Kde koupit parfém?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3913
19.11.22 20:21
@B4RC3LON4 píše:
Jak to může být stejně aliexpress funguje na tom že tam. Někdo vloží zboží a oni ho. Prodávají na notino se jak vkládá zboží?

Na notino ty zboží nijak nevložíš. Ale notino skupuje svoje zboží od přeprodejců, kteří nejsou vždy úplně košer. A často jsou to přeprodejci zrovna z číny.
Stránky nefungují stejně, ale princip prodávání zboží je stejný: nijak zvlášť se nezajímají o kvalitu. Pokud to vypadá jak by mělo, pošlou to dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
19.11.22 20:42
@LilyJane píše:
Hele, kdejaký eshop může prodávat kdejaký šmejd.
Když na aliexpresu najdeš Apple 12 telefon za dva tisíce, tak si ho taky nekoupíš, protože tušíš, že to bude šmejd. Ale aliexpres je zhruba to samé co Notino. Akorát Notino je mnohem menší a tváří se strašně evropsky. Jenže stejně jako na ali, tak i na notinu můžeš narazit na naprosté zmetky, fejky a různé radosti.
Notino je přeprodejce, co si vezme prachy z prodeje a neřeší co poslal. Pokud je tam logo dané firmy a nevypadá to na první pohled jako podvrh, prostě to neřeší. Pošlou a čau.
Zrovna nedávno jsem se dívala na docela zajímavý pořad, kde ukazovali jaký je dneska kvalitní problém s fejky všeho druhu. Netflix: Podvod na spotřebitele, první díl: Zmatek s makeupem.
Když slyšíš, že v těch fejcích máš výkaly, nebezpečné chemikálie a podobně, tak pochopíš, proč je důležité se starat taky kde to nakupuješ.

na Netflixu se však jednalo o jasné faky z Číny prodávané u stánků v USA, včetně toho, v jakých podmínkách se v Číně vyrábějí.
Toto vážně Notino neprodává a nenakupuje.
Nikdy jsem se u výrobků koupených na Notinu nesetkala s nekvalitním zbožím. Rozdíl ceny mezi e-shopem vlastnící velkosklad a kamenkou je ten, že tam platíš, yx asistentek, ostrahu, prostory, osvětlení a další věci, které k nákupu konkrétního zboží osobně nepotřebuji. Proč mám tedy za stejnou věc platit dvojnásobek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
19.11.22 20:58
@Burj Chalifa píše:
na Netflixu se však jednalo o jasné faky z Číny prodávané u stánků v USA, včetně toho, v jakých podmínkách se v Číně vyrábějí.
Toto vážně Notino neprodává a nenakupuje.
Nikdy jsem se u výrobků koupených na Notinu nesetkala s nekvalitním zbožím. Rozdíl ceny mezi e-shopem vlastnící velkosklad a kamenkou je ten, že tam platíš, yx asistentek, ostrahu, prostory, osvětlení a další věci, které k nákupu konkrétního zboží osobně nepotřebuji. Proč mám tedy za stejnou věc platit dvojnásobek?

Dekuji za jediny realne pravdivy prispevek. Notino neprodava fejky, byt si mistni neznale stekny mysli opak 😅. Nebo jo a dvacet let ten miliardovy kseft kryji iluminati 😅

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
19.11.22 21:08

Ja nakupuju jedine v Sephore nebo Douglas, od te doby, co mi z Notina prisly 3× parfemy zkazeny nebo fake, nevim.. Proste jeden smrdel jak cisty alkohol a dva vonely uplne jinak nez z parfumerie…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3958
19.11.22 21:10

Parfém doporučuji kupovat vždy v parfumerii (Douglas, Sephora…). Raději koupit za stejné peníze 30ml parfému z Douglasu než 100 ml totožného „parfému“ z Notina. Vlastní zkušenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
19.11.22 21:11
@Lendava píše:
Dekuji za jediny realne pravdivy prispevek. Notino neprodava fejky, byt si mistni neznale stekny mysli opak 😅. Nebo jo a dvacet let ten miliardovy kseft kryji iluminati 😅

Nicmene se zbozim v Notinu nebude v poradku skoro nic.
Napalila jsem se nejen s parfemy:

• sampon z kadernictvi mel jinou barvu a jinak vonel nez ten samy z Notino
  • rasenka - neskutecne me po ni palily oci a slzely a pritom tu samou si kupuji v Teta drogerie a nikdy nic
  • tri parfemy vonely jinak a mely jinou barvu…

Takze suma sumarum, ne, v Notino uz nikdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
19.11.22 21:12
@Kacatko1986 píše:
Ja nakupuju jedine v Sephore nebo Douglas, od te doby, co mi z Notina prisly 3× parfemy zkazeny nebo fake, nevim.. Proste jeden smrdel jak cisty alkohol a dva vonely uplne jinak nez z parfumerie…

to je zajímavý, 3× po sobě. Já tam nakupuji už dost let a nestalo se mi to ani jedenkrát. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32124
19.11.22 21:12

@Lendava místní neznalé štěkny? tak když si kupuju celé roky parfém a dostanu ho z Notina a on voní úplně jinak? teda spíš vůbec nevoní? tak jsem si to nevymyslela…je mi líto…Notino je mi fuk..nikdy jsem tam nenakupovala, byl to dárek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3958
19.11.22 21:14
@Lendava píše:

Jsou lidé (a je jich hodně), kteří kvalitu neřeší - koupí parfém, ono to nějak voní, je to „značkové“, tak super, používají ho nebo ho darují a dál to neřeší. A jsou spokojení. To jsou ti spokojení zákazníci Notina. A jak píšu, je jich hodně - proto ty miliardové zisky, jak píšeš ty. Pak je druhá skupina zákazníků - ti, kteří se v parfémech alespoň trošku vyznají. A těm stačí jediná zkušenost s Notinem, aby se už jakožto zákazníci nikdy nevrátili ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
19.11.22 21:22

Ano, podobná diskuze tu probíhala ve čtvrtek. V té se našlo hodně spokojených zákaznic, že nemají s notinem žádný problém. Já tam s parfémem měla stejné problémy jako jsou popisovány tady - málo a jinak voněl. Podle mě je to o štěstí, co se zrovna k člověku dostane za zboží. Ale to už to radši koupím rovnou jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
19.11.22 21:30
@Thomassss píše:
Jsou lidé (a je jich hodně), kteří kvalitu neřeší - koupí parfém, ono to nějak voní, je to „značkové“, tak super, používají ho nebo ho darují a dál to neřeší. A jsou spokojení. To jsou ti spokojení zákazníci Notina. A jak píšu, je jich hodně - proto ty miliardové zisky, jak píšeš ty. Pak je druhá skupina zákazníků - ti, kteří se v parfémech alespoň trošku vyznají. A těm stačí jediná zkušenost s Notinem, aby se už jakožto zákazníci nikdy nevrátili ;)

No, parfemy kupuji napric kamennymi prodejnami a net shopy. Cca 8 ruznych toaletek/parfemu rocne. Za dvacet let jeden jediny pripad, kdy jsem jim vuni omlatila o hlavu. Neprodavaji fejky, ale muze se k tobe dostat vune, co byla nekde x mesicu vystavena na prodejne a za zlomek ceny ji vykoupilo Notino (spatne skladovani a zmena vlastnosti vune).

Urcite znacky bych tam nekupovala, urcite v pohode.

A prosim, nepodsouvej mi, ze jsem se vsim spokojena jednodussi skupina ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.11.22 21:32
@Lendava píše:

Tak mám plno známých, co tam přímo pracuji a nějak se tím extra netají, ze ta kvalita je úplně někde jinde a ze vychystavaji z různých krabic “stejne výrobky” podle toho, kam putují 😅 Navíc třeba chanel se x let oficiálně mohla prodávat v Evropě jen v kamenných obchodech a notino jako jediný prodávalo😂majitel bydlí ve stejne vesnici jako ja, vždycky tvrdil, jak je to prvotřídní kvalita..když jsem šla svoji chanel vrátit s tím, ze tohle je rozhodne fake, 15let se nevonim ničím jiným a poznám to..tak mi bez mrknuti oka vrátili za rozdelany parfém plnou částku..prosím anonym protože by si mě všichni známí spojili s nickem dle ostatnich diskuzi. Děkuji

• Citovat
  • Upravit
3958
19.11.22 21:40
@Lendava píše:
No, parfemy kupuji napric kamennymi prodejnami a net shopy. Cca 8 ruznych toaletek/parfemu rocne. Za dvacet let jeden jediny pripad, kdy jsem jim vuni omlatila o hlavu. Neprodavaji fejky, ale muze se k tobe dostat vune, co byla nekde x mesicu vystavena na prodejne a za zlomek ceny ji vykoupilo Notino (spatne skladovani a zmena vlastnosti vune).

Urcite znacky bych tam nekupovala, urcite v pohode.

A prosim, nepodsouvej mi, ze jsem se vsim spokojena jednodussi skupina ;).

Já nepíšu, že jsou to fejky. Ale jak sama píšeš - např. špatné skladování a změna vlastností vůně. A toto já nechci - já chci parfém, který voní tak, jak vonět má, a jehož vůně vydrží takovou dobu, jako u parfémů z parfumerie. Ale jak píšu, jsou lidé, kterým to nevadí, mnozí to ani nepoznají, tudíž jsou spokojení. Nepíšu, že jsou jednodušší. Třeba moje máma taky rozdíl nepozná a je spokojená, že má velký flakon parfému za super cenu :) Já jsem v tomto náročnější a stojí mě to víc peněz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
19.11.22 21:43
@Thomassss píše:
Jsou lidé (a je jich hodně), kteří kvalitu neřeší - koupí parfém, ono to nějak voní, je to „značkové“, tak super, používají ho nebo ho darují a dál to neřeší. A jsou spokojení. To jsou ti spokojení zákazníci Notina. A jak píšu, je jich hodně - proto ty miliardové zisky, jak píšeš ty. Pak je druhá skupina zákazníků - ti, kteří se v parfémech alespoň trošku vyznají. A těm stačí jediná zkušenost s Notinem, aby se už jakožto zákazníci nikdy nevrátili ;)

Já se ve vůních vyznám velmi, velmi dobře, většinu mé poličky tvoří niché vůně. I ty jsou na Notinu k dostání. Na rozdíl od kamenek, kde mají ten nejobyčejnější předražený unifikovaný středný masový proud. Tzv. poradkyně vědí o vůních a parfémových domech a tvůrcích vůní naprosté kulové, hučí do příchozího jen to, co jim nakukaly na školení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
19.11.22 21:47

Četla sem taky tu diskuzi, že tam jsou nekvalitní/fake produkty atp. Brávám tam občas blbinky nebo kosmetiku. Ale parfém vždy osobně v parfumerce, takže osobně s vůní neporadím. Podobný způsob rozdílu cen jako Notino/parfumerka může mít třeba řemeslník OSVČ/stavební firma, kde zaplatíš aj sekretářku 😊

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák