Nákup mobilního telefonu- internet vs. kamenná prodejna

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
682
17.11.14 23:30

Už jsem se rozhodla, že půjdu do toho NOKIA X3-02.5. a bud do růžové (což by ke mě byl docela kontrast :-D) a nebo červenej :-) případně si koupím jinou barvu a koupím si kryt. to by šlo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3774
17.11.14 23:32

@Tečička Hele a ten růžový jsi někde v obchodě našla?…mně už to ve většině vyhazovalo, že prodej byl ukončen a prodávají se jen stříbrné a černé…tak abys nebyla zklamaná ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
17.11.14 23:50
@Jannnča píše:
@Tečička Hele a ten růžový jsi někde v obchodě našla?…mně už to ve většině vyhazovalo, že prodej byl ukončen a prodávají se jen stříbrné a černé…tak abys nebyla zklamaná ;).

nenašla, ale myslim si, že by se snad dal dokoupit růžový nebo červený kryt a vyměnit to :-) ted zas řešim, že v každém obchodě maj u toho telefonu napsáno, že je to evropská distribuce. Našla jsem jeden obchod, který evropskou neprodává, ale zas nemja tenhle telefon. Tak jsem jim napsala, že bych měla o tenhle zájem a jestli maj možnost ho objednat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3774
17.11.14 23:57

Tady mají uvedeno oficiální distribuce, tak jim napiš, co to znamená - protože pak níže mají napsáno EU :evil:.
 http://www.levnejmobil.cz/…White-Silver

Obchod by ale jinak měl být v pohodě - http://obchody.heureka.cz/…-cz/recenze/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
18.11.14 00:06
@Jannnča píše:
Tady mají uvedeno oficiální distribuce, tak jim napiš, co to znamená - protože pak níže mají napsáno EU :evil:.
http://www.levnejmobil.cz/…White-SilverObchod by ale jinak měl být v pohodě - http://obchody.heureka.cz/…-cz/recenze/

napsáno :-) zeptala jsem se rovnou i na jiný kryt :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
18.11.14 09:40
@Tečička píše:
napsáno :-) zeptala jsem se rovnou i na jiný kryt :-)

Tak se prý jedná o evropskou distribuci s češtinou. tak nevím :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
barbaruška
18.11.14 11:01
@mexxx píše:
já si budu kupovat samsung galaxy s3 mini.. taky jsem nevěděla co koupit, byl mi doporučen :)

Jestli můžu doporučit, S3 mini jsem měla a už bych si ho znovu nekoupila - stále nějaké problémy - hrozně se zasekával (a to nejsem člověk, který má v telefonu nainstalovanou spoustu aplikací), zlobilo to tlačítko uprostřed a hlavně - pořád ztrácel signál. Telefon ukazoval plný signál, ale nikdo se mi nedovolal a zprávy přišly třeba až po hodině, někdy klidně i druhý den. Reklamace mi neuznávali, s tím, že jen stačí přehrát ten software, nebo co to je. To sice většinou pomohlo, ale tak na tři dny. Po roce pak úplně odešla baterka. V mém okolí má ten telefon asi šest lidí a jen jeden s ním nemá podobné problémy. Manžel má S3 (ne tu mini) a ten je teda v pohodě. (I když uznávám, že to je obrovský pádlo)

• Citovat
  • Upravit
1224
18.11.14 19:08

@barbaruška
díky za zkušenost.. já mám právě v okolí taky pár lidí s tímto telefonem a nikdo problém nemá. Dokonce mi byl doporučen protože já telefonům vůbec nerozumím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
barbaruška
18.11.14 19:43
@mexxx píše:
@barbaruška
díky za zkušenost.. já mám právě v okolí taky pár lidí s tímto telefonem a nikdo problém nemá. Dokonce mi byl doporučen protože já telefonům vůbec nerozumím :nevim:

První půlrok až rok jsem ho taky všude doporučovala, ale jak se přehoupl ten rok, šlo to najednou rapidně z kopce. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
3774
19.11.14 12:20

@Tečička Tak jak to dopadlo s mobilem?…je něco objednáno? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
19.11.14 12:59

@Jannnča ještě pořád nevím odkud. všude je to evropská distribuce… Ale až mi máme předá peníze, tak nějaký z těch obchodů vyberu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
19.11.14 16:10
@Jannnča píše:
@Tečička Tak jak to dopadlo s mobilem?…je něco objednáno? ;)

Našla jsem originální distribuci:-D asi jdu objednávat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3774
19.11.14 18:48

@Tečička Pokud je čeština přímo v originální nabídce, tak bych to neřešila. Problém může nastat v případě, že tam není a prodejce nahrává software.

Pokud už je objednáno, tak ať mobil dobře slouží ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák