zle a kávu nemůžu ani vidět :poblion: Bohužel mám teď stejný problém s tím, že si nemůžu dojít na velkou :roll: :roll: Tak doufám, že to brzy přejde a budu si moct dát zase svoji ranní kávičku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4535
28.12.14 11:40

@Blešík já mám s jídlem problém. Co navařím já, tak mi nechutná. Jsem ráda, když můžu jít na oběd k mamce nebo někam ven. Každopádně teď bojuju s cukrovím. Vím, že ho jím prostě moc. Na těhotenskou cukrovku přijdou jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12127
28.12.14 11:46

@Mallorka kolem 25tt se chodí na testy. U první ho jsem neměla, teď bohužel jo :roll: naštěstí je malej v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
28.12.14 11:52

Ja do tretiho mesice si davala rozpustnou,,kterou uplne nesnasim a pak jsem najela na slabsiho turka a vse v pohode, tlak jsem mela vyssi poslední mesic tehu, ale nijak extra se neresil. Nebala bych se toho :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.12.14 11:56

@Mallorka Pila jsem obě těhotenství a piju i teď (jsem cca 7.týden), jen mi ty začátky nikdy nechutnalo, tak tomu teď nedám. Takže v pohodě.

• Citovat
  • Upravit
7266
28.12.14 12:00

Mě na začátku těhotenství začali migrény a když jsem se ptala gyndaře, co si na ně můžu vzít, tak se jen pousmál a rovnou se mě zeptal, zda jsem nepřestala pít kafe. Tak jsem se na něj udiveně koukla a řekla, že přestala. Tak se usmál a řekl, že bych měla méně číst ty internety, že budu klidnější. A že kafe mam zase začít pít a přestanou mi ty migrény. No světe div se, od té doby, co jsem ho teda začala znovu pít, jsem žádnou neměla 8o :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4535
28.12.14 12:09

@Moncinas já když jsem se zase ptala doktora, jestli můžu jít do termálů, že se to prý nemá, tak on se úplně divil. Říkal, že ty když voda nepřesáhne 37, tak to to mimčo ani nepozná. Možná se někdy až moc hlídáme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7072
28.12.14 12:30

Pokud te po rozpustnym neboli zaludek, tak proc ne. S kafem to nema nic spolecnyho. Jsem ve tretim trimestru, od pulky tehotenstvi mam hranicni tlak, ale bez kafe (1-2× denne presso) mam otoky jako prase, boli me hlava a jsem unavena. Gyndarky jsem se ptala, pry to vubec nemam resit, daleko horsi je kola se vsemi temi umelymi sajrajty :poblion:. A tu pritom resi malokdo, ale kafe a cerny caj jsou cerny listine :nevim:. A bezkofeinovy cosi je kapitola sama pro sebe, pokud to neni Caro nebo neco obdobneho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50166
28.12.14 12:51

Jedno kafe denně jsem pila, prý 2 kafe denně nevadí a rozpustné s mlékem už není ani kafe :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
28.12.14 13:10

Neublíží. Pila jsem kávu dokonce i na doporučení gynekologa :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5037
28.12.14 13:13

Taky si dám kávu nebo skleničku koly. Já teda na nízký tlak, ale tohle by dítěti ndmělo ublížit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí