Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Tečička píše:
Chtěla jsem na nokii a nějaký s dotykovým dispejem a normálníma tlačítkama
já ho měla. Před koncem záruky mi přestal fungovat kousek displeje a čtyři měsíce po záruce přestal fungovat displej úplně z ničeho nic..
@SussieS píše:
Taky si budu objednávat, a po špatné zkušenosti s reklamací u jednoho e-shopu už si radši připlatím a vyberu ověřený. Datart, Mironet, ElectroWorld… zkrátka ty, které mají i klasické pobočky
Jen si dej pozor, elektroworld i datart - pokud koupíš přes net, nemůžeš reklamovat na kamenné pobočce, aspoň to tak bývalo ![]()
@mlsalkaM píše:Jen si dej pozor, elektroworld i datart - pokud koupíš přes net, nemůžeš reklamovat na kamenné pobočce, aspoň to tak bývalo
Děkuji, teda to je věda koupit mobil. Já si totiž svůj starý kupovala ještě když Vodafon prodával zvýhodněné k paušálům ![]()
@Tečička píše:
Děkuji, teda to je věda koupit mobil. Já si totiž svůj starý kupovala ještě když Vodafon prodával zvýhodněné k paušálům
A teď tam nic není?
@mlsalkaM píše:Jen si dej pozor, elektroworld i datart - pokud koupíš přes net, nemůžeš reklamovat na kamenné pobočce, aspoň to tak bývalo
Co?
Tak to je teda podpásovka… Tak to díky za info
Edit: tak teď koukám zrovna na ten Datart a normálně to jde
myslím, že takovéto omezení by bylo snad i nezákonné
Příspěvek upraven 17.11.14 v 16:14
@mlsalkaM píše:jsi já?
A teď tam nic není?
@Tečička No věda to je. Já nad tím hloubala minulý týden. Nakonec jsem si kupila telefon u O2. Ale ta EU distribuce má taky něco do sebe. Ceny jsou kolikrát rapidně nižší, ale je to výhodné pro ty, co paradoxně moc neřeší finance. Počítají s rizikem a když mobil přestane fungovat, tak ho zkrátka zahodí a koupí si nový.
@Tečička píše:
@mexxx a nemáš typ na nějaký podobný?
já si budu kupovat samsung galaxy s3 mini.. taky jsem nevěděla co koupit, byl mi doporučen ![]()
@nestela píše:
@Tečička No věda to je. Já nad tím hloubala minulý týden. Nakonec jsem si kupila telefon u O2. Ale ta EU distribuce má taky něco do sebe. Ceny jsou kolikrát rapidně nižší, ale je to výhodné pro ty, co paradoxně moc neřeší finance. Počítají s rizikem a když mobil přestane fungovat, tak ho zkrátka zahodí a koupí si nový.
No to já moc nejsem. Pro mě jsou dva tisíce fakt hodně..
@mexxx píše:
já si budu kupovat samsung galaxy s3 mini.. taky jsem nevěděla co koupit, byl mi doporučen
ten už je dražší
potřebuji do dvou tisíc a polodotykový https://www.google.cz/search?…. letsgodigital. org%252Fimages%252Fartikelen%252F109%252Fnokia-2220-slide. jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fwww. letsgodigital. org%252Fen%252F23684%252Fnokia-2220-slide%252F%3B530%3B500 měla jsem nějaký takovýhle (nevím přesně typ) a strašně mi to vyhovovalo