Kde koupit štěně zlatého retrívra bez pp po rodičích s pp?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10144
8.7.26 08:41

Já nebudu vypisovat, co moje dítě chce, co nechce, by bylo kratší :mrgreen:
Já dala za kocoura teď 30 t na vet a to je třetinová váha proti velkému psovi a to byly jen zuby

Myame fenu s PP, neuchovnitelnou. Nemá odpovídající srst ( málo a krátká) a alergii v jídle.. taky mám na ni naprskat roztomilá štěňátka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3681
8.7.26 08:48

@ircav Jenže ono záleží co tomu psovi nabídneš celkově a jak se mu věnuješ. On i pes na zahradě nemusí být vůbec v pohodě a může tam štěkat a ničit věci / zahradu.
Zažila jsem to ob sousedů, rodina si pořídila staršího psa středního plemene. Pes nevychovaný.
Rodina ho v době přítomnosti měla doma, když nebyli doma byl pes venku a tam štěkal a štěkal. Ve dne v noci. Děsně fajn. Kromě toho že chtěl zakousnout vše živé.

Příspěvek upraven 08.07.26 v 09:31

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
988
8.7.26 09:10

@Snopy123 to nerozporuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3681
8.7.26 09:31

@ircav Takže je úplně jedno jestli ten pes je v bytě nebo venku. :kytka: Spokojená může být klidně doga v 1+1.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15675
8.7.26 09:35
@ircav píše: Více

A kam patří? K boudě na řetěz? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
988
8.7.26 09:38

@Šmoulice to si myslíte vy? Já ne. My kombinujeme dům + zahrada + dlouhé procházky všude možně a to máme jezevčíka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15675
8.7.26 09:46
@ircav píše: Více

A víš, že ne každý to má jako ty? :lol: Asi nedošlo, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
988
8.7.26 09:57

@Šmoulice došlo. Jen zakladatelka nemá ponětí, co to obnáší mít psa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3681
8.7.26 10:21

@ircav A pak v roli zakladatelky klidně dopadne špatně i jezevčík, protože ten i v bytě / na zahradě bez odpovídající výchovy a pohybu může být problém taky. Asi tedy nebude dělat rány na podlaze, ale bude klidně štěkat, značkovat, atd… Což nechceš jak v bytě tak na zahradě a být sousedem tuplem, pokud nežiješ na samotě u lesa. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25128
8.7.26 10:40
@Orangutanka píše: Více

včerejší registrace :zed: že vás to furt baví vymýšlet nesmysly a trollit, málo smysluplné činnosti v životě a prázdniny, co…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59415
8.7.26 10:53
:mrgreen: :mrgreen: nechce výstavy, ale odchov ano? Množek je plno, tam jistě najdeš. Vůbec netušíš co tě pak čeká. A těch 2500 máš tak na žrádlo. proč nezajdete do útulku a tam si vyberete. naopak něco menšího co zvládnou i děti. Pamatuj si že pokud chceš určité plemeno tak jedině s PP. bez PP bude trpět hlavně na klouby :? A je to drahé když ani nevíš jaký pes z něj vyroste, s retrívrem to Max bude mít společnou barvu :? Většina si už domů doveze nemocné štěně a pak to budeš platit z čeho :?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3681
8.7.26 11:50

Jinak lidi jsou různí. Spousta lidí si stále kupuje zvíře jak housku v krámě a přistupuje k tomu i tak. :kytka:

A pokud je poptávka bude i nabídka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.7.26 21:46

@Snopy123 měli jsme labradora bez papírů před 20 let, dožila se 14let bez problémů, bylo to přes známé koupené štěně z normálního rodinného chovu…

• Citovat
  • Upravit
3681
8.7.26 22:14
@Anonymní píše: Více

No ono něco co bylo před 20 lety nemusí platit dnes. To plemeno může být naprosto jinde, hlavně pokud jde třeba o módní plemeno. :kytka: A netvrdím, že všechny vrhy jsou špatné. Ale měli jste spíš kliku. :kytka:

My jsme před 25 lety měli doma PP plemeno, které bylo dle nás super. Dnes bych krycího psa vybírala tak rok. Od plemene jsme upustili, nechtěli jsme se toho účastnit :kytka: Štěňata už jsme pak neměli, feny u nás samozřejmě normálně dožily. PP pes nám umřel ve věku 15 let na stáří v roce někdy 2017. :kytka: O jaké plemeno šlo psát nebudu. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15488
9.7.26 07:03

Nikde, nepodporuj množiny. A především není hračka na hraní pro děti..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí