Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já nebudu vypisovat, co moje dítě chce, co nechce, by bylo kratší ![]()
Já dala za kocoura teď 30 t na vet a to je třetinová váha proti velkému psovi a to byly jen zuby
Myame fenu s PP, neuchovnitelnou. Nemá odpovídající srst ( málo a krátká) a alergii v jídle.. taky mám na ni naprskat roztomilá štěňátka?
@ircav Jenže ono záleží co tomu psovi nabídneš celkově a jak se mu věnuješ. On i pes na zahradě nemusí být vůbec v pohodě a může tam štěkat a ničit věci / zahradu.
Zažila jsem to ob sousedů, rodina si pořídila staršího psa středního plemene. Pes nevychovaný.
Rodina ho v době přítomnosti měla doma, když nebyli doma byl pes venku a tam štěkal a štěkal. Ve dne v noci. Děsně fajn. Kromě toho že chtěl zakousnout vše živé.
Příspěvek upraven 08.07.26 v 09:31
@ircav Takže je úplně jedno jestli ten pes je v bytě nebo venku.
Spokojená může být klidně doga v 1+1.
@Šmoulice to si myslíte vy? Já ne. My kombinujeme dům + zahrada + dlouhé procházky všude možně a to máme jezevčíka.
@ircav píše: Více
A víš, že ne každý to má jako ty?
Asi nedošlo, že?
@Šmoulice došlo. Jen zakladatelka nemá ponětí, co to obnáší mít psa.
@ircav A pak v roli zakladatelky klidně dopadne špatně i jezevčík, protože ten i v bytě / na zahradě bez odpovídající výchovy a pohybu může být problém taky. Asi tedy nebude dělat rány na podlaze, ale bude klidně štěkat, značkovat, atd… Což nechceš jak v bytě tak na zahradě a být sousedem tuplem, pokud nežiješ na samotě u lesa. ![]()
@Orangutanka píše: Více
včerejší registrace
že vás to furt baví vymýšlet nesmysly a trollit, málo smysluplné činnosti v životě a prázdniny, co…
Jinak lidi jsou různí. Spousta lidí si stále kupuje zvíře jak housku v krámě a přistupuje k tomu i tak. ![]()
A pokud je poptávka bude i nabídka.
@Snopy123 měli jsme labradora bez papírů před 20 let, dožila se 14let bez problémů, bylo to přes známé koupené štěně z normálního rodinného chovu…
@Anonymní píše: Více
No ono něco co bylo před 20 lety nemusí platit dnes. To plemeno může být naprosto jinde, hlavně pokud jde třeba o módní plemeno.
A netvrdím, že všechny vrhy jsou špatné. Ale měli jste spíš kliku. ![]()
My jsme před 25 lety měli doma PP plemeno, které bylo dle nás super. Dnes bych krycího psa vybírala tak rok. Od plemene jsme upustili, nechtěli jsme se toho účastnit
Štěňata už jsme pak neměli, feny u nás samozřejmě normálně dožily. PP pes nám umřel ve věku 15 let na stáří v roce někdy 2017.
O jaké plemeno šlo psát nebudu. ![]()
Nikde, nepodporuj množiny. A především není hračka na hraní pro děti..