Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
me nikdy vztah pres net nevysel a ted si rikam jeste ze ![]()
Muj pritel ke me chodil nakupovat,pak jsme se potkali na chate a nakonec v hospode a od tretiho rande u me zustal bydlet,k 2letemu vyroci se nam narodi syn
.
na lide.cz
Nešlo na chatu septani,tak sem napsala na sklo at jde nekdo ven nebo se z toho zblaznim…a pan sel a je muj…taky jsme se brali po roce
Takze exotu je vic ![]()
oslovil mě na facebooku
hned druhý den jsme se sešli a ten večer skončili v posteli
… za rok už byla svatba
taková láska to byla a snad je doteď
![]()
Ja ho potkala ve svych 10ti letech v kostele ve sboru… dohromady jsme se dali v 18 a brali se ve 20 kdyz jsem nechte otehotnela ![]()
my na diskotece v mych 18ti, znali jsem se uz roky od videni, zrovna se vratil v Anglie a u baru jsem na nej trochu ovinena vystekla nejakou anglickou vetu no a zacli jsem si povidat… no a pak mi psal SMS a ja jsem z toho moc nadsena nebyla ale pak jsem prijala pozvani na prochazku a jsme spolu do ted ![]()
mi jsme se poprvé seznámili na fesťáku,mě tam vzala kamarádka a on tam byl s kamarádama,byli jsme ze stejného města a neznali se
pak jsme všichni společně začali chodit do stejné hospody,společně na zábavy a až za půl roku jsme spolu začali chodit (já ho totiž vůbec nechtěla) a za další rok jsme spolu začali bydlet,za dva roky jsme se vzali a letos,k dvouletému výročí svatby se nám narodila holčička
a jsem ráda,že jsme spolu,jsme spolu moc štastní a dcera nám dělá jen samou radost ![]()
U soudu
Byla jsem se nechat rozvést po 12ti letech (bezdětné manželství, naštěstí). Je advokát a obhajoval tam nějaký pracovně-právní spor. Brali jsme se po půl roce a první mimi se nám narodilo 2 roky po svatbě, teď máme dvouleťáka a v bříšku sedmiměsíčňáka
A já jsem s ním - teď myslím chlapa - spokojená maximálně ![]()
Jen naši,když jsem jim říkala, že od soudu si odvážím dalšího chlapa, byli na mrtvici a jak jsou teď za něj rádi!!! Babička se při pohledu na další svatební oznámení jen pokřižovala… ![]()
Ty jo…víte co by mě zajímalo,jak ty vaši pánové vypadají
Zajímavá místa seznámení, tak určitě i zajímavé pánové ![]()
Osmanka píše:
my v práci (koukám, že ten exot jsem já)
uf, už jsem se bála, že budu jediná, kdo se seznámil v práci… ![]()
V seznamce casopisu Ty a Ja. Starsi rocniky si mozna vzpomenou
Dotaznikova seznamka, kterou pak prohnali pocitacem a poslali nam kontakty
Nakonec jsme zjistili, ze mame spoustu spolecnych kamaradu, jen my jsem na sebe zatim nejak nenarazili…
jizvíková píše:
Jelikož mě okolí považuje za exota, protože jsem se s mužem setkala na chatu a po roce od seznámení si ho vzala, tak mě zajímá, odkud se vzal ten váš?
jizvíková píše:
Jelikož mě okolí považuje za exota, protože jsem se s mužem setkala na chatu a po roce od seznámení si ho vzala, tak mě zajímá, odkud se vzal ten váš?
NO my jsme se taky potkali přes net, na seznamka.cz
a jsme spolu téměř 8 let. zatím ale bez svatby
![]()
Etcetera78 píše:Osmanka píše:uf, už jsem se bála, že budu jediná, kdo se seznámil v práci…
my v práci (koukám, že ten exot jsem já)
Taky v práci…
Ahoj,tak ja tu svoji lasku potkala v Manchesteru.Jela jsem tam nakupovat a odvezla si chlapa ![]()