Kde jste potkali toho svého?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
805
27.10.11 21:11

me nikdy vztah pres net nevysel a ted si rikam jeste ze :-)
Muj pritel ke me chodil nakupovat,pak jsme se potkali na chate a nakonec v hospode a od tretiho rande u me zustal bydlet,k 2letemu vyroci se nam narodi syn :-) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
27.10.11 21:11

na lide.cz :D Nešlo na chatu septani,tak sem napsala na sklo at jde nekdo ven nebo se z toho zblaznim…a pan sel a je muj…taky jsme se brali po roce :DDD Takze exotu je vic :DDD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
27.10.11 21:13

oslovil mě na facebooku :lol: hned druhý den jsme se sešli a ten večer skončili v posteli :oops: … za rok už byla svatba :pankac: taková láska to byla a snad je doteď :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5579
27.10.11 21:14

Ja ho potkala ve svych 10ti letech v kostele ve sboru… dohromady jsme se dali v 18 a brali se ve 20 kdyz jsem nechte otehotnela :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384

my na diskotece v mych 18ti, znali jsem se uz roky od videni, zrovna se vratil v Anglie a u baru jsem na nej trochu ovinena vystekla nejakou anglickou vetu no a zacli jsem si povidat… no a pak mi psal SMS a ja jsem z toho moc nadsena nebyla ale pak jsem prijala pozvani na prochazku a jsme spolu do ted :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544

na diskotéce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1816
27.10.11 21:16

mi jsme se poprvé seznámili na fesťáku,mě tam vzala kamarádka a on tam byl s kamarádama,byli jsme ze stejného města a neznali se :-( pak jsme všichni společně začali chodit do stejné hospody,společně na zábavy a až za půl roku jsme spolu začali chodit (já ho totiž vůbec nechtěla) a za další rok jsme spolu začali bydlet,za dva roky jsme se vzali a letos,k dvouletému výročí svatby se nám narodila holčička :mrgreen: a jsem ráda,že jsme spolu,jsme spolu moc štastní a dcera nám dělá jen samou radost :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
351
27.10.11 21:16

U soudu :lol: Byla jsem se nechat rozvést po 12ti letech (bezdětné manželství, naštěstí). Je advokát a obhajoval tam nějaký pracovně-právní spor. Brali jsme se po půl roce a první mimi se nám narodilo 2 roky po svatbě, teď máme dvouleťáka a v bříšku sedmiměsíčňáka :pankac: A já jsem s ním - teď myslím chlapa - spokojená maximálně :mrgreen:

Jen naši,když jsem jim říkala, že od soudu si odvážím dalšího chlapa, byli na mrtvici a jak jsou teď za něj rádi!!! Babička se při pohledu na další svatební oznámení jen pokřižovala… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
27.10.11 21:17

Ty jo…víte co by mě zajímalo,jak ty vaši pánové vypadají :DDD Zajímavá místa seznámení, tak určitě i zajímavé pánové :DDD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
27.10.11 21:21
Osmanka píše:
my v práci (koukám, že ten exot jsem já :mrgreen: )

uf, už jsem se bála, že budu jediná, kdo se seznámil v práci… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35357
27.10.11 21:22

V seznamce casopisu Ty a Ja. Starsi rocniky si mozna vzpomenou :wink: Dotaznikova seznamka, kterou pak prohnali pocitacem a poslali nam kontakty :wink: Nakonec jsme zjistili, ze mame spoustu spolecnych kamaradu, jen my jsem na sebe zatim nejak nenarazili…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20522
27.10.11 21:27
my se seznámili taky na chatu na seznamce.. a jsme spolu 10 let, v březnu to bude 11
jizvíková píše:
Jelikož mě okolí považuje za exota, protože jsem se s mužem setkala na chatu a po roce od seznámení si ho vzala, tak mě zajímá, odkud se vzal ten váš?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1759
27.10.11 21:27
jizvíková píše:
Jelikož mě okolí považuje za exota, protože jsem se s mužem setkala na chatu a po roce od seznámení si ho vzala, tak mě zajímá, odkud se vzal ten váš?

NO my jsme se taky potkali přes net, na seznamka.cz :mrgreen: a jsme spolu téměř 8 let. zatím ale bez svatby :think: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2271
27.10.11 21:30
Etcetera78 píše:
Osmanka píše:
my v práci (koukám, že ten exot jsem já :mrgreen: )
uf, už jsem se bála, že budu jediná, kdo se seznámil v práci… :mrgreen:

Taky v práci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
27.10.11 21:30

Ahoj,tak ja tu svoji lasku potkala v Manchesteru.Jela jsem tam nakupovat a odvezla si chlapa :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí