Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Dobrý den máte prosím někdo zkušenost s nákupem na booho.cz?Pokud jste se zboží dočkali ale nelíbilo se, vraceli jste a dočkali jste se vraceni peněz???Už jsem zde četla nějaké příspěvky o hromadné žalobě…Uskutečnilo se tak???
Děkuji za odpověď
@Misakor píše:
Dobrý den máte prosím někdo zkušenost s nákupem na booho.cz?Pokud jste se zboží dočkali ale nelíbilo se, vraceli jste a dočkali jste se vraceni peněz???Už jsem zde četla nějaké příspěvky o hromadné žalobě…Uskutečnilo se tak???
Děkuji za odpověď
názory a zkušenosti jsou různé, někdo zboží nedostal, někdo jo, a když vracel, tak už částka za vratku nedošla
Nejlepší budeš mít, když si to zboží sama přímo z Číny objednáš ![]()
@Teniska0121 píše:
@Kacetka954
A v jaké hodnotě jsi objednávala zboží?
Kolem 500,–
@Kacetka954
Jejda…no já objednávala kolem 4 tisíc…zatím psali e-mail že zboží posílají…tak snad to stihne dorazit a budu aspoň z části spokojená…v druhém vláknu se řeší i clo, tak se obávám, že se můžu s penězi i zbožím rozloučit
@Teniska0121 píše:
@Kacetka954
Jejda…no já objednávala kolem 4 tisíc…zatím psali e-mail že zboží posílají…tak snad to stihne dorazit a budu aspoň z části spokojená…v druhém vláknu se řeší i clo, tak se obávám, že se můžu s penězi i zbožím rozloučit
Na emaily reagujou. Teda aspoň mě ihned odepsala. Tak při problému jim napište. Posílaly mi i sledovací číslo takže jsem viděla kde přesně to je.
@Kacetka954
Ja už čekám 2 měsíce na zboží ze stránky Bonky.cz …jde o blbůstku pro kočky, ale prý je to stejná stránka jako Booho.cz…a skrze to mi e-mail pošta psala abych vyplnila formulář kvůli clu…tak doufám, že tahle objednávka stihne dorazit do vánoc a v pořádku. Zatím je to týden od objednání a zaplacení…
Zdravím, objednala jsem 5.12.22 pár věcí a naivně doufala, že dorazí před vánoci, měly to být dárky.
Zadala jsem příkaz k úhradě ten samý den, ale byl pátek, platba jim došla v pondělí. Během víkendu jsem dostala od „Marie z podpory zákazníků " několik SMS, kde pripominali ať zaplatim, že zboží je už zabalené a hned ho pošlou, jen co platba bude na jejich účtě. Ještě v pondělí ráno poslali zprávu, jak je skvělé, že balíček je i s dárkem na cestě, jen co zaplatím. Poté žádné avizo od dopravce, ani sledovací služba, prostě nic. Mailem jsem se dotazovala jakému dopravci to předali a odpověď nastylizovana, kde odkazoval na 40dni, které jsou uvedeny v obchodních podmínkách. Do dnešního dne balíček nemám, zato mi poslala pošta formulář na procleni, úhradu daně za zásilku kterou čekají ze zahraničí. Nevím kolik bude za clo vyměřeno, ale za to, že mi pošta vyřídí celni řízení zaplatím sazbu 150kc. A“ Marie z podpory zákazníků " mluvila o okamžitém předání kuryrovi, vědomě lžou, žádná zmínka o clu, ani DPH, jen kecy.
Podle všeho to zboží asi dostanu, nicméně za jakých podmínek? Je to nehorazny podvod.
@good girl píše:
Zdravím, objednala jsem 5.12.22 pár věcí a naivně doufala, že dorazí před vánoci, měly to být dárky.
Zadala jsem příkaz k úhradě ten samý den, ale byl pátek, platba jim došla v pondělí. Během víkendu jsem dostala od „Marie z podpory zákazníků " několik SMS, kde pripominali ať zaplatim, že zboží je už zabalené a hned ho pošlou, jen co platba bude na jejich účtě. Ještě v pondělí ráno poslali zprávu, jak je skvělé, že balíček je i s dárkem na cestě, jen co zaplatím. Poté žádné avizo od dopravce, ani sledovací služba, prostě nic. Mailem jsem se dotazovala jakému dopravci to předali a odpověď nastylizovana, kde odkazoval na 40dni, které jsou uvedeny v obchodních podmínkách. Do dnešního dne balíček nemám, zato mi poslala pošta formulář na procleni, úhradu daně za zásilku kterou čekají ze zahraničí. Nevím kolik bude za clo vyměřeno, ale za to, že mi pošta vyřídí celni řízení zaplatím sazbu 150kc. A“ Marie z podpory zákazníků " mluvila o okamžitém předání kuryrovi, vědomě lžou, žádná zmínka o clu, ani DPH, jen kecy.
Podle všeho to zboží asi dostanu, nicméně za jakých podmínek? Je to nehorazny podvod.
Já objednávala v listopadu a taky furt nic
už jsem jim psala email ale zatím nic.
Objednala jsem v srpnu, zboží dorazilo v říjnu, strašné hadry, ani nedorazilo vše. Reklamace nemožná, peníze nevrátí. Přestali reagovat i na emaily. Pokud někdo už podal TO, ráda se připojím. Nebo vytvořím a připojíte se ![]()
Před těmito obchody varuje i Česká obchodní inspekce, doporučuju kouknout na její stránky, NEŽ někde něco objednáte
@good girl zdravím. V listopadu jsem objednala také z bohoo.cz…cca za 4 tisíce dárky…v domnění že to dorazí…nic…no teď to postupně chodí. Vyplňovala jsem podklady pro poštu ohledně celního řízení atd..a objednávka nedorazí najednou ale postupně do schránky.