Kde hledet ženy SSBBW tvarů?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1166
12.7.23 13:27

Zkus postát před Úřadem práce, je jich tady kupodivu dost. Jen jestli neva, že patří většinou k utlačované menšině.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16304
12.7.23 13:49
@minimalismo píše:
No tak velký tlustý ženy, taky nemají velký nároky. Jich životní styl je jako můj, dobře se najíst, dobře se vyspat, podívat se film apod.
Když je člověk obézní, tak chce být většinu času doma.

To je opravdu zajímavá úvaha. :think:
Já jen, aby tě tu některé ženy podobného založení neroznesly na kopytech. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2423
12.7.23 13:53
@minimalismo píše:
Ne, nenajdu právě mnoho na ulici. Na Ulici je taková 1 z 500, která má  okolo 150kg a více. Jestli žena má kolem 80kg už se považuje za obézní a takových je skutečně mnoho. Jenže pro mě jsou 80kg-100kg stále hubený a méně sexuálně přitažlivý.

No tak v Brně najdeš 150+ denně tři a to netrávím na ulici hodiny. A docela i mladé, klidně do 35 let, nechápu, co tě na tom přitahuje, teď v létě je okolo nich smrad na metr jak se potí, včera zrovna měla jedna tričko takové, že jí z něj dole vylézaly dvě břicha, to její tělo mělo několik úrovni, vlasy měla mokré, koláče potu pod paží, nohy oteklé, věkově tak 25, no ale krásné nebyla ani náhodou. Nechápu, že si někdo takového partnera vůbec vyhlídne, vždyť ta do 15 let (nejpozději) natáhne brka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2423
12.7.23 13:57
@minimalismo píše:
No tak velký tlustý ženy, taky nemají velký nároky. Jich životní styl je jako můj, dobře se najíst, dobře se vyspat, podívat se film apod.
Když je člověk obézní, tak chce být většinu času doma.

Hustý, já jsem vysoká a štíhlá a taky preferuji domov, ale protože jsem introvert. Teda miluju cestování, takže zalezlá nejsem, ale chápu, jak to myslíš, skrz nějaký sociální vyžití…Plus se ráda též vyspím a najím (myšleno kvalitního jídla, zrovna včera jsme byli na šnecích v rámci zajímavého degustačního menu), na filmy se dívám taky (na netflixu, telku nemám), ale zároveň doma denně cvičím, běhám na páse a mám další aktivity. Kvůli výše zmíněnému snad nemusíš hledat mezi velrybami? Já bych (morbidně) obézního partnera nechtěla z mnoha důvodů, od sexu až po stud za to, jak vypadá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
12.7.23 14:38
@minimalismo píše:
Tak asi si na to vydělala, že je tak tlustá i beze mě? Koupí si jídlo ze svého a já jí ještě přidám. Infarkt bude mít člověk pravděpodobněji na dvou pracích, než žrát jídlo a masturbovat na kameru celí den.

Tak to bych s jistotou netvrdila. Už jen převoz do nemocnice je u morbidně obézních komplikovaný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1248
12.7.23 14:57
@minimalismo píše:
Proč nestalý? Mám rád nejvíce hodně baculatý cikánky to platí stále ale po tlustých cikánkach následují ostatní tlustý ženy všech rasových skupin. Asi tak bych popsal svoje sexuální preference.
Ano má velkou spotřebu jídla ale však ona bude mít taky příjem ne?Já nechápu co máš s těmi děckama a prázdinamy pořád. :zed:

Škoda, že už není mezi námi Věra Bílá, ale třeba měla sestru, která ještě žije. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
618
12.7.23 15:05
@Russet píše:
Tak to bych s jistotou netvrdila. Už jen převoz do nemocnice je u morbidně obézních komplikovaný.

A já snad chci morbidně obézní ženu? To je hnus když žena váží více jak +250kg. Vše má svoje hranice. Mě přitahují ženy nejvíce v rozmezí 150kg-200kg a do morbitního stavu musí přibrat ještě 100-150kg a to já nedopustím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
618
12.7.23 15:10
@Prosimklid píše:
No tak v Brně najdeš 150+ denně tři a to netrávím na ulici hodiny. A docela i mladé, klidně do 35 let, nechápu, co tě na tom přitahuje, teď v létě je okolo nich smrad na metr jak se potí, včera zrovna měla jedna tričko takové, že jí z něj dole vylézaly dvě břicha, to její tělo mělo několik úrovni, vlasy měla mokré, koláče potu pod paží, nohy oteklé, věkově tak 25, no ale krásné nebyla ani náhodou. Nechápu, že si někdo takového partnera vůbec vyhlídne, vždyť ta do 15 let (nejpozději) natáhne brka.

Dostatečný si pustit videa procházky po Praze https://youtu.be/-PBLE6lFAZY a uvidíš, že najít ženu +150kg je nemožný. Našel jsem tám pár obézních žen kolem 100kg ale pro mě jsou hubený. O jakých 150kg ženách vůbec mluvíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149421
12.7.23 15:13
@minimalismo píše:
Dostatečný si pustit videa procházky po Praze https://youtu.be/-PBLE6lFAZY a uvidíš, že najít ženu +150kg je nemožný. Našel jsem tám pár obézních žen kolem 100kg ale pro mě jsou hubený.

Asi by sis měl změnit nick na maximalismo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
618
12.7.23 15:14

To je ještě jeden důkaz, že ženy +150kg moc nikam nechodí a sedí doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2423
12.7.23 15:16
@minimalismo píše:
Dostatečný si pustit videa procházky po Praze https://youtu.be/-PBLE6lFAZY a uvidíš, že najít ženu +150kg je nemožný. Našel jsem tám pár obézních žen kolem 100kg ale pro mě jsou hubený. O jakých 150kg ženách vůbec mluvíš?

Mluvím o hroudách tohoto typu, opravdu není problém něco takového potkat. Taky ti můžu dát odkaz na lidi, kteří chodí centrem Milána a nebude to znamenat, že podobně vymódění a bohatí budou i na jeho periferii. Tolik asi k tvému argumentu s jedním videem. Ale podle mě máš trochu problém, normální sebevědomý chlap rozhodně nehledá toto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2423
12.7.23 15:18
@minimalismo píše:
A já snad chci morbidně obézní ženu? To je hnus když žena váží více jak +250kg. Vše má svoje hranice. Mě přitahují ženy nejvíce v rozmezí 150kg-200kg a do morbitního stavu musí přibrat ještě 100-150kg a to já nedopustím.

Naivo, i žena 150+ je morbidně obézní, byť měřítka se posunuly na velryby atakující 300 kg. Doporučuji animace nebo infografy, jak tělo, kosti i srdce nebo plíce či játra trpí při nadváze. A pokud má ženská metr padesát, tak už 100 kg ji postupně zabíjí, nemluvě o tvým ideálů 150-200 kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4383
12.7.23 15:22
@minimalismo píše:

Sorry ale 150kg-200kg to už je morbidní obezita.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
618
12.7.23 15:43
@Prosimklid píše:
Hustý, já jsem vysoká a štíhlá a taky preferuji domov, ale protože jsem introvert. Teda miluju cestování, takže zalezlá nejsem, ale chápu, jak to myslíš, skrz nějaký sociální vyžití…Plus se ráda též vyspím a najím (myšleno kvalitního jídla, zrovna včera jsme byli na šnecích v rámci zajímavého degustačního menu), na filmy se dívám taky (na netflixu, telku nemám), ale zároveň doma denně cvičím, běhám na páse a mám další aktivity. Kvůli výše zmíněnému snad nemusíš hledat mezi velrybami? Já bych (morbidně) obézního partnera nechtěla z mnoha důvodů, od sexu až po stud za to, jak vypadá.

Já bych tě nenazval introvertkou ale spíše něco mezi. Skuteční introverti jsou uzavření doma a nepotřebují nikam chodit aby byly šťastný. Ono to není jen tím aby nikam nechodila ale mě špeky prostě sexuálně vzrušují. Velrybu chci kvůli sexuální úchylce.
No morbitní lidi jsou cca od +270kg.
Já hledám maximálně do 220kg a to je stav kdy žena může v pohodě fungovat bez problému. Na foto, který jsem přiložil je žena s 220kg.

No tak obézní muži mají problémy s erekcí a v žádné světové kultuře muži nebyly nikdy tlustí, natož obézní ženy se cenili v historii a cení i dodnes v muslimských zemích jako oznaka plodnosti a mateřství.
Já bych byl naopak hrdý, že mám partnerku s velkým zadkem a pěkně oplácanou postavou. Žádna hubená kostička by se nesrovnala s tlustou ženou. Já když vidím hubený holky, tak mi je jejích líto a chce se mi je nakrmit aby měli bříško.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
618
12.7.23 15:46
@Lu66 píše:
Sorry ale 150kg-200kg to už je morbidní obezita.

Morbidní znamená nepohybliví nebo má problémy s pohybem. Ženy 150kg-200kg nemají problém s chozením.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová